720p ler genelde 4.2-4.5 gb civarı 1080p ler ise 8gb ile 10gb arası.Direk bluray ler ise 20-30 gb arası riplenmemiş halde.Saatte 3-3.5 gb gibi indiriyorum 10 saatte 35gb ediyor.24 saatte 80 gb.Artık hd film indirmek kasıntı bişey değil 8mbps baglantıyla 1-2 saatte bir film indirebiliyorsun.Her gece bırakıyorum öbür gün işten döndüğümde 4-5 tane hd film bitmiş oluyor.20mbps almayı düşünüyorum ama 200 tl kasıyor biraz..
selam..
Daha önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama bayramın 2.ci günü büyük bir hayranlıkla izlediğim filmlerden bitanesidir, tavsiye ederim izlemenizi gerçekten
-Filmin Orjinal Adı: Colombiana – Kolombiyalı İntikam Meleği 2011 yapımı
-Tür: Aksiyon , Dram , Macera
-Oyuncular: Zoe Saldana , Cliff Curtis , Michael Vartan , Callum Blue , Graham McTavish
-Yönetmen: Olivier Megaton
Konusu: Cateleya hayatını en berbat yönde değiştiricek kaderiyle 9 yaşında karşılaşacaktır. 1992 Yılında Kolombiyada anne ve babasının katledilişine şahit olur ve kendisinde aynı vahşetten kıl payı kurtulacaktır.Yaşadığı olayların travmasını yaşayan daha 9 yaşındaki Cateleya yı amcası Emilio yanına alır ve birlikte Amerika Birleşik Devletlerine sığınırlar.Emilio bir gangster dir Cateleya yı uzun yıllar eğiticek kendisi için kiralık bir katil haline getirecektir. 15 yıl geçmiştir Cateleya intikamı için yaşıyordur ve artık hesap günü gelmiştir.Anne ve babasının katillerini öldürdükce hepsine kartvizit bırakıcak ve hepsinin göğsüne Orkide resmi çizecektir. DipNot: Melez güzeli kalın dudaklı tatlı,eşşek gözlü bir seri katildir hatunumuz![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
two lane blacktop- otomobillerle alakalı 1971 yapımı bir film
the deer hunter
the great escape
serpico
raging bull
dirty harry
körler sağırlar
I saw the devıl
çooook iyi bir film, zaten 7.8 almış
tavsiye ederim, ben dün akşam seyrettim.
piskopat bir katil var kadınları doğruyor
başroldeki herifin karıyıda doğrayınca tabi adam bunun peşine düşüyor
baya kanlı ve bayaa gerilimli bir film
ama soluksuz seyredeceksiniz garanti
trailer
Act Of Valor (2012) Official Trailer - HD Movie - Navy SEALS - YouTube
sabırla bu filmi bekliyorum![]()
Failure is not an option.
Permanent Midnight - Voll auf Droge (1998) - IMDb
Hayat hikayesi.. Güzel..
çok film izleyen birisiyim. bu filmi yeni gördüm.
Şuan ilk 1 saatini izlemişimdir.Şuana kadarlık kısmı için hayatımda izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim.
Dakikalr sonra gelen editldboy'daki saf intikam yok bunda ama yine de çok iyi film.Hele bi de son çeyrekte zıçmasalarmış
![]()
Bu arada Ata Demirer tek kişilik deva kadro 2 de yine fena olmuş. Filimlerden sıkılanlara tavsiye edilir. Bu adam hep komik ya...
killer elite az önce izledim jason dan beklenmedik bi film olmuş pek beyenmedim , zaman kaybı oldu
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
TORQUE güzel film tavsiye ederim izlemeyenlere
ayrıca bi tane motor üzerine film vardı 2 yakın arkadaş motor yarışlarına katılıyordu, yarışta motorla arkadaşının üstünden geçip sakat bırakıyordu bu filmin adını bilen var mı ? bayadır arıyorum bulamadım adını
kaybedenler kulübü
kill speed
yarışçı doğanlar
umut
zohan'a bulaşma
bay evet
izlenebilecek bikaç film![]()
conan the barbarian eh işte seyredilebilir fazla beklentisiz
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Ağır Roman
O Şimdi Mahkum
Gemide
Pardon
Yeşil Sokak Holiganlarını
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)