Günaydın
https://www.resmigazete.gov.tr/
Resmi gazetede yayınlanmış okudum, ancak 1.madde nin binek araçları kapsayıp kapsamadığını çözemedim.
Kapsıyorsa araç kamera önerilerinizi alırımpahalanmadan.
Günaydın
https://www.resmigazete.gov.tr/
Resmi gazetede yayınlanmış okudum, ancak 1.madde nin binek araçları kapsayıp kapsamadığını çözemedim.
Kapsıyorsa araç kamera önerilerinizi alırımpahalanmadan.
Bakalım yerli ve milli kamera sistemlerini çinden ilk kim getirtip montaj yapacak![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Hollanda'daki araç için 70MAI A810 Ön RC12 Arka kamera set almıştım. Ay sonu gittiğimde hardwire kit de alıp bağlamayı düşünüyordum.
Buradakine de almak gerekecek mevzu kesinse. Araştırdığım kadarıyla epey iyi bir setti bu, kullandıktan sonra aynı fikirde olursam TR'dekine de aynı seti alırım.
Karara gelince, 10 numara karar. Umarım kameralar ile gelen kanıtlı kural ihlallerine polisler gerekli cezaları yazar. Yoksa video kaydını gönderip suç ihbarı yaptığımız emniyet güçleri bunu sallamayacaksa hiçbir işe yaramaz kamera mamera.
Konu Evrenoz tarafından (Dün Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.
23" Fiat 500e LaPrima
Benim aklımda kiralık araçlar için zorunlu diye kalmış.
Şahsi araçlar kapsam dışı.
Bizim şirket arabalarına takip sistemi zımbırtısı takıldı 2-3 ay önce.
Henüz kamera için bir bildirim gelmedi.
Okumadan imzalamam.....
geliyor TRT tarafından çinden 2 bine alınıp millete itelenicek 20 binlik kameralar.
médiocrité partout
23" Fiat 500e LaPrima
şöyle bir mail aldım ;
" Kıvılcım Bey Merhaba,
18/07/1997 tarihli 23053 mükerrer sayılı Resmi gazetede yayımlanan Cetvelin C) Hususiyetlerine Göre Araçlarda Bulundurulacak Techizat maddesinde belirtilen araçlar için geçerli bir konu.
Bu maddeye göre şuan için filo kiralama araçlarını kapsamıyor. Konuyu takip ediyoruz. Farklı bir durum olursa sizleri tekrar bilgilendireceğiz "
médiocrité partout
Neyi kapsıyor peki bir allahın kulu net söleyebilir mi?
Yurt dışında yaşayıp kel olanların audi araçlarını kapsıyor sanırım. @Evrenoz
23" Fiat 500e LaPrima
RG'de "...... tarihinden sonraki ilk muayeneye kadar aranmaz" diyor.
Takılacaksa daha vakit var galiba.
Okumadan imzalamam.....
Benim tüm arabalarda var. Golfte 360ın ekranlı kamerasını kullanıyorum modelini unuttum, civicte viofo a129 duo var ön arka.
c2 küçük enişte onda karartmalı ayna yok diye ayna ekranlı ön arka kullanıyorum markasını unuttum. Tesla kendinden var
yasa çıksın çıkmasın bence tüm araçlarda olması lazım. ne zaman nerede ihtiyaç olacağı belli değil nelerle karsılasıyoruz.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Verimli kullanılacaksa.. başvurunun cezai hükmü olacaksa güzel düşünce ama sanırım hem fikirizdir "birilerinin" cebine ek bütçe girsinden dolayı alınmış karar olma olasılığı çok yüksek.
2026ya 3-4 ay kalmışken bir ek kararname ile Trt bandrolu zorunluluğu, ek bişey bişey vergisi de eklenir yemede yanında yat oluşur.
+ Banka yazılımı yapan bir kurumda çalışıyorum sıkça yasal proje yapıyoruz, bu yönetmelik değişikliğinde de kapsamın net olmaması şaşırtmadı..
bence devletin bu olaya el atması gerekmeden rusyada olduğu gibi sigortadan teşvik gelse her arabada kamera olurdu şimdiye kadar. sigorta diyecekki 3 kameralı sistem aracında varsa sana %30 indirim veriyorum. kaskolu araba patlatanların önüne büyük oranda geçilmiş olurdu.
turbocuk istiyoruz
O değil de kamera hırsızlıkları tavan yapar bu işten sonra.
Teyp kafası çıkarır gibi millet kamera çıkarıp eve götürür.
Yetkili bi abiden duyduğum kadarıyla aynı UTTS'ler gibi devlet eliyle montajlama sistemi olacakmış. Kaldı ki araçların model yılına göre 2027 sonuna vakit verilmiş durumda. Muhtemelen arkası tam getirilmeyecek bi sistem ama bakalım.
her şey zamanına aşıktır
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 5 kullanıcı var. (2 üye ve 3 konuk)