John Wick 3 Parabellum, 1 ve 2 yi begendiyseniz 3üde cok beğeniceksiniz eminim. Şaşırtmadı yine izlerken yoruldum.
Savaş filmi tavsiyesi istiyorum arkadaşlar özellikle FURY filmi gibi efsane bir şey olursa çok sevinirim
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Kefernahum / Capharnaum
son yıllarda izlediğim en etkileyici filmlerden biriydi
YouTubeDR.ECU
Band of Brothers izlemediyseniz tavsiye ederim. sinema filmi değil 10 bölümlük bir mini dizi
Band of Brothers: Wir waren wie Bruder (TV Mini-Series 2001) - IMDb
Daha izlemeyen varsa diye yazıyorum.
Bold pilot![]()
Halis karataş ve Hala daha rekoru kırılmamış At Bold Pilot'u anlatan güzel bir film.
not: yukarıda yazılan the founder'da sürekli karşıma çıkıyordu pefff yine marka reklamı yapmak için yapılan şirketimiz temalı bir film diye izlememiştim ama aslında konusu çok daha derinmiş![]()
John Wick 3, GTA'da ölümsüzlük şifresi yazılmış gibi senaryo. Düşünmeden izlerseniz sizi 2 saat hayattan koparır, "bu kadar da olmaz" diye diye izletirAksiyon 3-5 saniyeden fazla kesilmiyor
The Boy in the Striped Pyjamas
Pianist
Schindler's List
(Bu ilk 3 film nazi zulmünü konu alır)
Equilibrium
13th Floor
Seven Samurai
Spirited Away
Amistad
Man on Fire
The Hateful Eight
Daha çok önerebilirim. Tarz olarak ne istediğinizi yazarsanız aklıma gelenlerden öneri yaparım.
Dark 2. Sezon bitti. İlk sezon olduğu gibi üstüne koyarak devam ediyor. Bilim-Kurgu sevenlere tavsiye ederim.
Sonrasında Altered Carbon İzledim. Güzel başladı ama bir yerden sonra kezban sevgili - kerane işleten kıskanç görümce - asi ağbi üçgenine döndü.
Peaky yeni sezon ne zaman gelecek ? Var mı Bilim Kurgu veya aksiyon dizi tavsiyesi olan.. Stranger things demeyin pliz![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Bende Peaky Blinders' ı dün bitirdim, yeni sezonu çok geçmeden gelse bari.
Yeni dizi tavsiyelerine bende açığım.
Savaş Vadisi - Hacksaw Ridge 2016 izle - Filminin bilgileri, konusu, oyuncuları, tüm serileri - 720p-izle.com
İzlemediysen tavsiye ederim.
Yönetmen Mel Gibson..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)