User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Özel Plakalık Hakkında.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arrow Özel Plakalık Hakkında.

Herkese selamlar,
    Güncel olarak özel plakalık yaptırabileceğim, tavsiye edeceğiniz yer/yerler var mı acaba?
    Kısa bir cümle yazdırmak istiyorum, 4 kelime civarında.

Ayrıca barkodlu vs. App plaka yapılırsa polislerle sorun yaşanıyor mu? Bu dönemde hiç bulaşma mı dersiniz?

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben goldpleksi (instagram var) isimli yerden yaptırıyorum plakalık ve app'leri evimede yakın olmasından dolayı. Hatta plaka için verdiğim numaranında yakın arkadaşı.

Forumda da app yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam yazar veya tavsiye ederler, benim dediğim yer bahçelievler'de kargo ile vs yardımcı olur bir şey bulamazsan cepte dursun.

Kendi arabamda 2.5 senedir normal vernikli app, eşimin arabasında 1 senedir kare kodlu vernikli app kullanıyoruz arabalar sürekli yolda. Çevirme dahil sıkıntı yaşamadık. Ama yaşamazsın demekte doğru değil elbet

Bence güzel araba app'siz eksik duruyor. Plaka 3 harf 3 rakam değilse çokta güzel duruyor polisinde gözüne sıkıntı gelmiyor atıyorum 2 harf 3 rakamlı plaka.
    - Bize Her Yer TRABZON

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben goldpleksi (instagram var) isimli yerden yaptırıyorum plakalık ve app'leri evimede yakın olmasından dolayı. Hatta plaka için verdiğim numaranında yakın arkadaşı.

Forumda da app yapan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam yazar veya tavsiye ederler, benim dediğim yer bahçelievler'de kargo ile vs yardımcı olur bir şey bulamazsan cepte dursun.

Kendi arabamda 2.5 senedir normal vernikli app, eşimin arabasında 1 senedir kare kodlu vernikli app kullanıyoruz arabalar sürekli yolda. Çevirme dahil sıkıntı yaşamadık. Ama yaşamazsın demekte doğru değil elbet

Bence güzel araba app'siz eksik duruyor. Plaka 3 harf 3 rakam değilse çokta güzel duruyor polisinde gözüne sıkıntı gelmiyor atıyorum 2 harf 3 rakamlı plaka.
    Teşekkürler detaylı bilgiler için. Plaka VCD 11,bu nedenle app daha şık duracaktır kesinlikle. E92'de sorun yaşamamıştım,umarım bu araçta da yaşamam.
    Plakalık için söylemiş olduğunuz yere bakacağım mutlaka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elitpleksi İnstagram adresi ben orada yaptırıyorum cok memnunum Hem yazı hem normal plaka yapıyor cok da kaliteli Bmwloge39 yazarak bakabilirsiniz ben kullanıyorum

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracımda 34 XXX YY plakaları. Biri barkodlu, diğeri değil ama app leri söktüm. Memur bir arkadaş çevirmede uyardı. Sahte plaka muamelesi yapan arkadaşlar olabilir, tavsiye etmiyorum dedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler