Aracın garantisi devam mı ediyor? Uzatılmış garanti falan gibi bir şey yoksa terk edin servisi.
Ülkede "yetkili" denen servislerin %99'unun neredeyse hiç bir şeyden haberi yok. Hadi biz cins cins arabalar kullanıyoruz, bilmemeleri olabilir diyoruz da Egea'yı da bil be adam artık

Ne götürsen "normal" ne götürsen bilmemne.
Zamanında Opel'in Beşiktaş'taki servis müdürü ile tartışmıştım.
O zamanlar Savaş'a götürüyoruz arabaları bakıma, "yetkili servisçi" babamı da zar zor ikna edip Savaş'ta debriyaj değiştirttik. Babam kıllanıyor ya, şansına Valeo debriyaj hatalı çıktı. Sinirlendi götürmüş servise bunu halledin diye. Yahu dedim ne yapıyorsun, adamlar kabul etmiş, yeni balata verecekler Savaş seni bekliyor gidip değiştireceğiz.
Akşam okul çıkışı gittim servise, müdür efendiyle görüşüyoruz. Ne yaptırdınız, bunu yaptırdık, ne aldınız, Valeo...
İşte efendim, Valeo, Sachs, Luk vs gibi böyle yan sanayi şeyler kullanırsanız, orj parça kullanmazsanız böyle olur gibisinden ukalalığa girişti.
Elimde arabanın anahtarı, baksana şuna bi dedim ne yazıyor arkasında, Valeo.
Farlara bi bak dedim, ne yazıyor, Valeo. Arabanın etrafında bi dolanalım istersen dedim başka nerelerinde Valeo göreceğiz. Orijinal dediğin debriyajın kutusunu getir bakalım kim üretmiş Valeo çıkarsa bozuşuruz dedim.
Surat kırmızı... Yürü baba dedim Savaş bizi bekliyor, arabayı götürüp bırakacağız, parçacı kabul etmiş yenisini veriyor debriyajın...
Babam ilk defa hak verdi bana

Tamam dedi... Sonra da daha yetkili denen servislere araba götürmedi.
20-30 senede neredeyse hiç bir şey değişmemiş-değişmedi...
Giulietta'yı aldığımda volan ses yapıyordu, özellikle geri vites yokuşta kavrama anında. Yıl 2011.
Tamam değiştirelim garantiden falan dediler. İyi dedik. 1 ay geçti 2 ay geçti ses yok, ara ara arıyorum, daha gelmedi şu bu... 6 ay oldu. Şikayet yazdım TOFAŞ'a Birmot'a. Birileri beni aradı, dediler ki böyle bi sipariş görünmüyor. Yahu dedim servis kayıtlarına bakın. Evet servis kaydı var ama bişey yapılmamış. İsterseniz gelin bakalım bilmemne yapalım. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim konuyu kapattım.
207 vardı, güya servis tanıdık. Onun da titreme sorunu mu ne vardı debriyajda, daha araba 10bindeydi.
Götürdüm, dedim böyle böyle. Mekan sahibi böyle sanki bağ bağışlamış tavrı bi el hareketiyle, tamam değiştirin debriyajı dedi. Abi dedim olay debriyaj değil, ustama sordum, bilya mı bişey değişecek. Yok yok tamam dedi, emrivaki yapıp debriyajı değiştirdiler, tabi sorun çözülmedi. Tekrar gittim, servis müdürü geldi, arabada sorun yok, zaten geçen sefer de debriyajı boşa değiştik bilmemkim beyin isteği ile dedi. Bende şalter attı. Ona da bi ters yaptım, adamın gözleri açıldı kaşlar kalktı... Oraya da daha uğramadım.
Bi tane olumlu sonuç yok, bi tane..
Millet de yok kurumsal yok faturalı diye iş yaptırıyor. Bir şey çözemiyor ki adamlar faturalı olsa ne olur.