User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Alfa romeo junior hakkinda görüşleriniz ?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracın full elektriklisini Sinan baya övmüştü, direksiyonu, performansı vs tam bi Alfa yapmışlar demişti ancak tabi Mokka halini bilemiyorum Standart araçların zaten ne keyfi olacak... Ha az biraz eğlenceli zevkli sürüş sunuyorsa ne ala. Peugeot'nun genel itibariyle sürüşü zevklidir, Ford keza öyle. Mokka'da 2008'de ne yaptılar çok iyi bilmiyorum bu yeni platform işleri ile. Hoş, 2008'in de sürüşünü beğenmiştim, keyifliydi mesela.
    Stellantisin hiç bir elektrikli arabası keyif vermez, veremez. Sinan'ın neyi neden övdüğünü artık çok iyi anlıyorum o yüzden çok ta takılmamak lazım.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomobil gazetecilerinin/yutubırların davetlere çağırılmak, fuarlara gönderilmek vb. kendi çıkarları için yaptıkları yorumları dikkate almamakta fayda var. Bu arabanın Alfa ile alakası yok. Bir keyfi de yok.

Var diyen de yalan söler.
    herhangibir yorumu cımbızla çekip buraya getirmedim,aracın inceleme videosunu paylaştım. Bağımsız süspansiyon,e-awd gibi özellikler birinin çıkar odaklı yorumu değil,aracı bahsi geçen,aynı olduğu iddia edilen araçtan bazı farkları. Herkesin otomobilden beklentisi farklıdır,size uymuyor diye nöbet geçirmeye gerek yok. O alfa değil bu alfa değil,bu kafalara göre markalar 90lardaki araçları tekrar üretmedikçe yaptıkları herşey sizlere göre “çöp”.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı IbizaFR150 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herhangibir yorumu cımbızla çekip buraya getirmedim,aracın inceleme videosunu paylaştım. Bağımsız süspansiyon,e-awd gibi özellikler birinin çıkar odaklı yorumu değil,aracı bahsi geçen,aynı olduğu iddia edilen araçtan bazı farkları. Herkesin otomobilden beklentisi farklıdır,size uymuyor diye nöbet geçirmeye gerek yok. O alfa değil bu alfa değil,bu kafalara göre markalar 90lardaki araçları tekrar üretmedikçe yaptıkları herşey sizlere göre “çöp”.
    2008 almak istesem gidip Alfa almam bu kadar basit denklem. Alfa almak istesem giderim Giulia alırım Stelvio alırım.

Uygun fiyatlı keyifli başka arabalar da var.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stellantisin hiç bir elektrikli arabası keyif vermez, veremez. Sinan'ın neyi neden övdüğünü artık çok iyi anlıyorum o yüzden çok ta takılmamak lazım.
    Hoca adamı sevmiyor olabilirsin belki ama benzinliyi önce test edip, tam bi platform arabası olmuş, nerede Alfa, hiç bir şeyi kalmamış diye eleştirmişti.
    Benzer şekilde Tonale sürüşü için de eleştirileri var, yine platform kaynaklı, nerede Stelvio Giulia sürüşü diye.
    Ancak elektrikliyi test ettiğinde "bambaşka, işte bu olmuş, diğeri böyleyken bunda nasıl bunu yapmışlar anlamadım" gibi bir şey diyordu

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen ben de sinanın fikirlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum. Barr abiye katılıyorum.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 hibridlerde zincire geçtiler motorun en boktan kısmını tam çözmüşlerdi ki taş gibi eat8'i kaldırıp çift kavrama şanzımana geçtiler. aylar önce daha piyasada yeniyken bile fransız kaynaklarında şanzımanın çok sorunlu olduğunu söylüyorlardı seneler sonra kayışlı motor gibi tazminat yoluna bile gidebilir bu şanzıman için. bence psa grubundan uzak durmakta fayda var.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 hibridlerde zincire geçtiler motorun en boktan kısmını tam çözmüşlerdi ki taş gibi eat8'i kaldırıp çift kavrama şanzımana geçtiler. aylar önce daha piyasada yeniyken bile fransız kaynaklarında şanzımanın çok sorunlu olduğunu söylüyorlardı seneler sonra kayışlı motor gibi tazminat yoluna bile gidebilir bu şanzıman için. bence psa grubundan uzak durmakta fayda var.
    Hibrit sistem şanzumanda çalışıyor o nedenle EAT8 kullanamazlardı.
    Ayrıca kayışlı sistemde de sorun çözüldü 2024 itibariyle hem motor hem kayış hem de yağ yenilenmiş oldu. Bu tarihten sonra raporlanan bir sıkıntı yok.
    Ayrıca yine hiçbir geri çağırma işleminde kayış yüzünden işlem yapılmadı.
    Sorun olan motorlar da fazla yağ yakıyordu ki tamamen başka bir etmenden öte geliyor.
    Yağda dönen kayışın hassas olduğu bir muhakkak. Ancak zaten tarihinden ya da km sinden önce sistem yağ basınç düşük uyarısı verirse ücretsiz değişim yapılıyor.
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler