https://www.hurriyet.com.tr/gundem/b...r-ama-42707743
Habere bakın. Forum olarak seviyoruz böyle konuları, ilginç şeyler çıkıyor, o yüzden konu açayım dedim

Veya isterseniz önceki mesajı bulamadım ama onunla da birleştirebiliriz.
Kendisine yönetim diyen tiplemeler kiracılar park edemez demiş. Kıçımla güldüm.
Yahu ne kafalar, ne tipler, inanılmaz gerçekten ya, dallamalar bunun olabileceğine yürekten inanmış ve karar alırsak olur demişler yani. Vallahi bu ülke tam cinayetlik ya.
Daha önceden apartman vb konularında görmüştük, otopark, araç hakkı hikayeleri ilginçti. Mesela yönetim planında park etme hakkı olmayan daire işini de gördük. Allah nasip eder de bi ev alma hikayemiz olabilirse ilk bu işlere dikkat edeceğiz diye kafaya kazımıştık arkadaşların sayelerinde.
Ancak bitmiyor bitmiyor, 2025 yılına gelmişiz, emekli işsiz albay kafalar devrede. Bi ölün miktirip gidin lan. Habere bak...
Bizde de var bi tane mal. Bir de aile apartmanı modunda dairelerin çoğunluğuna sahip gerizekalı tiplemeler, herbokolog yönetici ile birleşmişler, apartmana fiber internet çektirmiyorlar. Efendim neymiş, apartman içinden kablolama olmazmış, merdivenler mermerler kırılırmış da bilmemne. Ulan sanki apartman içinde millet gezinti yapıyor da çok çirkin görüntü diye apartmana girmiyorlar. Fiber internet alamıyorum bu salakların yüzünden. Türk Telekom gelmiş, bedava kutuyu koymuş kapıya kadar fiber çekecek 1000mbit alacağız, mallar engellemiş ya... Allahım ne kafalar, ne zihniyetler ya.
Avukat arkadaşa sordum ne yapabiliriz diye. Yönetim kararı kat malikleri kararı cart curt almışlar bir şey yapamazsın maalesef dedi.