User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Yeni Subaru Impreza WRX hakkinda gorusleriniz

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ryhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alirsak 09 WRX HB 0km yeni alicaz. Bugun test surusunu yaptik acikcasi bekledigimdan daha sessiz ve yumusak surusu vardi hizlanmasi ve surusu cok hosuma gitti diyebilirim. Avrupa araci donanim olarak 6 cd changer, dreksiyondan ses kontrolu, hiz sabitleme, koltuk isitma, silecek isitmasi (kis paketi gibi bisiler solediler) elektrikli aynalar, xenon farlari falan var. Bunun disinda araci yetkili Subaru bayiginden almicaz alirsak araclari drek Japonyadan getiren bir sirketten alicaz sadece Subaru satiyorlar fiyatlari yetkili Subaru bayiginden daha uygun fakat renk secenegi falan yok sadece suan siyah vardi ellerinde. Dedigim gibi STI ile kislamiyorum zaten STI gibi bir dusuncemde yok her gun icin kullanmak icin bence WRX gayet yeterli gorunuyor sadece yakit olayini biraz dusunuyorum
    Direk japonyadan gelecek demek...

Bu durumda sağdan direksiyon ve büyük ihtimal ile 2.0 litre model alacaksınız, zira Avrupa veya Amerikan soldan direksiyonlu modellerinde sadece 2.5 litre motorla getiriliyor. Eğer araç "grey import" denilen, yetkili bayi değil de galeri tarafından getiriliyor ise, tabii ki bazı ücretleri daha düşük ödemiş ve maliyeti azaltmış olursunuz, ama daha sonra bakımlarında ve servis konusunda maliyetiniz artabilir.

Bence benzer araçlar arasında WRX günlük kullanım için çok uygun ve avrupalı kuzenlerine kıyasla daha uygun fiyatlı, güvenilirliği kanıtlanmış ve garanti süresi bitiminde üzerinde uygun fiyata çok miktarda "mod" yapılabilir bir araç. Yakıt için de, sürekli 4 çekerin getirdiği az bir fark dışında 2.0 litre diğer araçlara benzer bir tüketime sahip, özellikle off-boost durumunda abartılı yakmıyor WRX.
    Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ryhn
    Misafir
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direk japonyadan gelecek demek...

Bu durumda sağdan direksiyon ve büyük ihtimal ile 2.0 litre model alacaksınız, zira Avrupa veya Amerikan soldan direksiyonlu modellerinde sadece 2.5 litre motorla getiriliyor. Eğer araç "grey import" denilen, yetkili bayi değil de galeri tarafından getiriliyor ise, tabii ki bazı ücretleri daha düşük ödemiş ve maliyeti azaltmış olursunuz, ama daha sonra bakımlarında ve servis konusunda maliyetiniz artabilir.

Bence benzer araçlar arasında WRX günlük kullanım için çok uygun ve avrupalı kuzenlerine kıyasla daha uygun fiyatlı, güvenilirliği kanıtlanmış ve garanti süresi bitiminde üzerinde uygun fiyata çok miktarda "mod" yapılabilir bir araç. Yakıt için de, sürekli 4 çekerin getirdiği az bir fark dışında 2.0 litre diğer araçlara benzer bir tüketime sahip, özellikle off-boost durumunda abartılı yakmıyor WRX.
    Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Yok araç soldan dreksiyon 2.5 olan 169kw yazıyor evraklarında garantiyi yine subaru 3 yıl veriyor subaru ile konuştum. Bunun dışında aracı getiren şirketin elinde hazır var araç tek renk siyah donanımı belli arabayı gördüm. Bana japonyadan drek ithal ettikleri söylediler o yüzden ben o şekilde yazdım. Fiyat olarakta VW EOS un full donanımlı 2.0 FSI motoru ile aynı fiyatı verdiler. 4X4 günlük bir araç olarak başla bir secenek göremedim açıkçası bu fiyatlara.

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    Daha once 2 X sifir kilometre evo 9 sahibi idim, su anda 2.5Lt 2006 Sti a biniyorum, gunluk kullaniyorum ve eger karsilastirmami isterseniz, evo daha bi agresifti dogru daha bi atak gibiydi ama kapilari olsun ic mekan kalitesi olsun gercekten vahimdi, motoru gayet guzeldi ama kapiya tirnaginizla tiklattiginizda peynir tenekesinden gelen sesi veriyodu yalan diil... Izalasyon desen vahim yagmur damlaciklarini beninizde hissediyordunuz.. Benzin yakisi desen STI a gore yine standart halinde basmazken yuzde 25 civari daha yuksek en az.. STI ve subaruya gelince, kullandikca ve azdikca goruyorumki arac sanki yuruyen bir gulle yani, mesela temde kapattiniz gidiyosunuz gazdan virajda ayani cekince arac kafadan oynamak istiyor resmen, difransiyel ayarini daha cok arastirdim bi kac bisey buldum kullanis karakteristigimi biraz degistirince araca alistim ama farkli bi hissi var, evo bazen onden ceker bir araba gibi davranabiliyodu hani kafayi sok devamini getir gibi, subaruda komple arabayi hissediyosunuz kullanirken... Motor desen cit kiriliyor yok patliyor falan diyorlar, acik konusiyim umrumda deil alip zaten yuklemiycem sacma sapan, yaparsam adam gibi yaparim.. Stok araba zaten mod ihtiyacini hissettirmiyor milletle yaristirmiyosan kendini, stok olarak cok guzel bir motor sesi, guzel rahat koltuklari, biraz daha iyi bi izalasyonu, daha cok gunluk kullanilabiletesi oldugu bence kesin.. Yeni kasa WRX de bence cok iyidir bana sorsan bende dusunuyorum onu zaten rolling falan ilgi alanim diil, gunluk kullanicam arada track daye giderim modda yapmam diyosan al daha azda yakar dahada ucuz yeni STI a bile alternatif olabilir derim, bu mantikta.. Ben alirdim. Zaten yeni WRX e bi rakip yok mantiken kendi klasmaninda.. Dersen 4 cekeri feda ederim ayni paralara biraz daha konforlu bisey aliyim biraz daha az yaksin, ozaman yeni TypeR oneririm. Mitsubishi ile nie karsilastirdin simidi diyebilirsin, aklima gelen en yakin rakip oldugu icin, gunluk kullaniyor isen, ikinci el bir evo 9 veya 8 alternatifin olur belki ama sakin yonelme derim, benzin ve konfor sorunu yasarsin.. Subaru yine idare ediyor konfor olarak okadar para verdim adamlar ic mekanada bi iki bisey yapmis belim agrimiyor oh be diyosun en azindan trafikten sonra..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni sti ile wrx arasında 50-52lira fark var sadece listede.. iyi bir pazarlıkla 58-60liraya kadar çıkar bu fark. Bence son derecede mantıklı hale geldi wrx ... Zaten ej255 de de köklü bir değişiklik yok. Bilindik modifikasyonlarla cuzi rakamlara gayet keyifli hale de getirilebilir ..

Ryhn
    Misafir
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni sti ile wrx arasında 50-52lira fark var sadece listede.. iyi bir pazarlıkla 58-60liraya kadar çıkar bu fark. Bence son derecede mantıklı hale geldi wrx ... Zaten ej255 de de köklü bir değişiklik yok. Bilindik modifikasyonlarla cuzi rakamlara gayet keyifli hale de getirilebilir ..
    Valla STI ile WRX arasında %60 tan fazla fiyat var ve bence STI günlük kullnım için biraz fazla zaten STI ile WRX arasındaki farkı günlük şehir içinde farkını sadece benzin harcamalarından anlayabilirim gibime geliyor o yüzden WRX gayet yeterli gibi görünüyor

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu açan arkadaş zaten sti mi alıyım wrx mi alıyım dememiş ki ben wrx alıcam + ları - leri nedir demiş benzin harcaması nedir diye sormuş.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ryhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla STI ile WRX arasında %60 tan fazla fiyat var ve bence STI günlük kullnım için biraz fazla zaten STI ile WRX arasındaki farkı günlük şehir içinde farkını sadece benzin harcamalarından anlayabilirim gibime geliyor o yüzden WRX gayet yeterli gibi görünüyor
    sti ile wrx birbirinden cok farkli yakit yakmaz . subaruya binip yakit derdi ceken insan azdir , cnk gercekten basmadiginda boost gormediginde saka gibi 1 depo ile alakasiz kmler cikiyo , yada kiyaslandiginda makul degerler diyim . sorun yakitsa baska tarz araclara da bakabilirsiniz . ama 4 cekerde israrlisiniz sanirim .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Ryhn
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sti ile wrx birbirinden cok farkli yakit yakmaz . subaruya binip yakit derdi ceken insan azdir , cnk gercekten basmadiginda boost gormediginde saka gibi 1 depo ile alakasiz kmler cikiyo , yada kiyaslandiginda makul degerler diyim . sorun yakitsa baska tarz araclara da bakabilirsiniz . ama 4 cekerde israrlisiniz sanirim .
    Evet 4 ceker konusunda ısrarlıyım acıkcası kar buz... Olay yakıt derdi çekmekten cok ne ödeyeceğimi bilmek istememdir. Sonuçta gunluk kullandıgım araçlarım genelde iyi km ler yapıyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)