User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Multimedya ses sistemi yasak mı ?

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Multimedya ses sistemi yasak mı ?

Özellikle sosyal medyada çok fazla bilgi kirliliği var multimedya, ses sistemi gibi ürünlerin yasak olması ile ilgili net kanun yönetmelik yok
    Benim merak ettiğim konu güncel araçların çoğunda neredeyse ön cam uzunluğunda ekran var bu sorun olmuyor da garibanın arabasına taktiği navigasyon mu sorun olacak zenginsen kullan fakirsen sana yasak der gibi
    Ayrıca fabrika çıkışlı bose yada harman kardon gibi ses sistemli arabalar var yada eğlence paketi adı altında amfi ile birlikte 10 adet hoparlör sunan arabalar var peki ben dört kapıya ek arka cam altına iki tane daha hoparlör takarsam suç mu olacak yada mevcut arabamın orjinal hoparlörleri daha kaliteli çalsın diye amfi takarsam yasak mı olacak

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fabrika çıkışı üzerine yapılan her eklenti yasak.
    Eğer bu eklenti görünüyorsa ceza yeme olasılığı artar.
    Mevcut hoparlörler yerine daha kaliteli hoparlör konur ise denetlemede görülme olasılığı az olacağından ceza yeme olasılığı düşer.
    Fabrika çıkışı konsoldan çıkan ekranlar, fabrika çıkışı 10 hoparlörlü sistemler legal.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an için uygulama durdu, Yönetmelik çıkacak diyorlar. Yönetmelikle hiç bir şeyi belirlemeden adamlar ceza yazmaya kalktı. Muz cumhuriyetimiz sağolsun
    Hatta bu saçma sapan yorumlara göre millet başladı arabada koku da yasak, telefon tutacağı da yasak diye.

Yıllarda trafik polisleri yalan yanlış maddeden "görüşü engelliyor" diye cam filmi cezası kesiyordu mesela. Yine isteseler bu madde üzerinden de kesmeye devam edebilirler. Ama güzel mahkemelik konu olur
    Cam filmi böyle serbest oldu bi anda.

O yüzden buna rağmen akıllanmayıp "ben yaptım oldu" kafasıyla hareket edip yine kaosa sebep oldular, şimdi "Yönetmelik'i bekleyin" diyorlar
    Çok komik de bir tepki geldi seçmenden, el atmak zorunda kaldılar, yoksa sallamayacaklardı

Bence çok saçma sapan şeyler yapılmadığı sürece serbest olacak. Yani atıyorum, kapıdaki hoparlör yerine daha iyisi takılır edilir falan filan ama mesela o videolardaki gibi Doblo'nun arkası basla doldurulamaz, işte yok tavana 5 tane yan yana bilmemne takamazsın.

Ama ekran şu bu, bunlara kimse engel olamaz bence.
    Ayrıca arabamın ekranı bozuldu, yerine yenisini taktım birebir ölçülerde. Kim nereden bilecek??? Tespitini nasıl yapacak??? Hangi trafik polisi bunu belirleyecek bilecek?
    Süper saçma sapan işler. Yürümeyeceği belli.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler