Hoşbuldum, arkadaşım mutlaka bende isterim görüşmeyi. Ada da 206 Gti nasıl buldun hocam arada bende bakıyorum ne var ne yok diye düşünüyordum![]()
Hoşbuldum, arkadaşım mutlaka bende isterim görüşmeyi. Ada da 206 Gti nasıl buldun hocam arada bende bakıyorum ne var ne yok diye düşünüyordum![]()
Çok büyük şansa denk geldi Nasip diyelim, şimdi de bir tane 206 rc düştü satılık siyah 97 bin km de 6Bin stg istiyor. düşünürseniz sahibinin numarasını verebilirim![]()
Müsait olduğunuzda iletişime geçelim kktc tech turkey buluşması yapalım özgün abi de arada geliyor zaten onuda denk getirirsek tam olur![]()
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
İstanbulda doğmadım ama 16 yaşından 28 yaşına kadar İstanbul'da yaşadım görece maddi hiçbir sıkıntım yok hep iyi şartlarda yaşadım 2 üniversite okudum ve çok keyifli yıllar geçirdim kendi işimi yapıyorum şirketimin merkezi istanbulda ama bu sene evlenmeye karar verdim ve görece daha küçük asıl memleketim olan bir anadolu şehrine yerleşmeye karar verdim herkes çok garipsedi bu durumu ama hep şunu söylüyorum istanbul maalesef yaşanabilecek seviyede değil burada 5-10 yıl özellikle öğrencilik yıllarını geçirip kaçacaksın ve sadece benim yapacağım gibi gezmeye geleceksin![]()
Sizin tabii çok farklı bir durum olmuş bambaşka bir ülke sevindim adınıza...
istanbul dışında olsun da neresi olursa olsun rabbim ağız tadınızı bozmasın yeter nerede mutluysan orası senin hayatın..
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
ben eşim ve oğlumla 5 sene yaşadık Lefkoşada, tatlı anılarım oldu. döndüğümede çok pişmanım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)