3.aday uzerınde yogunlastık...solemıyım transfer spec (gızlı kalsın)
Honda alıp; caı-headers-egzozla Serkan'ı gecıyorum...olay bıtıyor...![]()
![]()
![]()
3.aday uzerınde yogunlastık...solemıyım transfer spec (gızlı kalsın)
Honda alıp; caı-headers-egzozla Serkan'ı gecıyorum...olay bıtıyor...![]()
![]()
![]()
varya acaıp sevınırm haasuper olur, rs 38o ı almanada cok sevınmıstım, onla doya doya denıyemedık bunda olur ınş.. cevre yolu musaıt duz ve boş bızı bekler, dragta olur
![]()
kur$at abi hangi kur$at abi? $imdiki KK subisi olan mi? yani dolayisiyla turboyken sökülüp satilan typer mi? 06 m.. plakali?
eğer öyleyse typer turbo yapildiginda falan cok guzeldi, şuan baya hirpalanmis gibi duruyor. arabanin duru$u degi$mi$.
00' Civic 1.6IES
üzülme koray şimdi o kadarda kötü bi elde değil ex aşkın![]()
OEM+
KM önemli değilse bu arabaya bak
http://www.sahibinden.com/2002_cok_t...XQQdisplayitem
sahibini tanımam ama hiç hor kullanmadığına eminim bizim buranın arabası hepte temiz tutar iyi bakar...
evet genc bi arkadas aldı![]()
OEM+
Fıratım aybalam 3 tane ClioRs,bitane Ctr den sonra yine Ctr öylemi..Olm alıyosan al yaza kadar dötü başı sallarsan 30lara bulamayabilirsin![]()
30500 yazan araba benım arabam . su anda cok ciddi maddi sıkıntı cektigimden dolayı fıyatı pert arabaların assagısına cektim bir an önce satılması için. hicbir sıkıntısı yok düşünen mantaR dan referans alabılır.. bıde piyasada arabam hakkında sacma sapan soylentıler var pertden toplama vs dıye böle bi iddaası olan varsa expertiz yaptırabılırız benım ıcım rahat.. aracımda sadece sag on camurluk degıstı onun dısında degısenı yok. sagdan soldan sacma sapan seyler duyupda kımse bana gelmesın nıyetı olan gelsın ısterse 100 tane ustayla gelsın baktıralım arabaya..
1. ilandaki araba benim eski arabam. ön alt ızgarasından tanıyabildim. motor, yürüyen aksam ve şanzuman olarak sorunsuzdu ben verdiğimde. 30-40.000 km kadar turbo olarak yürüdü. tık demedi. üzerinde tein ss ler vardı ben verdiğimde. jantları boyamışlar, stopları ve egsozu değiştirmişler. km orijinaldir tahminim. çünkü ben 37.000 de aldım 104.000 de sattım. sağ arka çamurluk değişti. sağ tarafta komple boya var. sol ön çamulukta boya var. kaputta boya var. sağ taraf hariç diğerleri çizikten boyalı. sağ tarafı ise otobanda bariyerlere sürtmüştüm. arka çamurluk bariyerin saplamasına takılıp stop yuvasından itibaren yırtıldı.
yani arabanın gidip hiçbir yere girmişliği veya vurup patlamışlığı yok. halen bu durumunu koruyorsa, aslında biraz daha makul rakamlara alınabilir bence.
www.tinypic.com adresınden pc den resmını bulup upload edıyorsun abı . sonrasında en altta bı lınk cıkıcak dırekt lınk dıye onu kopyalayıp [img]buraya lınkı yapıstıracaksın[/img] yaparsan resım cıkar.
teşekkürler selçukcum.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
ozelden yazdım ama burdan da yazayım...
VTC type'r ı bılıyoruz...Guzel arac anlamında yazdım...cumlemın sonuna da bu yuzden () smıle koydum...ılanda ırt no ısım fılan olmadıgından ayıkmak pek mumkun olmadı...masallah tekrardan saygılar...
+
benı bı tek sen anlıyosun![]()
heheson zamanlarda pek bı drag sever gordum senı Serkan...volan bozdu galıba
sevınmezmısııııın en sonunda bı ep3(stock) yaracam dıe agzının suyu akıyo deeemı?
abı hep bu sefer son dıyorum sonrasında makat yıne kasınmaya baslıyo...hayırlısı bakalım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)