vizeyi illa yunanistandan almana gerek yok gorkembide arabayla gidiceksen yunanistana giderken beynelmilel ehliyet almanda gerekmiyo diye biliyorum ruhsat senin uzerineyse yesil sigorta yaptirman yeterli ruhsat baskasinin ustuneyse onun icinde bi vekalet alman gerekiyo aracimi yurtdisinda kullanabilir yurtdisina cikarip geri getirebilir vs yazan bi vekalet noterlerde hazir yazilmisi var zaten
![]()

bide arabayla gidiceksen yunanistana giderken beynelmilel ehliyet almanda gerekmiyo diye biliyorum ruhsat senin uzerineyse yesil sigorta yaptirman yeterli ruhsat baskasinin ustuneyse onun icinde bi vekalet alman gerekiyo aracimi yurtdisinda kullanabilir yurtdisina cikarip geri getirebilir vs yazan bi vekalet noterlerde hazir yazilmisi var zaten
Alıntı

Sirbistanda rusvet cok donuyor ama rakkamlari Bulgaristana gore peye daha fazla. Yunanistanda rusvet denemeyin Romanyada artik rusvet gecmiyor gibi eskiden kendileri isterlerdi. Polonyada rusvet gecmiyor denemeyin en ilginci Makedoniada basima gelen adam rusvet almadi bir guzel yazdi gidip ceza odedim yazdigi cezada 15euro yani zaman kaybettime deymedi adama 30 verdim yok dio inatmi etti ne yapti valla anlamadim.