selamlar arkadaşlar gib de şöyle bir araç var üzerinde pazarlık usulü yazıyor. bu araç ne durumda satıldı mı? almak istersek hangi yolu izlemeliyiz bilgisi olan var mıdır ?
Gelir İdaresi Başkanlığı | Hacizli Mal İlanları
selamlar arkadaşlar gib de şöyle bir araç var üzerinde pazarlık usulü yazıyor. bu araç ne durumda satıldı mı? almak istersek hangi yolu izlemeliyiz bilgisi olan var mıdır ?
Gelir İdaresi Başkanlığı | Hacizli Mal İlanları
turbocuk istiyoruz
Şöyle cevap vereyim, yazan paraya alsanız dahi size hayır getireceğini düşünmüyorum, adam vergi borcu vs ödemediği için yakalanmış otoparka alınmış arabanın durumun emin olun berbattır ki resimlerden zaten kafadan komple boya vs istiyor, ihaleye girip uğraşmak yerine harcayacağınız rakama gönül rızası ile bir çok seçenek var.
e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X,
e46 '99 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X E46 '03 3.30Cİ X ,
e92 Coupe 3.20d '12 X ,
F10 '14 5.20i Güncel
değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim fakat bu konuda bilmemiz gereken şudur ki hacizli malların satışları alacaklılar ve borçlunun faydasınadır. hatta ne kadar erken satılırsa o kadar kardır. satılmayan malın yeddi emin kira ücreti belli bir zaman sonra malın değerini geçecektir böylece borçlu ve alacaklı bu olaydan fayda sağlayamayacaktır.
araçla ilgili düşüncem alır yıkar söker takar, sprey boyayla boyarım, kapı önü aktivitesi gibi, 30bine alınabilir diye düşünüyorum.
turbocuk istiyoruz
buldum tamam bir önceki sayfadan pazarlık usulü secimi varmış.
onu secince senin ilan çıkıyor herhalde
baya bildiğin karpuz pazarlığı şeklide ilerliyor.
bursa GÖKDERE V.D. gidip , kanka şahine 30 verim diyon elinde kalıyor.
bu işin en temizi bizzat oraya gitmek memur / şef ile görüşmek
médiocrité partout
Önce gidip aracı yakından incele daha sonra zaten pazarlık usulu yazanların hepsi yarı fiyatına veriliyor
IMPOSSIBLE IS NOTHING
e36 '93 Coupe 3.0 X, e36 '96 Coupe 3.20i X,
e46 '99 3.20i X, e46 '01 3.30ci X, e46 '03 3.30ci X E46 '03 3.30Cİ X ,
e92 Coupe 3.20d '12 X ,
F10 '14 5.20i Güncel
ben müsait bir zamanda vergi dairesine uğrayayım, bilgilendirsinler beni iyice bu olmadı başka bişeyler buluruz belki
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)