Gün birlik günüdür, noter işe ugrasmak istemeyen elinde sadece appsi olup cemiyet standart isteyenler ulasabilir. Yardimci olurum.
Gün birlik günüdür, noter işe ugrasmak istemeyen elinde sadece appsi olup cemiyet standart isteyenler ulasabilir. Yardimci olurum.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Akşam caddeye indim.. tabiki motorlaher araca zıplamıyorlar standart plaka normal aracta var app lide difizör egzoz uçluda cevirdiler... varex kontrolü kaput acıp akü bağlantısı bakma fix..bagaj kontrolü fix.. hava filtreli aracı saldı mesela.. gelelim app ye..
Bariz büyük geniş harfli app ler de baktıkları sanırım mühür karekod ve bu dalga serid gibi fligran mı ne varmış.. saldı mesela ... hiç durdurmadığıda oldu .. ben anlamadım millette nasıl cesaret var en az 10 araçtan biri app li idi..
saat gece 12 civarı yaklaşık 40-50 araç ve motor yunus şahin karışık toplu halde kızıltopraktan giriş yaptılarbi ara Reis geçecek sandım
![]()
ben Orduluyum, Aslen Rizeliyim; Devletin her dediğine inanıyorsan şirinlere de inanıyorsundur. Samsun'dan başlayarak eşin dostun varsa sor bakalım ne var ne yok, Eds ayrı şehir içi ayrı, Samsun'dan Rize Artvine kadar her her ilçe giriş çıkışında uygulama var , artı özellikle samsun genelinde şehir içi Aselsanla geliştirdikleri süper bir kamera uygulaması var (ışık ihlali, park, emniyet kemeri telefon vs Kaçarın yok) Çorumdan sonra mesela MErzifon, havza, kavak, Çakallı Samsun merkez , Çarşamba ve Termede EDS sistemi aktif çalışıyor, Örnek olarak dedim. Çorum çıkışı, Merzifon çıkışı, Samsun girişi, Çarşamba , Termeden sonra Ünye çevre yoluna girmeden Radar uygulaması var,
Ordu nispeten sakin sayılır, Fatsa da trafik zaten akmıyor, Ünye Fatsa arası 1 adet radar uygulaması var , Fatsa Ordu çevre yolunda her iki yönlü Büyük tünel çıkışlarında mutlaka koyuluyor. Ordu çevre yolunda şehir içinde dronla denetleme yapılır, şansına artık denk gelirsek, Ordu-Giresun havaalanına giderken radar uygulaması yapılır,
piraziz bulancak tarafında gün içinde ya dönüş ya gidiş tarafına radar aracı mutlaka olur, Ordu Giresun arası 1 adet EDS var , Bulancak çıkış ve Giresun girişte genelde Radar aracı olur.
Gerisini yazmıyorum. Destan olmasın diye , Siyasi gücü olup Devlet korumalı plakası olan istediğini yapıyordur. Ama yok diyorsan ya cahillikten diyorsun, yada hiç Karadeniz tarafına yolun düşmemiş,
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Dün Egm açıklama yapmış.
App Plakada hologram, mühür var ise 4000₺ cezası var
Bunların hiçbiri yoksa 140.000₺ imiş.
Aracımdaki plakaya baktım, hologram da var, mühür de. Sökmeyip devam edeceğim.
1 Nisan'a kadar "APP plaka" nedeniyle ceza uygulanmayacak
Nihayet mantıklı bir hamle; bakan açıklama yapmış 1 Nisan'a kadar app'ye ceza yokmuş.
///M Rulez...
İyide ben size standart uygulamalarla alakali bir sey demedim ki. Trakya tarafında dedikleriniz de standart olarak giris cikislar hız koridorları vs var zaten?
Sizin sehrinizde yaklasik 1 haftadir 7/25 aktif yol kenarlarinda radar tabelasi bile koymadan radarlar mevcut mu? Her akşam şehrin her noktasında çevirme var mi?
Istanbul - Trabzon arasi aklima gelenleri sayayim biraz
Düzce, Anadolu otobani gidis istikameti sol cep (otoban ortalamada aliyor)
Bolu shell benzinlik cikisi
Bolu gerede giseleri sonrasi ilk viraji dönünce
Çerkeş
Atkaracalar
Kurşunlu
Ilgaz
Tosya
Osmancik
Gümüshaciköy
Kavak
Samsun girisi
Samsun tekkeköy, hilton otel önü
Carsamba pidecilerin isiklara gelmeden
Terme girisi
Fatsada trafikten gaz basamiyoruz diye es geciyorum
Orduya gelmeden tüneller bölgesinde muhakkak bos yok
Ordu gülyali
Bulancak
Görele
Çarşıbaşı girisi
Akçaabat sonrasi stad tüneline girmeden
Merkez sahil yolu
Maçka yolu
Daha onlarca radar konumu sayarimda okumaktan gözler yorulmasin
Senede hic gitmezsem 10 defa gidip geldigim güzergah, asfaltta nerede cukur var bilirim desem yalan olmaz
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)