User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Ankara' da Ford Ustası ve Döşeme Ustası–nerisi

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ankara' da Ford Ustası ve Döşeme Ustası–nerisi

Bir arkadaşıma yakın tarih te s40 1.6D aldık, aracın enjektörleri ve turbosu revizyon görmüş fakat turboda yağ kaçağı mevcut. Araç çok hantal 109 hp olmasına rağmen VW yada Renault gibi bana göre atik değil araç. Rampa tırmanırken yığılıyor.
    Ankara' da maalesef ki çevrem olmadığı için güvenerek sanayi ye gidemiyorum. İlk geldiğim sıralarda istenmeyen problemler yaşadığımdan forum ahalisine sormak her vakit daha mantıklı geliyor.

Döşeme konusuna gelince, aracın arka koltukları boyanmış leş gibi edilmiş, ön koltuklarında biraz ilgiye ihtiyacı var . O yüzden döşemeci'de tavsiye ederseniz çok sevinirim.

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu şekilde düzeltme yapalım;

Bir arkadaşıma arkadaşıma yakın tarih te s40 1.6D aldık,*aracın*enjektörleri ve turbosu revizyon görmüş fakat turboda yağ*kaçağı mevcut. Araç*çok hantal 109 hp olmasına*rağmen VW ya*da Renault gibi bana göre atik değil*araç. Rampa tırmanırken*yığılıyor. Ankara'da maalesef ki çevrem*olmadığı*için*güvenerek*sanayiye gidemiyorum. İlk*geldiğim*sıralarda istenmeyen problemler yaşadığım*için forum ahalisine sormak her vakit daha mantıklı geliyor.

Döşeme konusuna gelince, aracın arka koltukları*boyanmamış,*leş gibi edilmiş,*ön*koltuklarında biraz ilgiye ihtiyacı*var. O yüzden*döşemeci'de tavsiye ederseniz çok sevinirim.
    Umbrella Corporation

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu şekilde düzeltme yapalım;

Bir arkadaşıma arkadaşıma yakın tarih te s40 1.6D aldık,*aracın*enjektörleri ve turbosu revizyon görmüş fakat turboda yağ*kaçağı mevcut. Araç*çok hantal 109 hp olmasına*rağmen VW ya*da Renault gibi bana göre atik değil*araç. Rampa tırmanırken*yığılıyor. Ankara'da maalesef ki çevrem*olmadığı*için*güvenerek*sanayiye gidemiyorum. İlk*geldiğim*sıralarda istenmeyen problemler yaşadığım*için forum ahalisine sormak her vakit daha mantıklı geliyor.

Döşeme konusuna gelince, aracın arka koltukları*boyanmamış,*leş gibi edilmiş,*ön*koltuklarında biraz ilgiye ihtiyacı*var. O yüzden*döşemeci'de tavsiye ederseniz çok sevinirim.
    Düzeltme için teşekkür ederim . Yazı neden saçma sapan hal aldı anlamadım .

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum selam
    DV6 motor aslında çok sıkıntılı motor değil ama işlem başladığında silsilesi biraz uzun işlemlerin..
    hiç kapak onarımı gördü mü? turbosunun onarım görmesi önemli değil wg sinde bi valf var o patlayabiliyor..
    ihtiyaç halinde yardımcı olurum hem onarıma hem parça işi için 0532 672 98 71

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaşmaz Güngör oto döşemeyi tavsiye ederim uzun yıllardır tercih ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler