disney mp3 çalar alcaktım güzel renkleri var tam kızlara göre,satan şerefsize uyuz oldum almadım.birazdan uyusak yarın öğlene kadar vaktim var kasmaya gerek yok artık ayıcık keser bizi![]()
hasta olun yataklara düşün hediyeden kurtulursunuz üstüne üstlük çağırıp onların istediği ilgiyi tersine çevirirsiniz![]()
Şu sayfaları print edip kapağında kalp olan bi kitapçık haline getirip göstermek lazım ne kadar endişeleniyoruz diye.Tam görgüsüz olduk hediye bulamadıkça![]()
hepimiz arabalarla kafayı bozmuş yontulmamış odunuz işteson güne kaldık hala hediye bulamadık.tam ne alıyım diye düşünürken aklıma eksoz geliyor,ecu geliyor geliyorda geliyor.sonra vazgeçiyorum bişi düşünmüyorum
![]()
herkesin kazası mübarek olsun abilerim lol
herkesin kazası mübarek olsunbende istediği bir saat vardı oldu ağşap bi kutuya resmimizi boyadım içine saten kırmızı bide gül yaprakları seni seviyorum yazısı falan inş beyenir
bugün için herkeze iyi şanslar. Hediyeden sonra şimdide nereye gidicez derdi var
![]()
handling > hp
Bugün Cumartesi okul falan yok lise vs.sevgililer günü bide etraf coluk cocuk dolu olur ne sinemaay gidersin ne biyere oturmaya gidersin.Anca biraz paraya kıyıp pahalı herkezn gitmediği yerlere gidicez![]()
SєωqiLiSi σLαηıη σLмαγαηıη
σLup dα γσк qiвi σLαηıη
γσк dα ωαя qiвi σLαηıη
σLмαγıp ςσк iSтєγєηiη
σLuγσ dα ησLuγσ diγєηiη
σLduqu iςiη ςσк мuтLu σLαηıη
σLмαdıqı iςiη ςσк мuтLu σLαηıη
σηSuz σLαмαγαηıη
σηuηLα hiς σLαмαγαηıη
hєяSєγє яαqмєη γüяєqiηdє hєя dαiм αSкα γєя σLαηıη…
кıSαćαSı hєякєSiη SєωqiLiLєя qüηü кuтLu σLSuη...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)