User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
198 sonuçtan 191 ile 198 arası

Konu: Yaziyoruz / Yargilamiyoruz

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavaş araç kullanmak istiyorum kardeşim şehir içinde istanbulda ben her boşlukta gazı köklemek istemiyorum yavaş gidiyorum yavaş dönüyorum ışık sarı olunca duruyorum arkamdan kornaya basanları da her sefer rencide edecek şekilde bakar el kol yaparım kusura bakmasın kimse acelesi varsa eyvallah ama ben maslakta 80 le gitmek istemiyorum her yerden bir şey fırlıyor sürekli yola atlayan aniden çıkan 30-40 la ( gerçekten normal bir hız o caddeler için ) gidiyorum şirket filo aracı egealar veya taksiciler kornaya basınca da ana habere konu olacağız bir gün az kaldı.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hesabı istediğimde kafa sallayarak onaylayan ancak önceliği benden sonra hesap isteyen müşterilere veren garsonlarımıza sevgilerimi sunuyorum.

Geçen akşam dışarıda yemekteyiz, yan masadaki bayan lavabonun yerini sordu garsona. Bende bilmiyorum diyip,uzaklaştı masadan Tamam yeni başlamışsındır eyvallah ama sizin için öğrenip geleyim vs demek bu kadar mı zor arkadaş?? Bayan ben tarif ettim yerini sonunda.

Trafikteki kurye tipi motorcuların iyice boku çıkmış artık. %100 haksız şeyler yapıyorlar, kornaya basınca da el kol yapıyorlar haklıymışçasına..Show haber'e çıkmama ramak kaldı bu tipler yüzünden.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavaş araç kullanmak istiyorum kardeşim şehir içinde istanbulda ben her boşlukta gazı köklemek istemiyorum yavaş gidiyorum yavaş dönüyorum ışık sarı olunca duruyorum arkamdan kornaya basanları da her sefer rencide edecek şekilde bakar el kol yaparım kusura bakmasın kimse acelesi varsa eyvallah ama ben maslakta 80 le gitmek istemiyorum her yerden bir şey fırlıyor sürekli yola atlayan aniden çıkan 30-40 la ( gerçekten normal bir hız o caddeler için ) gidiyorum şirket filo aracı egealar veya taksiciler kornaya basınca da ana habere konu olacağız bir gün az kaldı.
    Bence İstanbul'da yavaş araç kullanma lüksü yok kimsenin. Şehir keşmekeş ve kaos. Sizin aceleniz yok belki ışıklardan da yavaş yavaş aheste aheste kalkmak istiyorsunuz ama arkada zaman yetmeyip geçemeyip kırmızıda kalanda basar kornayı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum özellikle ara sokaklarda etraftan çocuk, yaşlı, hayvan fırlar diye yavaş gidiyorum tabikide sabırsız arkadaşlar kornaya basmayı ihmal etmiyor trafikte kurala uyunca linç ediliyosun resmen bu konuda avrupayı çok kıskanıyorum

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    255 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İmkanı olan İstanbul'dan taşınsın. Şehrin stresinden uzaklaşınca +5 yazarsınız ömrünüze.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    134 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıbrısta haliyle sağdan direksiyonlu araçla TR ye göre ters akan trafikte 350 km yol yaptım hem sakin hem de akşam sıkışık trafikte.

+ lar:

Korna sesi duymadım desem yeri,

Kavşak geçiş hakkını adamlar net çözmüş sağından araba geliyorsa herkes arabalar geçene kadar bekliyor, hiç istisnasını görmedim.

Kamera işi kavşaklara yaklaşırken hep uyarılı şekilde mevcut, tuzak bir radar görmedim.

- leri,

Hız limitleri çok düşük, bizim e5 benzeri yolda 65-80

arada beton bariyer olan uzun düzlük olan yolda da 100

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkanı olan İstanbul'dan taşınsın. Şehrin stresinden uzaklaşınca +5 yazarsınız ömrünüze.
    Kesinlikle doğru tespit. Sadece aksiyon almak biraz döt istiyor
    Ablam Bodrum'da yaşıyor 2 senedir. O kadar huzurlu ve mutlu ki..Bizde yanına gittiğimizde resmen modumuz Eco'ya geçiyor.İstanbul'da full sport moddayız çünkü..

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence İstanbul'da yavaş araç kullanma lüksü yok kimsenin. Şehir keşmekeş ve kaos. Sizin aceleniz yok belki ışıklardan da yavaş yavaş aheste aheste kalkmak istiyorsunuz ama arkada zaman yetmeyip geçemeyip kırmızıda kalanda basar kornayı.
    E5-Tem veya geniş yollar bu dediğinize katılabilirim. Şehir içi hız sınırları belli tek şeritlik yollarda sokak aralarında veya yoğun muhitlerde hızlı araç kullanan herkes sebebi ne olursa olsun kazaya sebebiyet verme ihtimalini düşünmek zorunda.

Acelesi olan erken çıkar ani bir şey ortaya çıkar hastalık hastane vs yakarsın dörtlülerini hızlıca gidersin korna vs artık insanın gözü zaten görmez hiçbir şeyi

Ama acele mertere yetişmesi gereken tekstilci doblosu veya müşteri kovalayan taksi egeaya kornaya bastığı sürece tepki vermeye devam edeceğim katılmıyorum size maalesef.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler