User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
114 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Tuning Türkiye Mart Sayısı, İki Kapağıyla Zirveye Oynuyor!!!

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine cok güzel bir sayı hazırlamışsınız elinize sağlık.buarada balamirin arabayıda tekrar cıkartın baştan sona yenilendi
    merhaba turgay nasılsın?
    Balamirin arabası hangisiydi. Kusura bakma dunden berı hatırlamaya calısıyorum ama bulamadım en ıyısı sana sorayım dedım

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara siyah jdm eg sanerim bu arada farkınızı bu sayıda yine ortaya koydunuz tebrikler kardeşim.

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaaha özgüürrr bu sayıyı kaçırmaa
    saçmı var olm ben şampuan neyime
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu promosyon olmamş ama bizim işimize yaramıyor

JJmusti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzel bı sayı olmus ellerınıze saglık promosyon gercektende ıyıymıs

yasintezcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine güsel bi çalışma olmuş

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel görünüyor büyük ihtimalle alırım dergiyi

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım ılk defa dergıye cıkıyo,bana onceden sorsalardı aman be nolcak 2 dakkada foto cekıyolar bı sayfa duzenı ver baskıya derdım ama gercek yuzu ole deılmıs..fotograflar ıcın 007 berk ın ne kdr ugrastıgını gordum aklım gıttı sonra yazı kısmına en az o kdr ugrasıldıgını anladım,bazı yerlerı teyıt etmek ıcın onur aradı..sayfa tasarım konusunda mımarlık okudugum ıcın harcanan zmna az cok asınayım(en cok zmnı ve emegı o kısım alır ve gercekten herkesın basarılı bı sekılde yapamıyacagı bı ıs sonucta tasarım) dergı baskıya gıder ornek alınır duzeltme yapılır ve basılır...sonucta hazırlayan kısılerın emegı ve begenısıyle ortaya cıkan bı urun..hıc bısey vermemek yerıne verılen kucuk bı hedıyeye bu kdr sert elestırı yapmak,bu urun ıcın bu kdr ugrasıp belkıde bugune kdr en begendıgı sayı ıcın bole olması hazırlayanları uzmesı normaldır..(en begendıklerı sayı dıorum cunku,hergun uzerıne bıseyler koymak zorundalar,her ıs dalında bu boledır..kendınızı gelıstıremezsenız bırakın o ısı gozuyle bakarım ben..)

bu dergı baya yol aldı bence...neden dersenız..mekanıkerlıgı ıle unlu savas ustaya zaman ayırtıp yazı yazması ıcın ıkna etmısleer,gene tuner olarak trnın en ıılerınden bırı oz yazı yazıyor,gecen ıskender ustanın yazısını okudum..bu kdr pozıtıf sey ıcın tebrık etmeyen ınsanların,elestırılerı yanlıs anlasılır

tekrardan tebrık ederım..sampuanı kullanmasam bıle kullanan arkıma verırım..

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavuz abi-Erdem abi, her ikinizede hatırlı olsun
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracım ılk defa dergıye cıkıyo,bana onceden sorsalardı aman be nolcak 2 dakkada foto cekıyolar bı sayfa duzenı ver baskıya derdım ama gercek yuzu ole deılmıs..fotograflar ıcın 007 berk ın ne kdr ugrastıgını gordum aklım gıttı sonra yazı kısmına en az o kdr ugrasıldıgını anladım,bazı yerlerı teyıt etmek ıcın onur aradı..sayfa tasarım konusunda mımarlık okudugum ıcın harcanan zmna az cok asınayım(en cok zmnı ve emegı o kısım alır ve gercekten herkesın basarılı bı sekılde yapamıyacagı bı ıs sonucta tasarım) dergı baskıya gıder ornek alınır duzeltme yapılır ve basılır...sonucta hazırlayan kısılerın emegı ve begenısıyle ortaya cıkan bı urun..hıc bısey vermemek yerıne verılen kucuk bı hedıyeye bu kdr sert elestırı yapmak,bu urun ıcın bu kdr ugrasıp belkıde bugune kdr en begendıgı sayı ıcın bole olması hazırlayanları uzmesı normaldır..(en begendıklerı sayı dıorum cunku,hergun uzerıne bıseyler koymak zorundalar,her ıs dalında bu boledır..kendınızı gelıstıremezsenız bırakın o ısı gozuyle bakarım ben..)

bu dergı baya yol aldı bence...neden dersenız..mekanıkerlıgı ıle unlu savas ustaya zaman ayırtıp yazı yazması ıcın ıkna etmısleer,gene tuner olarak trnın en ıılerınden bırı oz yazı yazıyor,gecen ıskender ustanın yazısını okudum..bu kdr pozıtıf sey ıcın tebrık etmeyen ınsanların,elestırılerı yanlıs anlasılır

tekrardan tebrık ederım..sampuanı kullanmasam bıle kullanan arkıma verırım..
    Teşekkürler Erdemcim... Böyle düşünmeniz gerçekten bir sonraki sayılar için bize daha çok heyecan katıyor. Zaten heyecan ve istek olmazsa o işten hayır beklemek doğru olmaz. Tabi ki bu hazırlık aşaması aslında çok zor. Ve bahsettiğin gibi zaman gerektiren şeyler. Fakat her meslek dalı gibi bu iş de hem zevkli hem cok zor hem de streslidir. Üniversite yıllarımda da aynı şekilde dergi hazırlıklarıyla uğraşırdım ama profesyonel anlamda bu kadar zor ama bır o kadar eğlenceli olacağını düşünemiştim. Okuyucuların da tabi ki beğenip beğenmediği yerler, kısımlar veya araçlar olacaktır. Buna saygım sonsuz. Ayrıca eleştiri her insana çeki düzen verir. Bize yapılan eleştiri altında herhangi bir kötülük unsuru yoksa kapımız sonuna kadar eleştiriye açıktır. Bahsi geçen konuda tamamen yanlış anlaşılma olmuştu. Yani eleştiri yapan da haklıdır yeri geldiğinde yaptığı işi savunan da. Yani şu an için problem kalmadı.
    Senin için de söylemek gerekirse, hem Berk'in çekimleri çok harikaydı hem de aracının güzelliği bir o kadar etkileyiciydi. Bu sebeple uzun da sürse emek de harcansa sonuc olarak hem senın ıcın hem bızım hem de Berk için unutulmaz bir anı oldu... Tekrar teşekkür ederim bizleri kırmadığın için.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Erdemcim... Böyle düşünmeniz gerçekten bir sonraki sayılar için bize daha çok heyecan katıyor. Zaten heyecan ve istek olmazsa o işten hayır beklemek doğru olmaz. Tabi ki bu hazırlık aşaması aslında çok zor. Ve bahsettiğin gibi zaman gerektiren şeyler. Fakat her meslek dalı gibi bu iş de hem zevkli hem cok zor hem de streslidir. Üniversite yıllarımda da aynı şekilde dergi hazırlıklarıyla uğraşırdım ama profesyonel anlamda bu kadar zor ama bır o kadar eğlenceli olacağını düşünemiştim. Okuyucuların da tabi ki beğenip beğenmediği yerler, kısımlar veya araçlar olacaktır. Buna saygım sonsuz. Ayrıca eleştiri her insana çeki düzen verir. Bize yapılan eleştiri altında herhangi bir kötülük unsuru yoksa kapımız sonuna kadar eleştiriye açıktır. Bahsi geçen konuda tamamen yanlış anlaşılma olmuştu. Yani eleştiri yapan da haklıdır yeri geldiğinde yaptığı işi savunan da. Yani şu an için problem kalmadı.
    Senin için de söylemek gerekirse, hem Berk'in çekimleri çok harikaydı hem de aracının güzelliği bir o kadar etkileyiciydi. Bu sebeple uzun da sürse emek de harcansa sonuc olarak hem senın ıcın hem bızım hem de Berk için unutulmaz bir anı oldu... Tekrar teşekkür ederim bizleri kırmadığın için.
    Askerden sonra inşallah hatıra defteri gibi olacak dergi sizinle beraber tabii ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dergiyi bugun aldım içerik olarak cok güzel hazırlanmış oyun ve multimedia sayfaları yenilik olarak güzel olmuş
    OEM+

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bu m sky çok fena bişey 0 400 de tanımam alayını yalan eder hatta dünyada ilk 5 e girer maşş bravo yapan ustaya
    yürü be nazmi e30cu oldunya hemen ilk 5 e girmeler falanlar filanlar zuhauhau
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada özgün dergiyi bıraktımı?
    OEM+

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada özgün dergiyi bıraktımı?
    Hayır bırakmadı Teknik bir aksaklıktan dolayı bu ay DR.ECU'nun yazısı yayınlanamadı. Cevabını Özgün verebilir
    Loading World's Best Magazine...

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah kanka...yıne bomba bı sayı bızlerı beklıyo...sırf ER ıcın alırım

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah saner çok güzel olmuş

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fır@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah kanka...yıne bomba bı sayı bızlerı beklıyo...sırf ER ıcın alırım
    saol kardesım

daha alamadım dergıyı,burası dag bası dergı gelmemıs,trn sehre ıncem o zmn alcam nasıpse

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı İCE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah saner çok güzel olmuş
    saol cüneytim eksık olma....İnşallah her sayımız aynı sekılde dolu dolu olur
    bekleyıp görelim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)