aracım ılk defa dergıye cıkıyo,bana onceden sorsalardı aman be nolcak 2 dakkada foto cekıyolar bı sayfa duzenı ver baskıya derdım ama gercek yuzu ole deılmıs..fotograflar ıcın 007 berk ın ne kdr ugrastıgını gordum aklım gıttısonra yazı kısmına en az o kdr ugrasıldıgını anladım,bazı yerlerı teyıt etmek ıcın onur aradı..sayfa tasarım konusunda mımarlık okudugum ıcın harcanan zmna az cok asınayım(en cok zmnı ve emegı o kısım alır ve gercekten herkesın basarılı bı sekılde yapamıyacagı bı ıs sonucta tasarım) dergı baskıya gıder ornek alınır duzeltme yapılır ve basılır...sonucta hazırlayan kısılerın emegı ve begenısıyle ortaya cıkan bı urun..hıc bısey vermemek yerıne verılen kucuk bı hedıyeye bu kdr sert elestırı yapmak,bu urun ıcın bu kdr ugrasıp belkıde bugune kdr en begendıgı sayı ıcın bole olması hazırlayanları uzmesı normaldır..(en begendıklerı sayı dıorum cunku,hergun uzerıne bıseyler koymak zorundalar,her ıs dalında bu boledır..kendınızı gelıstıremezsenız bırakın o ısı gozuyle bakarım ben..)
bu dergı baya yol aldı bence...neden dersenız..mekanıkerlıgı ıle unlu savas ustaya zaman ayırtıp yazı yazması ıcın ıkna etmısleer,gene tuner olarak trnın en ıılerınden bırı oz yazı yazıyor,gecen ıskender ustanın yazısını okudum..bu kdr pozıtıf sey ıcın tebrık etmeyen ınsanların,elestırılerı yanlıs anlasılır
tekrardan tebrık ederım..sampuanı kullanmasam bıle kullanan arkıma verırım..![]()
Teşekkürler Erdemcim... Böyle düşünmeniz gerçekten bir sonraki sayılar için bize daha çok heyecan katıyor. Zaten heyecan ve istek olmazsa o işten hayır beklemek doğru olmaz. Tabi ki bu hazırlık aşaması aslında çok zor. Ve bahsettiğin gibi zaman gerektiren şeyler. Fakat her meslek dalı gibi bu iş de hem zevkli hem cok zor hem de streslidir. Üniversite yıllarımda da aynı şekilde dergi hazırlıklarıyla uğraşırdım ama profesyonel anlamda bu kadar zor ama bır o kadar eğlenceli olacağını düşünemiştim. Okuyucuların da tabi ki beğenip beğenmediği yerler, kısımlar veya araçlar olacaktır. Buna saygım sonsuz. Ayrıca eleştiri her insana çeki düzen verir. Bize yapılan eleştiri altında herhangi bir kötülük unsuru yoksa kapımız sonuna kadar eleştiriye açıktır. Bahsi geçen konuda tamamen yanlış anlaşılma olmuştu. Yani eleştiri yapan da haklıdır yeri geldiğinde yaptığı işi savunan da. Yani şu an için problem kalmadı.
Senin için de söylemek gerekirse, hem Berk'in çekimleri çok harikaydı hem de aracının güzelliği bir o kadar etkileyiciydi. Bu sebeple uzun da sürse emek de harcansa sonuc olarak hem senın ıcın hem bızım hem de Berk için unutulmaz bir anı oldu...Tekrar teşekkür ederim bizleri kırmadığın için.
dergiyi bugun aldım içerik olarak cok güzel hazırlanmış oyun ve multimedia sayfaları yenilik olarak güzel olmuş![]()
OEM+
buarada özgün dergiyi bıraktımı?
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)