Hayır bir de bu işle bu kadar acayip şekilde uğraşmaları komik.
Ulan öncelik sıralamasında bu adamlara göre modifiye araba ne kadar dert, ne kadar sıkıntı trafikte.
Lan önce trafik teröristlerini alacaksınız. Servisler, otobüsleri adam edeceksiniz.
Her gün şarampole yuvarlanan otobüsler, uyuyanlar, kaza yapanlar. Bunların bi tanesi adam gibi denetleniyor mu?????? Ben otobüse servise falan binmiyorum yıllardır mümkün mertebe.
Çünkü bu gibi "kilit" pozisyonlardaki adamların hepsi birer rezil. Ne araç kullanmayı bilirler, ne teknik bilmemne bilirler, köyünden çıkmış, traktörden başka bir şey kullanmamış adamlara 50 kişiyi emanet ediyorlar.
Daha hala sosyal medyada "otobüs kamyon 150 ile gidiyor" diyenlere, "senin lastiğin ile onun lastiği bir mi, o 90'la dönüyor" diyen .......................'ler var (ne yazsam bilemedim). Ve bunlar ağır vasıta şoförleri genelde![]()
Karda ağır araç diye yere daha sağlam basıyor sananlar falan var. Yahu bunlar mal taşıyor, yolcu taşıyor, allah belanızı versin.
Ama yok, köşe başında yakaladığı araç daha kolay tabi. Ne uğraşacak abilerimiz.
Ha evet, eksozu, müziği şunu bunu yakala, cezalandır, ama o zaman desibel ölçümü yap kardeşim, şikayet üzerine yap. Boş işlerle uğraşma.
Senelerdir vazgeçmediler boş işlerle uğraşmaktan.
Sen taksiyi, dolmuşu, minibüsü, otobüsü düzelttin mi kardeşim. Heriflerin hiçbiri polis sallamıyor artık.
Böyle sorun önceliklendirme saçmalığını yapmayı hiç sevmem, kural kuraldır, hepsi uyulacaktır ama sen bi tanesinini ümüğünü sıkıp, diğer ve daha ölümcül olabilecekleri hiç bir şekilde sallamıyorsan, kusura bakmasınlar hiç, ben bunda iyi niyet aramam ve "önce bunu çöz" derim.

Alıntı