Yaptık :D Köpük @ Hilton :D
Printable View
okudum hepsını yarıldım meğer ne doluymuş millet..:D
Bunları 3boyutlu bir programda çizioruz ordakı boyanmış halleri ama bitmiş urun bırebır aynısıdır yuzuk cekmek cok zahmetlı bi iş olduğundan bir çok firma tanıtım amaçlı olarak bu taktiği kullanıyor...Koray gerçek bunlar gerçek hatta getırıyım bir gün ısır dişinle :)
o guneslıkten gul dokme ısı bana aıt yaw ılk ben yaptım walla bacak kadardım o zaman...:D:D
valla ben :) kocaman bi ayıcık aldım :D
ya yemin ediyorum aklıma artık hediye gelmiyo :( tanısma yıldonumu d.günü sevgililer günü kafayı yicem yeter ya:D
peluş kalp kutunun içine ufak renkli şekerlerden koyup şekerlerin içine misal hoş bir melek kolyesi koyup üstünede "hiçbiri senin kadar tatlı değil" diye bir not hoş olur bence :D denendi onaylandı.. :D
Valla olayin bitti noktayi anlatim size. Adina bir yildiz alabilirsiniz. Yildizlari uluslar arasi bir kurulus isminize kayitliyordu ve size haritadaki yerini kordinatlari ve aldiniz kisinin ismine su kordinattaki yildiz su isme kaydedilmistir ve yildizin ismi sudur diye sertifika veriyor :D ben yapmadim ama bana kiz arkdasim bole bisi yapmisti valla ben bile sasirdim ne yalan soligim kizlari dusunemiyorum bile...
[QUOTE=Absinthé;534067]hoba bu iyiymiş =))
Sonrada derim şimdi döktüğün gibi temizle o gülleri![/QUOTE]
:D:D:D:D koptummm :D::hahaha::hahaha:
yok abi en iyisi yine modifiyeci tayfadan 1 kız bulmak ,
obur turlu sosyete hatunlar sıkıntı yok yawaş git yok emniyet kemerini tak vb vb vb.....
lan in git arabadan !!! diyesi gelior insanın
benım yakın bır arkadasımda yapmıstı o zamanlar cok aramıstık bu olayı.
Aldık yıldızı ne oldu parmagınla gosterebılıomusun hayır :D
bırak kalsın :D
Ben cok guzel bır saat aldım. Internette bir sitede guzel indirim verdiler 400 mılyonluk saatı 200 mılyona bırde 12 taksıtle alınca ıyı oldu :D
Mehmet bı msn yapalım bısı konusmam lazım senınle :D:D:D:D
Ben bu hediye konusunu kökten çözdüm... :):):):)