onaylanıcak bir durumu yok ama R1 ne sarıyo be :) izlerken kanım kaynadı bi an :D
Printable View
onaylanıcak bir durumu yok ama R1 ne sarıyo be :) izlerken kanım kaynadı bi an :D
Videoları kaldırmış heral acmadı :)
adam ne yapıyorkı ne guzel vıdeo ıste ne var bunda anlamadım...
Şov amaçlı bir video olmuş, en son trafik sıkışana kadar olan kısmında sağ şeride geçse hiç kendini o kadar kasmasına gerek bile yok.
En sonkide daha öncedende denildiği gibi cam yanılmasıda var.
Neyse denildiği gibi allah akıl fikir versin...
bu adam kaza yapsa kendınden başkasına zarar vermez bence.ama bukadar cok eleştrıde hoş olmamış.ben bursada yaşıyorum bende uygun yol buldummu hız yaparım. yollarda görüyorumkı bır cok hız yapan arkadaş var.mesela youtube da bır mını cooper vıdeosu vardı ıstanbulda tem de çekılmış herhalde ona kımse böyle yorumlar yazmamıştı. neden acaba
Sizin orda gordugunuz hız yapmak, bizimki insanlari tehlikeye atmak. Bu hareketlerı yapan degil motorsiklet bisikleti koy aynı tepkiyi alırsın.
ne diyeyim ALLAH akıl fikir ihsan eylesin :(
ya serence boşver kanka
bu video yurtdışı videosu olsaydı buraya yazanların %99u helal olsun bee ne gitmiş bee dicekti
kendini ghost sanmıs bence bu..
adam bişey yapmamışki...
bro yok be yurtdısında bu hareketı yapsınlar herkes aynısını soyler emınım.
soylemese bıle neden bızım ınsanlarımıza bunu soyluyorlar aslında cok basıt. Yedıremıyorlar, bızım ınsanımızın hayatının bu kadar ucuz olmasını yedıremıor ınsanlar. Yurtdısındakı ölse kımse bakmaz ama bı turk motorcu olse herkesın içi bi cız eder. Ondan onlara helal olsun bızımkılere napıor bu manyak dıyolar bana gore...
kardeşim onu bunu bilmem adam cekmiş helal olsun boşverın ınsanların canını tehlıkıye atıyor dıyorusnuz. adam kendısındne baskasını atamaz tehlıkıye anca arabayı cızer. tekrar helal olsun benım hoşuma gıtdı araba osla herkez helal olsun derdi.
bide şu kafama takıldı video nun başında başladı fılan dıyorlar sanırım bunlar zamana karşı gaz basıyorlar doğrumu ben pek anlamam motorlardan.
Okadar çok abartmışsınızki görende birşey var sanıcak adam düz yolda basmış az trafiktede oynamış kimin hayatını tehlikeye atmış anlamadım. En fazla ayna kırar o trafikte. Kimse yanlış anlamasın o adam arkadaşım falanda değil ama sonuçta racinge biniyo bundan daha beter videolar var hemde e-5 te.
Herkes biliyo arkadaşlar neyin ne olduğunu burdaki herkeste trafikte oynuyor, gerek makas, gerek rolling, gerekse drag. Kusura bakmayın gerçek bundan ibaret..!
Cok dengesiz ....Yakında patlar ..işallah günahsız birinin canını yakmaz.
tehlıkee li bı sıkmaa olmuss ama genede helal olsunn ıyı yurumusss:)