User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu yeni yikama sistemini benzinliklere açsak para kazandirir mi

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu yeni yikama sistemini benzinliklere açsak para kazandirir mi

Buraya link koyuyorum. Video ekleyemedim. Umarım yönetici arkadaşlar onaylar

Instagram

3 milyon civarı nakitim var. Suan bu sistem ne kadardır, maliyeti nedir, çalıştırması nasıldır hic bir bilgim yok. Siz değerli büyüklerime ve kardeşlerime danışmak istedim. Shellde fırça 200 tl. Bunu 250 ye yapsak benzinlikte tutulur mu kurtarır mı
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne kadar yüksek basınç olsa da bence el veya fırça değmedikten sonra tamamen temiz olmaz kaporta. İlla izler kalır.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurtarır mı kısmını bilmem ama 200 verip fırçayla girişeceğime 300 verir buna sokarım arabayı.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lokasyona bağlı olarak mutlaka para kazandırır
    kazandıracağı para sizin bağlayacağınız nakiti ne sürede çıkarır o dediğim gibi lokasyona bağlı
    ancak sizin avantajınız , bu yatırım için kredi çekmek zorunda olmamanız
    bu sebeple de aylık getirilerin belli bir seviyenin altında olması sizi mesela kredi aylık taksit ödemelerinde zora sokar gibi bir durum olmayacak
    asıl konu , o parayı bu sisteme yatırmayıp bankaya koysanız ayda ne kadar faiz geliri alırdınız konusudur
    kıyas gereken tek konu budur benim bakış açıma göre

ha bir de bu sistemin teçhizat bakımı gibi muhakkak gereklilikleri olacak , yıpranacak kısımları olacak zamanla
    bunlar için ne masraf gerekecek , kim yapacak , basit midir , ustalar halledebilir mi yoksa mutlaka ana üreticiye mi muhtaç kalınacak bunları araştırın
    bu tip sistemlerde ana kontrol bilgisayarı ve sensörlere dikkat etmek lazım , bunlarda arıza olursa kime gidilecek , yedekleri her daim var mı yoksa piyasada bulunabilen cihazlar mıdır vs vs vs
    elektronik aksam haricinde geri kalan hemen tüm olası problemler çözülür
    ana bilgisayar ve sensörler bence asıl odak noktası olmalı
    piyasada "ana kartı yandı , yenisi de hiçbir yerde yok" gibi sebeplerle ölen çok farklı alet edevat var gördük duyduk tecrübe ettik
    Tesla Model Y Sr

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu bilmem de Bursada ''self servis'' noktaları var. 10-15 civarı ayrı araç yıkama bankosu var. herkes kendi aracını kendi yıkıyor. su - köpük - sıcak su - renkli köpük - cila - ters ozmos durulama suyu seçenekleri var. ortalaması 90 saniyeliğine 30 tl civarı gibi birşey. en az 20 tl banknot yükleniyor ona göre saniye tanımlıyor. ortalama 100-130 tl gibi bir rakama su - köpük - su yapabiliyosunuz. köpük sonrası zamanı durdurmak için stop tuşu var. 90 saniyeliğine aracı eldivenle veya fırça ile geçmenize olanak sağlıyor. kurulama ve süpürge alanlarıda mevcytç marketi vs kahve bez gibi herşeyi satıyor. hangi şubesinden geçsem hep full.. gençler akşam serinliğinde oralarda takılıyor. istanbulda neden yok bu sistem anlamış değilim. yer sahibi sadece arıza durumunda müdahale ediyor. herkes kendi aracından sorumlu.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt işletmem bahsi geçen firma ile gördüğünüz ürün üzerinden bilirkişiden mağduriyet raporlu şekilde davalık.

Sistem teoride çok iyi ve pratik gibi görünse de bazı sancıları var.

Öncelikle vaat edilen temizlikten çok uzakta. Defalarca ar-ge kimyasal denemesi ve mühendis denemesi yapıldı. Hiç biri Türkiye'de ki araç kirinin etkin temizliğini sağlamıyor.
    İkincisi acaip bir su ve elektrik tüketimi var. Hem doğaya hem cebe ekstra zarar.

Otomasyon sistemle, bir su tutsak yetercilere ticari olarak karlı bir iş yaptırır mı ? Evet yaptırabilir ama büyük beklentiniz olmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alt işletmem bahsi geçen firma ile gördüğünüz ürün üzerinden bilirkişiden mağduriyet raporlu şekilde davalık.

Sistem teoride çok iyi ve pratik gibi görünse de bazı sancıları var.

Öncelikle vaat edilen temizlikten çok uzakta. Defalarca ar-ge kimyasal denemesi ve mühendis denemesi yapıldı. Hiç biri Türkiye'de ki araç kirinin etkin temizliğini sağlamıyor.
    İkincisi acaip bir su ve elektrik tüketimi var. Hem doğaya hem cebe ekstra zarar.

Otomasyon sistemle, bir su tutsak yetercilere ticari olarak karlı bir iş yaptırır mı ? Evet yaptırabilir ama büyük beklentiniz olmasın.
    Hmmmm. Evet aradığım bir yorum. Nitekim aşırı bir tazyik ve eğim gerekiyor kiri tam cikarmak için. Araclarin eğimleri her araçta değişiyor. Sonuc olarak nozzle açısı ve basinc sürekli değişken olmalı. Bunu bi düşüneyim bakalm
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lokasyona bağlı olarak mutlaka para kazandırır
    kazandıracağı para sizin bağlayacağınız nakiti ne sürede çıkarır o dediğim gibi lokasyona bağlı
    ancak sizin avantajınız , bu yatırım için kredi çekmek zorunda olmamanız
    bu sebeple de aylık getirilerin belli bir seviyenin altında olması sizi mesela kredi aylık taksit ödemelerinde zora sokar gibi bir durum olmayacak
    asıl konu , o parayı bu sisteme yatırmayıp bankaya koysanız ayda ne kadar faiz geliri alırdınız konusudur
    kıyas gereken tek konu budur benim bakış açıma göre

ha bir de bu sistemin teçhizat bakımı gibi muhakkak gereklilikleri olacak , yıpranacak kısımları olacak zamanla
    bunlar için ne masraf gerekecek , kim yapacak , basit midir , ustalar halledebilir mi yoksa mutlaka ana üreticiye mi muhtaç kalınacak bunları araştırın
    bu tip sistemlerde ana kontrol bilgisayarı ve sensörlere dikkat etmek lazım , bunlarda arıza olursa kime gidilecek , yedekleri her daim var mı yoksa piyasada bulunabilen cihazlar mıdır vs vs vs
    elektronik aksam haricinde geri kalan hemen tüm olası problemler çözülür
    ana bilgisayar ve sensörler bence asıl odak noktası olmalı
    piyasada "ana kartı yandı , yenisi de hiçbir yerde yok" gibi sebeplerle ölen çok farklı alet edevat var gördük duyduk tecrübe ettik
    Tabi bunlarin hepsi birer soru işareti. Bu dönem faiz yüksek ama illaki düşecek bu faiz. Kalıcı bir iş olsun istiyorum. Benzinlikle anlasma yaparken yari yariya masraf ve kâr teklif mi etsek ki
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hali hazırda o sistem çalışıyor tüm benzinlikler neredeyse. Bu sistem fircaya giren araçları hedefliyor. Ama tabi temizlemezse hic bir ise yaramaz
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu bilmem de Bursada ''self servis'' noktaları var. 10-15 civarı ayrı araç yıkama bankosu var. herkes kendi aracını kendi yıkıyor. su - köpük - sıcak su - renkli köpük - cila - ters ozmos durulama suyu seçenekleri var. ortalaması 90 saniyeliğine 30 tl civarı gibi birşey. en az 20 tl banknot yükleniyor ona göre saniye tanımlıyor. ortalama 100-130 tl gibi bir rakama su - köpük - su yapabiliyosunuz. köpük sonrası zamanı durdurmak için stop tuşu var. 90 saniyeliğine aracı eldivenle veya fırça ile geçmenize olanak sağlıyor. kurulama ve süpürge alanlarıda mevcytç marketi vs kahve bez gibi herşeyi satıyor. hangi şubesinden geçsem hep full.. gençler akşam serinliğinde oralarda takılıyor. istanbulda neden yok bu sistem anlamış değilim. yer sahibi sadece arıza durumunda müdahale ediyor. herkes kendi aracından sorumlu.
    bu dediğiniz sistem şuan İstanbul Sefaköy'de var ve bazı akşamlar biz de gidiyoruz. Full çekiyor resmen, 12 peron yapmışlar ve 12 dolu olmasına rağmen anayola kadar kuyruk oluyor. Kesinlikle tutuyor bu girişim.

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Bursa / Nilüfer de oturuyorum. şu an düşündüğümde 6 noktada sadece 3 mahalle için self servis noktası mevcut. Bu iş yaklaşık 7-8 yıl önce başladı. hatta o zamanlar bir arkadaşım ile, açmayı planlamıştık Muğla / Fethiye civarlarına sonradan vazgeçtik başka planlar çıkınca gerçekten iyi bir market vs çay kahve içecek oturmaya alan yaparsanız, ''arabacı tayfa'' olan gençler kesinlikle boş bırakmıyor. 150 saniyede 150 tl kazanıyor. 20 banko olsa 150 saniyede 3 bin tl yapar. akşamları ve hafta sonu özellikle sıra oluyor bekliyorsunuz sürekli. m3 - m4 yıkayan da gördüm, ferrari yıkayan da gördüm. ferrari var diye yıkamaya ver diyebilen çıkacaktır. belkide adam kendi yıkamayı seviyor

dulger007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yıkama sistemi şirket araçlarında çok kullanıyorum ağır kir için vasıfsız bir sistem mesela uzun yoldan gelip yada üstünde yağmur çamur biriktirmiş aracı bu sistemde yıkatıp oh be değdi diyemiyorsunuz bir çok farklı yerde farklı makinelerde tecrübem oldu. Hafif tozlu mevcutta yıkatılmış ama üstünde 3-5 günlük tozu pisliği olan araçlar için yeterli seviyede bir sistem ama birde kalıntısı var bu işin. Su kalıntısı çok ve lekelenme yapıyor, kullanılan kimyasallar kromlara ve araçta varsa seramiğe zarar veriyor. Makineden çıktıktan sonra bezle ufak müdahaleler gerekiyor. Yaklaşık 10 yıl önce sistem yeni yeni Türkiyede var olurken bende epey araştırmıştım ama cesaret edememiştim o zamanlar çok çok yeniydi belki güzel kazançlar elde edilebilirdi ama şuan ortalama yıkama x2 kurutma ve cila için 400 tl gibi çalışıyor bu makinalar vakitten kazandırıyor ama biraz daha vaktim varsa yakında müsait bir yıkamacıda 400 tl ye sadece dış yıkatıp geçiyorum.

Gözlemlediğim kadarıyla bu sistemlerden çok self servis yıkamalar daha çok talep görüyor insanların arabasını kendileri yıkayıp uğraşmaları daha çok keyif verdiği için sanırım. Bu temassız otomatik yıkama sistemindense güzel düşünülüp hazırlanmış bir self servis istasyonu çok daha iyi iş yapacaktır bence, kurulan yıkama istasyonunda tek kullanımlık bezler, kağıt paspaslar, araç kokuları, cilalar, süpürge ve hava makinaları, paspas yıkama makinaları imkan olursa sıcak-soğuk içecek otomatları ekstra gelir kaynakları.

dulger007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dulger007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yıkama sistemi şirket araçlarında çok kullanıyorum ağır kir için vasıfsız bir sistem mesela uzun yoldan gelip yada üstünde yağmur çamur biriktirmiş aracı bu sistemde yıkatıp oh be değdi diyemiyorsunuz bir çok farklı yerde farklı makinelerde tecrübem oldu. Hafif tozlu mevcutta yıkatılmış ama üstünde 3-5 günlük tozu pisliği olan araçlar için yeterli seviyede bir sistem ama birde kalıntısı var bu işin. Su kalıntısı çok ve lekelenme yapıyor, kullanılan kimyasallar kromlara ve araçta varsa seramiğe zarar veriyor. Makineden çıktıktan sonra bezle ufak müdahaleler gerekiyor. Yaklaşık 10 yıl önce sistem yeni yeni Türkiyede var olurken bende epey araştırmıştım ama cesaret edememiştim o zamanlar çok çok yeniydi belki güzel kazançlar elde edilebilirdi ama şuan ortalama yıkama x2 kurutma ve cila için 400 tl gibi çalışıyor bu makinalar vakitten kazandırıyor ama biraz daha vaktim varsa yakında müsait bir yıkamacıda 400 tl ye sadece dış yıkatıp geçiyorum.

Gözlemlediğim kadarıyla bu sistemlerden çok self servis yıkamalar daha çok talep görüyor insanların arabasını kendileri yıkayıp uğraşmaları daha çok keyif verdiği için sanırım. Bu temassız otomatik yıkama sistemindense güzel düşünülüp hazırlanmış bir self servis istasyonu çok daha iyi iş yapacaktır bence, kurulan yıkama istasyonunda tek kullanımlık bezler, kağıt paspaslar, araç kokuları, cilalar, süpürge ve hava makinaları, paspas yıkama makinaları imkan olursa sıcak-soğuk içecek otomatları ekstra gelir kaynakları.
    Mesaj düzenle butonu olmadığı için tekrar paylaşıyorum kusura bakmayın.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anadolu yakası alt kaynarca e-5 üzerinde var aklınızda olsun.

razzmatazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence öncelikle gidip bu tarz bir makinede kendi aracınız ile tecrübe edin memnuniyet durumuna göre tekrar gidermiyim gitmezmiyim gibi fikir olur gözlemlersiniz en azından makineyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fırçasız yıkamaya en çok aracını seven korumaya alan, boyasını düşünen adam ve şöför girer.
    Eğer ağır kimyasal varsa detaycı, seramikçi kullanmaz.
    Temiz olsun diye fırça süren de bunu kullanmaz.
    Lokayon itibariyle çok kirli olmayan arabayı 5 dk da akla pakla yapmak için güzel duruyor.
    Ama çığır açıp tüm istasyonlarda talep edilen bir ürün halini almaz kanaatindeyim.

Fiber bez gezdiren sistemler vardı onlara bakılabilir belki.
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sistemi daha önce kullanmadım ama araştırırken cihazın bakım periyodları,bakım maliyeti,açık olduğu sürece eleman ücretlerini de gözden kaçırmamanızı tavsiye ederim.Tabi birde olası bir sorunda araca verilecek zararı karşılamak için sigorta,diğer sarf su,elektrik,yıkama şampuanlarını maliyetlerini aman deyim hesabınıza ekleyerek işlem yapın.

mrwope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddebostan civarı bu şekilde bir yıkama alternatifi yok.Piyasacı gençler boş bırakamz eğer ki oradaki bir benzinliğe kurulursa
    34 BNU 576 Opel Corsa OPC
    34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
    34 AK 295 Mini John Cooper Works
    34 GP 0253 Mini GP2
    34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014

Agent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya link koyuyorum. Video ekleyemedim. Umarım yönetici arkadaşlar onaylar

Instagram

3 milyon civarı nakitim var. Suan bu sistem ne kadardır, maliyeti nedir, çalıştırması nasıldır hic bir bilgim yok. Siz değerli büyüklerime ve kardeşlerime danışmak istedim. Shellde fırça 200 tl. Bunu 250 ye yapsak benzinlikte tutulur mu kurtarır mı
    Kadıköy Selimiye tarafında benzincide var bundan. Yaklaşık 4 aydır her iki aracımı da sadece burada yıkatıyorum ve çok memnunum. Orda da rakam 250 tl, 50 de elektrikli süpürge kullanıyorum bitti gitti. Alt yıkama özelliği olması da ayrıca güzel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler