video izlemek iyi de bu arka planda çalışan programın kötülüğü olmasın? gün içinde yazdığınız tüm yazıları fln log alan bir programsa ve işyerinde kullandığınız bilgisayardaysa kötü sonuçlar doğurabilir dikkatli olmak lazım bence.
https://secure.reklammatik.com/membe...rerid=63185232
burdan olursan 500 puanla başlıyosun benim davetimle![]()
birden çok kullanıcı adıyla giriş yapıp sahtekarlık olmasın diye istiyorlar.
mail adresine gönderilen şifreyimi kabul etmedi. yoksa sen şifreni değiştirdinde onu mu kabul etmedi.
bende de olmadı ama bir arkadaş da dedi benim gmail adresime gelmedi diye onun için sordum. alla alla ilginç.
hiç zannetmiyorum hocam bir bilgisayar programcısı olarak hemen çakardım öyle istem dışı bağlantılar sağlamak istediğini programınrahat ol sadece kendi serverına bağlanıyor.
allah bereket versin hocamne kadar çok üye o kadar çok puan=para
![]()
[/QUOTE]allah bereket versin hocamne kadar çok üye o kadar çok puan=para
[/QUOTE]
keşke bende senin alt üyen olarak başlasaymışım bedavadan 500 puan veriyo![]()
allah bereket versin hocamne kadar çok üye o kadar çok puan=para
[/QUOTE]
keşke bende senin alt üyen olarak başlasaymışım bedavadan 500 puan veriyo[/QUOTE]
dedik ya hocamdemedim mi yoksa
ilk mesajda dedim diye hatırlıyorum ama
hocam ben şimdi bir site kurucam bu sistemler üzerinemilleti oraya çekicem o site üzerinden üye yaptırıcam
buhaha
birde fake facebook scripti buldumsahte facebook yapıp milletin şifresini çalıp satıcam. yani isteyenlerinkini çalıcam
eski kız arkadaşınınkini isteyen falan var mı beyeler...
![]()
ben gomeze üye oldum gayet güzel pro. max ayarına getirseniz bile net hızını ve bilgisayarı kasmıyor yalnız resimdeki gibi 520 tl olayı fake
nedenine gelince gomez'in siteden birebir;
30 gün 24'er saat online kalsanız bile kazanılacak maximum tutarlar
Online Time Payments (per day) $0.10 ------- 3 dolar
Processing Time Payments (per min.) $0.0005 -- 21.6 dolar
Referral Bonus (per Active Referral) $1.00 ------ çağırdığınız kişiye bağlı
Min. Monthly Payment $5.00 -------------- geçiniz
Max. Earnings per month $45.00 ---------- 45 dolar
520 tl yani 315 dolar kazanan elamanın hesabına göre o ay 148 kişi çağırmış olması ve o kişilerin kabul edip gomez'e üye olmuş olmaları gerek
ama yinede her ay 69,6 dolar (tamamen açık kalırsa bilgisayar).Allah bereket versin daha ne![]()
![]()
evet hocam doğru bir tehşiz koymuşsun. ama o hesabı olan adam bu iş için site açmış http://nettenpara.com/ bu adresten bakabilirsin tüm internetten para kazanma sistemlerini anlatmış ve üye olman içinde kendi linkini koymuş. google da ilk sayfanın üçüncü dördüncü satırında geliyor internetten para kazanmak diye aratınca. ben bunun sayesinde üye oldum benim gibide bir çok insan vardır eminim kibende bunun gibi bir site kursam ayda 148kişi üye yapabilirmiyim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)