User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Denizlide yaşamak

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Denizlide yaşamak

Bir haftadır iş dolayısıyla denizlideyim pamukkale üniversitesinde calişiyorum gün icinde devamlı denizlideyim buraya yerleşmeyi iş kurmayı düşünüyorum denizlili arkadaşların tavsiyeleri nelerdir doğma büyüme istanbulluyum işim dolayısıyla bircok şehir geziyorum denizli kafama yattı.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yakında pamukkale vardır, yaz geceleri iyi olur. Çamlık tarafı güzeldir baya. Ama bir haftadan sonrası çok sıkar. Her yaz akraba ziyaretine giderim, bir hafta bile dayanamam, o da akrabalarımın muhabbeti tutar yani beni.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bende büyük şehirden geldim (izmir) yerleştim denizliye 6 senedir iyi kötü yaşıyoruz aslında güzel sakin şehirdir denizli tabiki nerelerde takıldığınada bağlı bir kere büyük şehirden gelen adam biraz zor adapte oluyor insanları iyidir misafir perver yardım severdirler habirde yolun ortasında yürürler nasıl anlatayım sana bilemedimki sen merak ettiklerini sor ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Denizliye geleli 3 ayi gecti
    Merkezdeki Tugayda yedek subayim
    Kinikli / üniversite tarafinda ev tuttum
    Bazen canim inanilmaz sıkılıyor bazende cok hizli cok zevkli zamanim geciyor
    Benim gördüğüm Denizlide araba yikama uzerine acik var
    Is kurulcaksa bu yöne yogunlasilabilir
    Ya da universite civarinda burger king veya sturbucks tarzi marka patenti alinip mekan isletilebilir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda hızla gelısen denızlı guzel sehırdır. Cok fazla gezılıcek yer yok ,guzel mekanlar var, ınsanları ıyı, sanayısı orta dan bı tık daha ıyı, ıs potansıyelı yuksek, tıcaret alanı genıs, trafıgı can sıkmaya kısacası hayatını orta derecede gecırmek ısteyen bırı ıcın ıdeal dıyebılırım. Valla yıkamacı acıp batıran da var yıkamacı acıp koseyı donende, bufe acıp yagında kavrulanda var kucucuk bufeden kent kart dolum gazete ıvır zıvır satarak kısa zamanda evını arabasını alanda.. Senın ıcın hayırlısı olur ınsallah abı

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sakin yasayan birisiyim hareket olmasın sezsız sakin olsun sabah işe akşam eve mesleğim zaten oto kuafor ustasıyım istanbulda kendime ait iki dükkan acıp işlettim artık cok sıkıldım istanbulun kalabalıgından kendi yagımda kavrulmanın peşindeyim eşimle kızımla okul kapanınca tekrar bir hafta tatile gelicem oda baksın gezsin kafamıza yatarsa okul acılmadan yerleşmeyi düşünüyorum sonra işimi kurarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizli güzeldir insanıda iyidir ben incilipınarda kaldım 3 sene ama şimdilerde nasıldır bilmiyorum yaşamaya uygun diyebilirim
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köfrezde klima açık drag yapan ankaradan dönerken 290 + da motorcunun yanına gelip sigara yakan kaç kişi kaldı kardeşim

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bahar şenlikleri icin mı geldin yoksa bende uni bölgesindeyim hem isim hem evim Denizli guzel sakın bekarsan sikilabilirsin ama evliysen güzeldir
    always AT by AT

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizlideki iş potansiyeli birazda çevre ile alakalı oto yıkama kuaför işide keza o şekilde o sektördede işin ekmeğini yiyen 2-3 kişi var onun haricindekiler çok fazla iş yapamıyor tabiki bunun sebeplerinden birde denizliteki tüm akaryakıt istasyonlarını araba yıkaması
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya da universite civarinda burger king veya sturbucks tarzi marka patenti alinip mekan isletilebilir
    Starbucks'ı Denizli'ye getirmeyi kimler kimler denedi bilemezsiniz Teklif edilen paralar milyon dolarlar seviyesinde. Keza gösterilen yerler aynı şekilde. Vermiyorlar Denizli'ye bir gıcıklıkları var
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakın bir şehir samimi insanlar ile yaşamak istiyorsanız Denizli doğru adres Taner abinin dediği gibi evliler için süper bir memleket haftasonlari piknik alanları ve parklarda geçer.
    İs içinde elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım ben bayramyerinde çalışıyorum buyur gel yüzyüze konuşalım tanisalim Zafer gazoz ikram edeyim abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit
    10krktr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizde hoşgeldiniz yavuz sizin aracın fotoğraflarını çekti mi?

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denizliyi bn cok severim çok güzel şehirdir belki birazda bana antalyayı andırıyor diye cok arkadasım var denizlili onlar yazmamıs ama

fakat neden denizli antalya izmir degilde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen hemen bütün tatil bölgelerine 3-4 saat mesafede her hafta sonu başka biryere tatile gidebilirsiniz buda bir artı

@dragon7 Izmir ve Antalya Denizliye nazaran çok daha büyük burasi birazdaha küçük oyüzden olabilir

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 sene önce taşındım.. İnsanı genelde iyidir.. Taner abinin de dediği gibi bekarsanız sıkılabilirsiniz ama evliyseniz gayet güzel bir şehir bence.. Sessiz sakindir.. Çok olay çıkmaz.. Hırsızlığın vs'nin az olduğu bir şehirdir.. Kiralar çok yüksek değildir ama ona göre alınan maaşlar vs de çok yüksek olmuyor..

Denizli'de güzel iş yapan 3-4 oto kuaför var.. Bir tanesini arkadaşım işletiyor.. Her benzinlikte araç yıkama aparatları var.. Çoğu kişi orada yıkar aracını.. ARa sıra bizde hem muhabbet olsun hemde vakit geçsin diye gider yıkarız..

Denizli'nin en büyük avantajlarından bir tanesi tatil yörelerine çok yakın.. Günübirlik gidebileceğiniz yerler; bodrum, kuşadası, antalya, didim, çeşme vs diye uzar gider.. En uzak yer 3 saat.. Pazar sabahı 7 de yola çıkılıp akşama dönersiniz..

Pamukkale'nin tarihi yönünü bir kenara bırakırsak çok bi esprisi yok.. Gidebileceğiniz adam akıllı 1-2 cafe vardır pamukkalede.. Onun haricinde ben 10 senede 3-4 kere gittim.. o da gelen arkadaşlarımı gezdirmek için

Kampüs bölgesi hareketlidir.. Baya öğrenci vardır ve kampüs bölgesinde çoğu işletmeci ekmeğini o öğrencilerden kazanır. Playstation cafeden tutun normal kahvelere kadar..

Trafik çok yoktur.. Belediye abuk subuk yerleri tek yön yaptı, kendi trafiğini kendi yarattı şehir.. Ama tabii istanbul ile kıyaslayınca devede kulak kalır En fazla evinize 15 dk geç gidersiniz başka bir şey olmaz yani

İnsanı yolun ortasından yürür demiş birisi.. Sonuna kadar katılıyorum.. Karşıdan araba geldiğini görünce de genelde çekilmezler.. Sanırım arabanın kaldırıma çıkmasını bekliyorlar..

3 tane büyük avm vardır.. Forum çamlık, teraspark ve sümerpark. Forum biraz daha ayaküstü olduğu için daha kalabalık olur.. Ama Teraspark outlet olduğu için fiyatlar ucuzdur.. Aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz..

Pekdemir diye süpermarketler zinciri var. Fiyatları uygundur. Alışverişlerinizi oradan yaparsanız daha ekonomik olur. Migros carrefour biraz pahalı kalıyor bazen..

Genel itibari ile güzel şehirdir.. Sessizdir sakindir. Yeşillik, piknik alanı boldur. Tavsiye ederim..

Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usta hayırdır
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denizliye alıştıktan sonra
    - başka şehire gidince Denizliyi özler,
    - Denizlide yaşarken bazen çok bunalırsınız

Genel itibariyle iyidir, sakindir. Etliye sütlüye çok karışan olmaz.
    Trafiği rahattır
    Hayat çok pahalı değildir.
    Heryere ayaküstü ulaşabilirsiniz.
    İnsanı tipik Egeli, samimi.
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylenmesi gerekenleri arkadaşlar söylemiş zaten. ayrıca denizli de işsizim diyen de çalışma g.tü yoktur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)