Arkadaşlar ehliyetimi kaybettim bulamıyorum.Yenısını cıkarttırma preseduru nedir aranızda başına gelen olmuştur belki.
Arkadaşlar ehliyetimi kaybettim bulamıyorum.Yenısını cıkarttırma preseduru nedir aranızda başına gelen olmuştur belki.
gazateye ilan veriliyordu önceden halen varmı bilmiyorum.
şubene ikametgah kagıdın ile gidip başvuruyosun kayıp için harç parası istiyorlar diye biliyorum o masraflı oluyor yeniletmeye göre öle biliyorum bende yeniletimcemde fırsat bulamıorum.
Daha önceden yazmıştım, keybedince herhalde yerel bir gazetede 3 günlük ya da 1 günlük ilan olması gerekiyor.
onun dışında:
http://www.techturkey.com/forum/show...2&postcount=16
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
kimlik + 30 tl ile trafik tescil şubelerinde yaptırabilirsin
gazete ilanını ileride doğabilecek zarar için veriyorsun kendin saklıyacaksın
yok yok goturmuyorsun o senın sıgortan gıbı dusunnn bırı bır sey yaparsa dıyeee gerısı aynı gıt karakola ver parayı n.cuzdan kopısı![]()
nerden aldıysan yanı baglı oldugun yere verır yaptırısan pazartesı ver salı oglende alırsınn fazla surmuyorr yanıı ben cok aldımdaaa ordan bılıyorumm![]()
Brain O. banada haber ver beraber gidelim bende kaybettim
Caddeden gider çıkartırız beraber ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ehliyetiniz ilk aldığınız karakola gitmenizde fayda var başka karakoldan alınabiliyormu bilmiyorum. benim cüzdanım çalındığında savlıktan tutanak almıştım onunla gittim. 3 fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle karakolun insiyatifine bağlı olarak 1 gün yada 1 hafta içinde alabiliyorsunuz![]()
Tanıdık buldum yrn halledicem1 gunde verecekler,2 fotograf kimlik fotokopisi kimlik ve 40ytl yeterliymiş kayıp işlemi için.Kaybedecek arkadaşlara duyurulur![]()
hiç tanığa gerek yok. ben kaybettim dedim ve 1 gün bekleme ve dediğin malzemeler lazım (yemek yapıyoruz sanki) bu arada zam gelmiş ben 35 bayıldım..
yalnız kimlik fotokopisini verirken kimliğin aslınıda isteyecekler aklında olsun. ha birde ehliyetin çıkmadan ehliyet no nu öğren (cebine kaydediyorsun sonra ve ehliyetin kaybolsa bile o numara çok işine yarıyor) ne olur ne olmaz ..olur çevrilmemişsindir 2 senedir ama yarın çevrilirsin falan bilirsin üst üste gelir bu gibi anlarda.
walla bz 2003te 30 mılyonmu 80 mılyonmu ne wermstk ehlıyety kaybına bıde 2 cı kayba basbakanlk kurul kararıylanmı ne werıolarmıs ole demıstı memurlar ozmn subedekı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)