Forumda eski konuları arattım ama başlık bulamadığım için konu açıyorum, 206 CC alınır mı? alınırsa neye dikkat etmek lazım, otomatik olacak 1.6 110hp motorlara bakıyorum , 2.0lar gti motoru çok tercih edilmiyor gördüğüm kadarıyla
Forumda eski konuları arattım ama başlık bulamadığım için konu açıyorum, 206 CC alınır mı? alınırsa neye dikkat etmek lazım, otomatik olacak 1.6 110hp motorlara bakıyorum , 2.0lar gti motoru çok tercih edilmiyor gördüğüm kadarıyla
*düzeltme 2.0larda otomatik yokmuş zaten
pejoda temel olarak elektrik aksamını iyi kontrol ettirin , cc sedan hatch farketmez.
genel olarak bunların tavan acma mekanizmasında bir pompa var o arıza yapıyor, bulunurmu artık yada ne kadara bulunur bilmem...
yağmurdan sağanak koruyun içine su alabilir.
yokuşta rampada kalmasın özellikle kış günlerinde..
al4 otomatik vitesli , gitmez ama yakar. (şehir içi 10 -11 litre)
kolay kolay bişey olmaz..
400bandında alınabilir.
médiocrité partout
yani tabi kolay satılmaz ama delikli boncukta yerde kalmaz
ben megane cc'yi alırkenden çevremdeki herkes , arabayı nufusuna al satamazsın dediler.
ilana koydum , adamın biri aradı bodrumdan ucuğa binip yarın sabah yanındayım dedi , harbiden dediğini yaptı.
sabah noterde buluşup arabayı bodruma uğurladım...
arabacı adamsın , malı güzelleştirirsin anlarsın bu konudan..
kar ettirmesede 400lere alınacak bir 206 cc zararda ettirmez..
médiocrité partout
Merhaba, foruma yeni katıldımhatalarım olursa şimdiden affola.
15 yıllık bir 206 kullanıcısı olarak size diyebileceğim en mühim olay bu araçlarda makyaj (faz) durumu önemlidir. 2001 yılında mux sistemi geldi elektrik sorunlu denilen araçlar bu dönemden sonra imal edilen faz2 şeklinde anılan modellerdir. 2003'e kadar faz1 (non mux) üretimi kademeli olarak azaldı ve yanlış bilmiyorsam 2003 6. ayına kadar tamamen bitti. benim önerim eğer hala arayış içerisindeyseniz faz1 almanızdan yana olacaktır. malzeme kalitesi (tedarikçiler ve ömür olarak) daha iyi ve tamir edilebilirlik konusunda çok daha rahat müdahaleye açık araçlar. 1.6 110luk konusuna gelirsemde gerçekten daily kullanımda çok zevkli atik araçlar yanlız al4 4 ileri ve biraz sıkıntılı bir şanzıman, almanızı şahsen ben önermem. illa alacaksanızda otomatik kullanıcısı birkaç arkadaşım var onlardan gerekli bilgiyi toplamaya çalışırım Aracın makyajlı olup olmadığını dışardan anlamanız biraz zor çünkü orjinaline sadık kalınmayabiliyor. en basit anlama yöntemi sinyal koluna bakmanız olacaktır.
ilk görseldeki toplu göbek şeklinde olan sinyal kolu faz2 araçlarda çıkmaktadır tekil valeo olan kol ise faz1 araçlarda çıkmaktadır. faz 1'de canbus sistemi bulunmadığı için iki kolun birbirine takılması mümkün değildir.
şuanlık aklıma gelen bunlar, iki faz arasında bundan daha fazlası da var. aklınıza takılan sorular varsa veya hoşunuza giden bir ilan varsa seve seve yardımcı olurum.![]()
babamın 407 pejo 2008 model dizel manuel azımıza sıçtı resmen. kendi kendine kitleme mi dersin, camların yukarı aşşa fonksiyonu ters çalışması mı dersin elektirik anlamında pejo üzüyor malesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)