User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Audi A5 40 TFSI Sportback hk

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olaya hep şöyle bakıyorum sevdiğim içimin ısındığı bir araba varsa acayip büyük negatif yanları yoksa gönül hep onları görmezden gel emri veriyor beyine

o yüzden A5 e ısınıyorsanız ve istiyorsanız hiç başka markalara bakmanıza gerek yok bence.

Yıllarca jaguar istedim herkes karşı çıktı aldım 5 ay kullandım ve mutlu bir şekilde sattım hep derim içimde kalacağına cebimden gitsin

Ama size tavsiyem mutlaka 40TFSI Quattro olması. Önden çeker audiler gerçekten audi değil bana dolu bir passat gibi geliyor önden çeker olanlar 4 çeker ile önden çeker arasında sürüş hissiyatı güvenlik hızlanma konfor vs vs acayip fark var gibi gelmişti bana A4 için konuşuyorum bu arada A5 hiç denemedim.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu sıkılmadın mı hala Audiden, git alsana güzel bi bmw mis gibi bin hacimli birşey.
    Hortlatacam ama, Audi candır kullanan kişi tadını aldımı bırakmaz BMW fanatikliği yapmayalım lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet sanırım TR'de 40 TFSI yok. Herhangi kronik bir derdi de yoksa süper.
    Coupe'a arkaya 1.70 sığıyorsa muhtemelen sportback daha da rahat olur. Zira hanım ve kız olacak sadece arkada.
    6 ay oldu Hollanda'ya taşınalı, Finansal kısımları halledeyim sonra inşallah araç da hayırlı olacak
    cash almak istemiyorum, çok cüzzi faiz ödemeli krediler var. onları halletmeye çalışıyorum.

Ayırdığım bütçedeki bmw'leri ben sevmiyorum, olası seveceklerim de istemediğim meblağlara çıkıyor. MErcedes zaten hiç istemiyorum.

No no mutluyum ben halkalarımla

45 tatminkâr ise 40 da ufak bir müdahale ile benzer duruma gelir diye düşünüyorum. Yazılım, filtre illaki yaparım. DP hollanda şartlarında ne derece serbest bilmiyorum onu biraz öğrenmem gerekir.
    Halen çok seviyorum ben o kasayı, zaten motordan ziyade kasa için alıyorum desem yeridir.
    40 TFSI bildiğim kadarı ile motor olarak 2.0 ama Bg olarak düşük bir araç, 265 bg değil 204 bg gene yeterli olur araç, kronik Soğutma sıvı arızası bir de termostat arızası çıkar. Harici kolay kolay bir şey çıkmaz denile bilir. Quattro da olacaksa zaten tadından yenmez, ön çekerler aşırı kafadan kayma gösteriyor can sıkıyor bir süre sonra

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hortlatacam ama, Audi candır kullanan kişi tadını aldımı bırakmaz BMW fanatikliği yapmayalım lütfen
    Hele de yeni bmwler öyle bi unutturur ki audiyi. Ne keyfi var şu audinin bi ben anlamadım galiba.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hele de yeni bmwler öyle bi unutturur ki audiyi. Ne keyfi var şu audinin bi ben anlamadım galiba.
    Yeni BMW ler nasıl unutturur yazılım ile, Audi bunu yazılımsız veriyor, son seneye kadar ürettiği dizel araçlarda bile limitör koymuyordu. Yol tutuş açısından tren lakabını taktılar cidden otobanda veya şehir içinde 4 çeker olmasına rağmen aşırı derecede kıvrak bir araç, kar yağdığı zaman zaten konuşmaya bile gerek yok gayet iyi bir çekişi var. En temel özelliği ise sorunsuzluğu.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    40 TFSI bildiğim kadarı ile motor olarak 2.0 ama Bg olarak düşük bir araç, 265 bg değil 204 bg gene yeterli olur araç, kronik Soğutma sıvı arızası bir de termostat arızası çıkar. Harici kolay kolay bir şey çıkmaz denile bilir. Quattro da olacaksa zaten tadından yenmez, ön çekerler aşırı kafadan kayma gösteriyor can sıkıyor bir süre sonra
    Çok teşekkürler. A3'te de 4 senede herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bunda da sorun çıkmaz muhtelen.
    Bakıyoruz halen, quattro'yu da kodyum seçenekler arasına. Aradığım fiyatlarda çıkarsa sürpriz olur. Hayırlısı diyorum

Ha bir yandan da yaş olmuş 44, kıçımdaki kıllar kadayıf.
    Yüksek Hp, quattro bilmem ne.. Ne yapıcam diyorum ama
    Gider çıkarım piste de ya yılda 1 bile olsa
    Sokakta gazlamak, yanlamak, viraj yapmak zinhar yasak bu memlekette. Çok sert, çok acı, çok acımasız verici davanıyorlar öyle şeyler yapanlara.
    Konu Evrenoz tarafından (15-03-2025 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni BMW ler nasıl unutturur yazılım ile, Audi bunu yazılımsız veriyor, son seneye kadar ürettiği dizel araçlarda bile limitör koymuyordu. Yol tutuş açısından tren lakabını taktılar cidden otobanda veya şehir içinde 4 çeker olmasına rağmen aşırı derecede kıvrak bir araç, kar yağdığı zaman zaten konuşmaya bile gerek yok gayet iyi bir çekişi var. En temel özelliği ise sorunsuzluğu.
    İstanbulda yılın 3 4 günü şanslıysak kar yağıyor zaten. Karı eliyorum. Şahsen 170hp g20yi a5e keyif olarak tercih ederim. Ben daha çok eğleniyorum. Limitör kısmı da umurumda değil. Hangimiz limitör deniyoruz sürekli. Sorunsuzluğa gelirsek yeni bmwlerde sorunsuz. İş bence tercihe geliyor. İkisi de iyi arabalar ama ben bmw tercih ederdim.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler. A3'te de 4 senede herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bunda da sorun çıkmaz muhtelen.
    Bakıyoruz halen, quattro'yu da kodyum seçenekler arasına. Aradığım fiyatlarda çıkarsa sürpriz olur. Hayırlısı diyorum

Ha bir yandan da yaş olmuş 44, kıçımdaki kıllar kadayıf.
    Yüksek Hp, quattro bilmem ne.. Ne yapıcam diyorum ama
    Gider çıkarım piste de ya yılda 1 bile olsa
    Sokakta gazlamak, yanlamak, viraj yapmak zinhar yasak bu memlekette. Çok sert, çok acı, çok acımasız verici davanıyorlar öyle şeyler yapanlara.
    Hocam 40 yaşındayım iş gereği kullandığım araçlar çoğaldı E300d 4matic kullanıyorum 1.5 yılda 80 bin yaptık tadı damağımda kaldı dene bilir, bütçe dahilinde alternatif olarak da bakıla bilir. Hızlanması donanım vs. Cidden çok iyi ama yurt dışında ki Audi online yardımcıları da gayet iyi, belli bir süre sonra affınıza sığınarak '' Donanım O*pusu '' tabiri ortaya çıkıyor. Şuna da olsa bu da olsa, şunu deneyelim gibi acayip özellikler bakmaya başlaya bilirsiniz mesela ? evet o hareketler orada çok zor ama radar uygulamasından bahsediyorlar ona göre gayet hızlı araç kullananlar var en yakın örnek Japonic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hocam 40 yaşındayım iş gereği kullandığım araçlar çoğaldı E300d 4matic kullanıyorum 1.5 yılda 80 bin yaptık tadı damağımda kaldı dene bilir, bütçe dahilinde alternatif olarak da bakıla bilir. Hızlanması donanım vs. Cidden çok iyi ama yurt dışında ki Audi online yardımcıları da gayet iyi, belli bir süre sonra affınıza sığınarak '' Donanım O*pusu '' tabiri ortaya çıkıyor. Şuna da olsa bu da olsa, şunu deneyelim gibi acayip özellikler bakmaya başlaya bilirsiniz mesela ? evet o hareketler orada çok zor ama radar uygulamasından bahsediyorlar ona göre gayet hızlı araç kullananlar var en yakın örnek Japonic
    Bütçesel bir sorun olmazsa karar kesin. En azından bir süre hevesimi alırım.
    Sonrasındakinin ne olacağının ise ucu açık. İşte o zaman her tavsiyeyi değerlendiririm.
    Radar uygulaması vs var da, burada gezici radarlar da epey fazla. İyicene öğrenmek lazım memleketin huyunu, suyunu. belki anca ondan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durduk yere ehliyetten olmaya gerek yok hocam haklısın ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mesajlar alındı, gereği yapıldı.
    3 haftaya gelecek bir aksilik olmazsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler