User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
183 sonuçtan 172 ile 183 arası

Konu: Yaziyoruz / Yargilamiyoruz

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özellikle Ankara tarafı,34 plaka görünce yol vermeme modunu açıyor bana göre.
    @HaKo izmir otobanı kesinlikle sabırları sınamak için yapılmış bir yol. Önüm dolu (sol şeritte 80 ile gitmenin normal olduğunu düşünen dayılar,Ayşe teyzeler) diye sol şeritte gidemiyorken,2 km arkamdan selektör yaparak,asfaltı kendi dökmüşcesine yol isteyen hıyarlara selamlar olsun.
    Valla eskiden 2 değil 10km öteden asfaltı kayınbabam yapmışcasına istiyordum, artık dikiş atarak ilerliyorum daha rahat oluyor. Hız sınırının 140 olduğu bir yolda 130 ile sol şeritte sağ şeritle boş iken de gidilmez. Bu tabii ki yukarıda yazdığım gibi önü doluken yapılan selektör anlamına gelmiyor. Ama bazen kuzu sürüsü gibi gidiyorlar o zaman tek tek hepsini sağa almak çok zevkli oluyor.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısını yaşıyorum, zaten İzmir trafiğine yorum yapmaya hiç gerek yok taş olsan çatlarsın sabah sakin sakin işe geliyorum ne kadar geri zekalı numune var hepsi beni buluyor terörist gibi kullanmak zorunda kalıyorsun.

Bu elektrkli araba alanlar da izmir ist otobanında ayrı dert arkadan 160-170 neyse geliyorum işte hız fark etmez herifin sağı 2 şerit boş paşam 130 ile sol şeirtte. Selektör atıyorsun hızlanıyor e **.noğlu orta şeritte gitsene ya da yol versene diyo ki yani benim arabam basınca gidiyor da ben gitmiyorum. E yvsak git bütün yol o zaman öle.
    izmir biraz istanbulun 20 sene önceki hali gibi, çok fazla kırık dökük yıkık araba var bir kere. Bir de etrafı daha kırsal olduğu için farklı plakadaki kasabadan gelen abi şehirde araba süremiyor haliyle. Bir de sokak çetesi tayfası motorcular çok. istanbulda bunlar pek kalmadı. Hepsinden tattım biraz iki günde. Gerçekten çok zor orada trafikte hayatta kalmak kolay gelsin.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özellikle Ankara tarafı,34 plaka görünce yol vermeme modunu açıyor bana göre.
    @HaKo izmir otobanı kesinlikle sabırları sınamak için yapılmış bir yol. Önüm dolu (sol şeritte 80 ile gitmenin normal olduğunu düşünen dayılar,Ayşe teyzeler) diye sol şeritte gidemiyorken,2 km arkamdan selektör yaparak,asfaltı kendi dökmüşcesine yol isteyen hıyarlara selamlar olsun.
    bence 34 plaka ile tam olarak alakası yok, adamlar birbirilerini de biçip duruyor defalarca gördüm GTA nın ilk sürümü gibi haha
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla eskiden 2 değil 10km öteden asfaltı kayınbabam yapmışcasına istiyordum, artık dikiş atarak ilerliyorum daha rahat oluyor. Hız sınırının 140 olduğu bir yolda 130 ile sol şeritte sağ şeritle boş iken de gidilmez. Bu tabii ki yukarıda yazdığım gibi önü doluken yapılan selektör anlamına gelmiyor. Ama bazen kuzu sürüsü gibi gidiyorlar o zaman tek tek hepsini sağa almak çok zevkli oluyor.
    Sol şeritte seyrediyorsan dikiz aynana bakmak zorundasın , 200 le de gitsem arkamı kollarım her zaman. He sağda 3 tane daha şerit var bağla 120 ne ne halt yiyorsan ye arkadaş. Çok zor değil yani şunu idrak etmek. Adamın önünde arabası varsa yavaşlayıp yol bekliyorum zaten. Adam öndeki 100 le gidiyor diye en solda oda onun kıçına yapışıp 100 le gitmeye devam ediyor. En sağ bomboş ne kadar doblo fiorino kangoo varsa hepsi en solda. Boşuna radar koyuyolar şerit ihlalinden şunlara ceza yapıştırsalar 1 ayda 1 milyar lira toplarlar. Adam hafif ticari ile tampon yapıyor. En ufak frenlemede duramayacak biliyorum arabanın dinamiklerini. Yürek yemiş herkes aga anlamak mümkün değil. Dün dönüşte bir tane abla 180 le birlikte giderken ( aracı corsa) bomboş yolda sert firen yaptı. Aklı sıra bana haddimi bildirdi yolda bu arada 2 mizden başka kimse yok 3 şeritte. Allah göstermesin refleks olmasa ön koltuğuna geçecek arabanın burnu haberi yok. Millet bilgisayar oyunu sanıyor heralde gerçek hayatı.
    .

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol şeritte seyrediyorsan dikiz aynana bakmak zorundasın , 200 le de gitsem arkamı kollarım her zaman. He sağda 3 tane daha şerit var bağla 120 ne ne halt yiyorsan ye arkadaş. Çok zor değil yani şunu idrak etmek. Adamın önünde arabası varsa yavaşlayıp yol bekliyorum zaten. Adam öndeki 100 le gidiyor diye en solda oda onun kıçına yapışıp 100 le gitmeye devam ediyor. En sağ bomboş ne kadar doblo fiorino kangoo varsa hepsi en solda. Boşuna radar koyuyolar şerit ihlalinden şunlara ceza yapıştırsalar 1 ayda 1 milyar lira toplarlar. Adam hafif ticari ile tampon yapıyor. En ufak frenlemede duramayacak biliyorum arabanın dinamiklerini. Yürek yemiş herkes aga anlamak mümkün değil. Dün dönüşte bir tane abla 180 le birlikte giderken ( aracı corsa) bomboş yolda sert firen yaptı. Aklı sıra bana haddimi bildirdi yolda bu arada 2 mizden başka kimse yok 3 şeritte. Allah göstermesin refleks olmasa ön koltuğuna geçecek arabanın burnu haberi yok. Millet bilgisayar oyunu sanıyor heralde gerçek hayatı.
    Bunu deneyen birini en son bariyere sokmuştum Ömrü boyunca yapmaz heralde artık.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu deneyen birini en son bariyere sokmuştum Ömrü boyunca yapmaz heralde artık.
    Geçtiğimiz haftalarda Altınoluk'a gidiyorum. Sol şeritten, 2 şeritli yok, hızım 120 km üst limit.

Arkadan bir araç kaptırdı geliyor, Sol dan beni geçmek istemesi hakkı.

Sağ şeride geçeceğim ama ileride sağ şeride benzinlikten araç çıkış yaptı.

Bende sol sinyal yaktım, benzinlikten çıkan araç hızlıca ivmelendi, sağ sinyal verdim sağa geçmek için.

Arkamdan sellektör yapan Audi q2 yada q3 te beni sağdan makaslamak istedi.

Bende gördüm sağ kanala doğru biraz iktirdim abiyi sonra kaza riski olmasın diye yol açtım

KAsıtlı Hata yapana acımam bende

yıldırımbyzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görmezse yeterli mesafaden yol istiyorum baktım vermiyor yolu abi silme geçiyorum aynaya baktığımda sağa sinyal genelde verilmiş oluyor. Hele birde iki araba veya tavşan bulursak önümüze net en sağ şeride geçiyor çoğusu
    Samara 2109

neuras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet çocuğunu niye sunroof'tan sarkıtıyor? Bu çocukların ebeveynleri en az 35 yaşında, iyi işlerde çalışan yetişkin insanlar. Olası bir çarpışmada çocuğun araçtan fırlayabileceğini ya da sunroof alanı içerisinde savrularak ağır şekilde yaralanıp ömür boyu sakat kalabileceğini idrak edemiyorlar mı?

Diyelim ki ben dalgınım, olabilir insanlık hali. Önümde yavaşlayan aracı fark etmedim ve arkadan çarptım. Çocuk fırladı, sakat kaldı veya öldü. Benim hatam belli ama kasko ve sigortanın devreye gireceği, tarafların birbirine "geçmiş olsun" diyeceği bir kaza neden bu kadar feci sonuçlansın? Çünkü ana baba sorumsuz, beyinleri erimiş.

Bu yaz bu davranışın daha da arttığını gördüm. Trafiğe çıkmaya korkuyorum artık.

Yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen yola atlayanlara başka bir gün değineceğim.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu arada İzmir otobanında çoğu zaman en sağ şeritten gidiyorum. Genelde daha akıcı oluyor

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet çocuğunu niye sunroof'tan sarkıtıyor? Bu çocukların ebeveynleri en az 35 yaşında, iyi işlerde çalışan yetişkin insanlar. Olası bir çarpışmada çocuğun araçtan fırlayabileceğini ya da sunroof alanı içerisinde savrularak ağır şekilde yaralanıp ömür boyu sakat kalabileceğini idrak edemiyorlar mı?

Diyelim ki ben dalgınım, olabilir insanlık hali. Önümde yavaşlayan aracı fark etmedim ve arkadan çarptım. Çocuk fırladı, sakat kaldı veya öldü. Benim hatam belli ama kasko ve sigortanın devreye gireceği, tarafların birbirine "geçmiş olsun" diyeceği bir kaza neden bu kadar feci sonuçlansın? Çünkü ana baba sorumsuz, beyinleri erimiş.

Bu yaz bu davranışın daha da arttığını gördüm. Trafiğe çıkmaya korkuyorum artık.

Yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen yola atlayanlara başka bir gün değineceğim.
    Özellikle Chery sahiplerinde gözlemledim bunu, acaba "cocuk sarkıtma " opsiyonuyla mı geldi hepsi? Ufak bir frende bile uçarlar dışarı, yazık.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir de güya bu kadar bilince eğitime falan rağmen değil mi? Ben de hayret ediyorum.

Cagri14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamı normalde kendim yıkarım ama ne zaman acil bir durum olsa yıkamaya versem hüsranla karsılasıyorum alınan paraya oranla yapılan işi kabul etmiyorum kardesim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler