Hocam USB bakma boşuna. Dosya düzeninden kaynaklı olarak çoğu USB bellek tek parça olan 3 GB ve üzeri dosyayı kaydedemiyor hafızasına. Bu yüzden ucuzundan, 2. elinden bir adet external HDD bakarsan çok rahat edersin. ( Fişe takılan 3.5 inchlerden değil de 2.5 inchlik olanlardan )
Bu tarz elektronik eşyalarda ikinci ele güvenemiyorum.
En iyisi şöyle bir şey bakmak;
TOSHIBA PX1626E-1HE0 STORE ALU2 2 5 500 GB GUMUS HDD - HARD DİSK - Teknosa.com
Aynen. Böyle bişi fazlasıyla yetecektir.
Ha bi de şimdiden bi uyarıda bulunayım, altyazıyı ayarladım demişsin. Sanırsam altyazı ile filmin adı tamamen aynı, pcde açınca sıkıntısız açıyor ? Ayarlamadan kastın buysa televizyon o altyazıyı tanımayabilir. Ki çoğu televizyon tanımıyor. Hatta şöyle ki Arçelik, Vestel vs gibi Türk markaları altyazı tanırken yabancı markaların neredeyse hiçbirisi tanımıyor. Korsana ne kadar meraklı olduğumuzu çözmüş Türk firmaları
Eğer ki altyazıyı bu şekilde açamazsan yani televizyon tanımazsa altyazıyı filmin üzerine gömen programlar var, onlardan kullanman gerekecek.
Bende samsung 40es5500 var. Alt yazıyı ayrı indirip kendim ayarladım. Çalıştırdı ama, pc de açtıgımda sıkıntısız çalışırken, tv de ı yerine ş - ğ gibi harfler çıktı.
Tv ayarlarından altyazıyı türkçe ye çevirdim düzeldi.
Bu akşam artık kaçıncı kere izledim şu filmi hatırlamıyorum..
Yıllar geçti ilk izlediğimden..
Halen daha üstüne tanımam..
Muhtemelen izlenmiştir..
İzlemeyen arkadaşlar da..Bi zahmet3 saatlik bir başyapıt
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)