benden 100 gül alana pırlanta hediye ;) herkesi beklerim.
Printable View
benden 100 gül alana pırlanta hediye ;) herkesi beklerim.
ben bişiler almak ıstıyorum kardeşim mehzent askerdeyım artık kargosunu yapabılrısınız dımı:9 cep numaramı versem bana msj atarmısın bırde bu yuzukler den baska neler var yuzukler gumusmu yesıl altınmı???
05056146335 msjını beklıyorum
hediye ve sürpüz fikirleri çok güzelde bu hediyeleri alıcak manıtayı nerden bulcaz fikri olan varmı :D :D :D :D
kafayı çalıştırmak lazım:D bu tarz balonlardan alıp bide tinerci çocuk bulup park cad. bilkent arj. köroğlu taraflarında sattırmak lazım maliyeti en fazla 2,3 lira...14 şubata direk 25 den çak:D
http://www.14subatsevgililergunu.com...esimi/3496.jpg
valla zamanında bir açılıştan aldığım çelengi götürdüğümü bilirim :D hatta bir araba galerisiydi adama ne yalvarmıştım, seç dediğindede en güzelini seçmiştim tabi sonrada tüm ortaköyde çelengi taşııp evine götürmüştüm :D o gün çok sevinmişti ama tabi ertesi gün arkadaşlarıyla konuştuktan sonramıdır nedir bana söylediği laflar ve ardından daha ilginç bir yaklaşım olan çelenk ölülere gönderilir lafı inanılmaz olmuştu :D vaay be :D
4 yıllık evliyim,doğum günü,evlilik yıldönümü,sevgililer günü,yılbaşı,bayram derken alacak bir hediye kalmadı valla :) herkes fantastik fikirlerini paylaşmaya devam etsin faydalı bir konu bu ;)
en son swarowski den kolye almıştım bu seneki planım 13 şubatta kavga etmek 15 şubatta barışmak :D
Ahaha ben sarı ve beyaz kasımpatı aldım... Sarı ayrılık demek dedi garip afra tafra yaptı :D ne alırsan al yaranamıosun :D
Arkadaşlar ben daha önce yaptığım bişiyi paylaşıyım...
Bir adet en ucuzundan duvar saati alınır..
Bir adet işinize yaramıcak eski plaklardan bulun..
plağın üstüne beraber var ise resimlerinizden herhangi bir tanesini yuvarlak şekilde sığmasını sağlayarak bastırın ve yapıştırın ama eğer varsa imkanınız 12 3 6 9 gibi önemli yerlere ufak notlar veya ufak fotoğraflar ekleyin..
Saat merkezini çıkartıp plağa monte edin..
En önemli nokta.. Yardım alsanzda hatta yaptırsanızda ellerimle yaptım diyin :D
ben büyükçene bi panoya neonlarla ismini yazmıştım :D hem gösterişli hem dikkat çekici :) Ama ayrıldık dikkat edin garanti veremiorum :D
yani düşün beşiktaşta internet cafede counter oynuyoruz oda yanımda ama farklı takımlardayız artık herkes öle öle bi o bi ben kalmışız okadar iyi oynayamadığımızdan :D neyse millet delirmiş öldür onu öldür onu diye bağarıyor neyse böyle stresli geçen dakikaların ardın dan öldürüyorum onu ve o kalkıp beni öldürdün hıh:mad: ben eve gidiyorum diyip gidiyor :confused: nasıl yaa diyip kalıyorsun :D okadar yıldan beridir atamadım bunları içimden :D
erkin yok tanımıyorsunuz :D çok eskidendi rahat bi 7 yıl vardır daahsıda olabilir :D
kusura bakmayın biraz dağıldı konu ama :)
hahaha efsaneymiş beşiktaşd hngi kafeye gidiordun :D
adeks e gidiyodum :D