32. maddeden baglanan arac ıse muayene sevk yazısı ıle mayeneye gelıyor ve muayenesı yapılıyor gecebılecek durumda ıse
32. maddeden baglanan arac ıse muayene sevk yazısı ıle mayeneye gelıyor ve muayenesı yapılıyor gecebılecek durumda ıse
satısı fesıh olan aracın trafık subesınden ek1 formu fotokopısı alınıp vergı daıresınden dusum yapılıyor
Benim gördüğüm kadarıyla, muayne tekrarına kalan araçların çoğu frenlerden veya far ayarsızlığından kalıyor. Gidecek arkadaşlar frenlerini kontrol ettirip, farlarını ayarlattırırsa, bir problemle karşılaşılacağını sanmıyorum. 3.5 cm lik yaylarda sorun olmuyor ama daha fazla alçak araçlar zaten fren testi için roller a giremiyorlar.
getzimde sonradan uyguladığım h4 xenon kit var 8000kelvin
birçok kişi aracı kontrole goturuken sokmemi soyledi sonradan takılan xenon farlarda eğer far yıkama yoksa ağır kusur yazılıyormuş sokmeyede üşeniyorum ama herkes farklı soyluyor eğer sorun olmayacaksa sokmeden goturucemolmayacaksa gitmeden once oturup sokucem
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
benım farlarım ayarlı degılmıs we bagaja yangın tupu ılk yardım cantası trafık setı 2 ser tane koydugumdan dolayı tesekkur ettıler![]()
arkadaslar bu hafta sultanbeylıdekı muayne ıstasyonuna tekrar kontrol ıcın gıttım .gecen hafta gıttıgımde cıkardıkları agır kusurlar sunlardı egsoz gurultulu calısıyor (aracınızda eger spor egsoz varsa kalırsınız) , 5.5 cm lık yay vardı o da agır kusura takıldı (rollera gırememesınden dolayı degıl roller ztn yere sıfır sekılde gomulmus . camurluk ve tekerlek arasındakı mesafeye bakıyo 3 cmlık yaylar sorun cıkarmıyo) , cam filmlerı ıse hafıf kusura gırıyor ve ordakı gorevlıye sordugumda artık sorun degılmı cam fılmı dedıgımde verdıgı cvp " fılmın sıyahlık derecesı sorun degıl ıstıyosa en koyu olsun ama orjınal kendınden renklı cam olmasın o ozaman kalır dedı " ve bende sasırdım![]()
ayrıca far ayarları hafıf kusura gırıyo ondan gecıyosunuz fakat uzun farlar agır kusura gırıyo bılgınıze.bıde son olarak delı gıbı tutmuslar arka koltuktakı emnıyet kemer kılıtlerı gorunur olcak dıe.
A marka araca B marka motor swaplansa ruhsata işletebilir miyiz? 1.5 lt > 2.0 lt hacim konusunda bir sıkıntı olur mu? bazı araçların motor numaraları okunamayınca ağır kusurlu olarak vize alıyor. ruhsata işletmesek bu ağır kusur seçeneği ile aracı vizeden geçirebilir miyiz??
?????
evet roller lar yere sıfır fakat ön teker 2 silindir arasına girince araba çok alçaksa yere oturuyor. Bende vti var 3.5 yay ve ön ek var. 1 cm ile kurtardım. daha alçak yaylarım olsaydı zaten rollera girdiğimde araba yere vuracaktı. Ben o yüzden böyle dedim. Neyse sonuç olarak 3.5 lik yaylara bir şey demiyorlar![]()
arkadaslar ıstasyonun kalabalık olma durumuna baglı kontrollerı bazen gevsek yapabılıyorlar .son bır bılgı fren hortumunda bır catlak bıle olsa araba kalıyor bılgınıze
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)