User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: 206 CC Hk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

206 CC Hk.

Forumda eski konuları arattım ama başlık bulamadığım için konu açıyorum, 206 CC alınır mı? alınırsa neye dikkat etmek lazım, otomatik olacak 1.6 110hp motorlara bakıyorum , 2.0lar gti motoru çok tercih edilmiyor gördüğüm kadarıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *düzeltme 2.0larda otomatik yokmuş zaten

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejoda temel olarak elektrik aksamını iyi kontrol ettirin , cc sedan hatch farketmez.
    genel olarak bunların tavan acma mekanizmasında bir pompa var o arıza yapıyor, bulunurmu artık yada ne kadara bulunur bilmem...

yağmurdan sağanak koruyun içine su alabilir.
    yokuşta rampada kalmasın özellikle kış günlerinde..

al4 otomatik vitesli , gitmez ama yakar. (şehir içi 10 -11 litre)
    kolay kolay bişey olmaz..

400bandında alınabilir.
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pejoda temel olarak elektrik aksamını iyi kontrol ettirin , cc sedan hatch farketmez.
    genel olarak bunların tavan acma mekanizmasında bir pompa var o arıza yapıyor, bulunurmu artık yada ne kadara bulunur bilmem...

yağmurdan sağanak koruyun içine su alabilir.
    yokuşta rampada kalmasın özellikle kış günlerinde..

al4 otomatik vitesli , gitmez ama yakar. (şehir içi 10 -11 litre)
    kolay kolay bişey olmaz..

400bandında alınabilir.
    tam olarak o bütçelerde bakıyorum, otomatiklerin km daha düşük satarken kasar mı acaba?

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam olarak o bütçelerde bakıyorum, otomatiklerin km daha düşük satarken kasar mı acaba?
    yani tabi kolay satılmaz ama delikli boncukta yerde kalmaz

ben megane cc'yi alırkenden çevremdeki herkes , arabayı nufusuna al satamazsın dediler.
    ilana koydum , adamın biri aradı bodrumdan ucuğa binip yarın sabah yanındayım dedi , harbiden dediğini yaptı.
    sabah noterde buluşup arabayı bodruma uğurladım...

arabacı adamsın , malı güzelleştirirsin anlarsın bu konudan..
    kar ettirmesede 400lere alınacak bir 206 cc zararda ettirmez..
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani tabi kolay satılmaz ama delikli boncukta yerde kalmaz

ben megane cc'yi alırkenden çevremdeki herkes , arabayı nufusuna al satamazsın dediler.
    ilana koydum , adamın biri aradı bodrumdan ucuğa binip yarın sabah yanındayım dedi , harbiden dediğini yaptı.
    sabah noterde buluşup arabayı bodruma uğurladım...

arabacı adamsın , malı güzelleştirirsin anlarsın bu konudan..
    kar ettirmesede 400lere alınacak bir 206 cc zararda ettirmez..
    gönlümden geçen 2-3 yıl kullanmak bakalım artık kafamıza göre bir şey bulabiliriz umarım, teşekkür ederim abi ilgilendiğin için

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GÖKTÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gönlümden geçen 2-3 yıl kullanmak bakalım artık kafamıza göre bir şey bulabiliriz umarım, teşekkür ederim abi ilgilendiğin için
    2.0 renkli bir şey denk getirirsem bende ilgileniyorum
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0 renkli bir şey denk getirirsem bende ilgileniyorum
    2.0lar manuel olduğu için ne yazık ki 1.6 bakıyorum ben

Mark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, foruma yeni katıldım hatalarım olursa şimdiden affola.

15 yıllık bir 206 kullanıcısı olarak size diyebileceğim en mühim olay bu araçlarda makyaj (faz) durumu önemlidir. 2001 yılında mux sistemi geldi elektrik sorunlu denilen araçlar bu dönemden sonra imal edilen faz2 şeklinde anılan modellerdir. 2003'e kadar faz1 (non mux) üretimi kademeli olarak azaldı ve yanlış bilmiyorsam 2003 6. ayına kadar tamamen bitti. benim önerim eğer hala arayış içerisindeyseniz faz1 almanızdan yana olacaktır. malzeme kalitesi (tedarikçiler ve ömür olarak) daha iyi ve tamir edilebilirlik konusunda çok daha rahat müdahaleye açık araçlar. 1.6 110luk konusuna gelirsemde gerçekten daily kullanımda çok zevkli atik araçlar yanlız al4 4 ileri ve biraz sıkıntılı bir şanzıman, almanızı şahsen ben önermem. illa alacaksanızda otomatik kullanıcısı birkaç arkadaşım var onlardan gerekli bilgiyi toplamaya çalışırım Aracın makyajlı olup olmadığını dışardan anlamanız biraz zor çünkü orjinaline sadık kalınmayabiliyor. en basit anlama yöntemi sinyal koluna bakmanız olacaktır.

ilk görseldeki toplu göbek şeklinde olan sinyal kolu faz2 araçlarda çıkmaktadır tekil valeo olan kol ise faz1 araçlarda çıkmaktadır. faz 1'de canbus sistemi bulunmadığı için iki kolun birbirine takılması mümkün değildir.

şuanlık aklıma gelen bunlar, iki faz arasında bundan daha fazlası da var. aklınıza takılan sorular varsa veya hoşunuza giden bir ilan varsa seve seve yardımcı olurum.

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babamın 407 pejo 2008 model dizel manuel azımıza sıçtı resmen. kendi kendine kitleme mi dersin, camların yukarı aşşa fonksiyonu ters çalışması mı dersin elektirik anlamında pejo üzüyor malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, foruma yeni katıldım hatalarım olursa şimdiden affola.

15 yıllık bir 206 kullanıcısı olarak size diyebileceğim en mühim olay bu araçlarda makyaj (faz) durumu önemlidir. 2001 yılında mux sistemi geldi elektrik sorunlu denilen araçlar bu dönemden sonra imal edilen faz2 şeklinde anılan modellerdir. 2003'e kadar faz1 (non mux) üretimi kademeli olarak azaldı ve yanlış bilmiyorsam 2003 6. ayına kadar tamamen bitti. benim önerim eğer hala arayış içerisindeyseniz faz1 almanızdan yana olacaktır. malzeme kalitesi (tedarikçiler ve ömür olarak) daha iyi ve tamir edilebilirlik konusunda çok daha rahat müdahaleye açık araçlar. 1.6 110luk konusuna gelirsemde gerçekten daily kullanımda çok zevkli atik araçlar yanlız al4 4 ileri ve biraz sıkıntılı bir şanzıman, almanızı şahsen ben önermem. illa alacaksanızda otomatik kullanıcısı birkaç arkadaşım var onlardan gerekli bilgiyi toplamaya çalışırım Aracın makyajlı olup olmadığını dışardan anlamanız biraz zor çünkü orjinaline sadık kalınmayabiliyor. en basit anlama yöntemi sinyal koluna bakmanız olacaktır.

ilk görseldeki toplu göbek şeklinde olan sinyal kolu faz2 araçlarda çıkmaktadır tekil valeo olan kol ise faz1 araçlarda çıkmaktadır. faz 1'de canbus sistemi bulunmadığı için iki kolun birbirine takılması mümkün değildir.

şuanlık aklıma gelen bunlar, iki faz arasında bundan daha fazlası da var. aklınıza takılan sorular varsa veya hoşunuza giden bir ilan varsa seve seve yardımcı olurum.
    Hoş geldiniz, çok güzel ve yerinde bir paylaşım, teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler