User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Cooper Hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cooper Hakkında

Herkese merhabalar;
    Son dönemde aracımı sattıktan sonra farklı bir araç arayışına yöneldim, düşündüğüm model Cooper ama araca çok yabancıyım, bir kaç tane Cooper S buldum sağa sola sormam neticesinde az çok bilgi sahibi oldum lakin sizlere de danışmak istedim, istediğim özellikler tek kapı ve cam tavan olması, nerelerine dikkat etmem gerekli ? hangi motor tipini tavsiye edersiniz ? bütçem maximum 1k'ya çıkıyor, ona göre bir araç tavsiyesi verirseniz çok memnun olurum.

Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler dilerim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r56 kasada cooper s de ilk versiyonlar n14 tek vanos lci olanlar n18 çift vanos olarak geldi

eğer güç odaklı ileriye donuk modifiye planı varsa düz vites n14 makbulu ama plan günlük binmekse dışında n18 almak daha mantıklı lci de içi de makyajlı geldiğinden daha güzel ayrıca

klasik thp olduğu için yaşayabiliceğin sorunlar zaten belli hararet göstergesi yok devirdaim,termostat arızası meşhur haliyle dikkat etmek gerekiyor

özellikle devirdaim termostat yeni değişti vs yazan ilanlarda bozulunca değişti ise hararet yapıp yapmadığı önemli eğer yolda bozulup değiştiyse %80 ihtimalle hararet görmüş olucaktır diye düşünüyorum

orjinal bobinleri çok dayanıksız ömrü kısa oluyor aftermarket bobin alarak bu dert kolayca aşılıyor. yüksek basınc pompası arızası yaşanabiliyor km ye göre gene

ama genel anlamda arızaları ve çozumu bilinen şeyler çıkarıyor kotu yakıttan çok etkileniyor zarar görücek kadar dikkat etmek gerekli

genel anlamda yağ eksiltir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler