Tavsiye ederim, 5-6 ay kullandım 1mbit, şuanda 5mbit kullanıyorum. Download upload ayrı olması güzel bir özellik. TTnet yerine her türlü tercih edebiliriin.
Tavsiye ederim, 5-6 ay kullandım 1mbit, şuanda 5mbit kullanıyorum. Download upload ayrı olması güzel bir özellik. TTnet yerine her türlü tercih edebiliriin.
Uydunet tavsiye ederim, 512 olanın hızı bile yeterli,
Özelleştirme harikası sabit telefona durduğu yerde 16,00TL!! aidat ödemektense iyi bir alternatif,
HD sinema kanallarını falan da almıştım çok memnunum,
kardeşm şuan uydu nette kampanya var kablosuz modem +kablolu tv +limitsiz paket 24 ay ayda 36 tl + kablolu evde yoksa bunu alabiliyosun ama eğer varsa sadece 29 tl internet ben kendi evimde kullanıyorum çok memnunum aynı zamanda bu işi yapıyorum .moderaötrler yanlış anlamazsa ö.m atabilirsin adrese gelip kayıt alıyoruz.
şu fiber optik hızından bende yararlanmak ıstıyorum ama bulundugum bolgede yok
ttnet in 1mbps ligiyle yavaslıgından dolayı kafayı yiyordum.512 lik cok yavas gelir.sizin bolgede fiber varsa fiber deneyin. 10mbps sınırsız 49 tl....
TT personeli olarak bende sana uyduneti öneririm 39 tl lik bi paketleri vardı tv ve internetle ilgili onu tercih edebilirsin gayet güzel bi paket.
feel is everything
uydunetde şuan kampanya var 10mbi kulanıyorum 24 ay iptal etmezsen kablolu tv ücreti almıyolar 20 tlparasıda bişey degil.
superonlıne fıber kullanıyrum evı tasıcaz 1 haftaya tekrar bu hattı nasıl yenı eve tasıyabılırım![]()
www.honda-tech.com
Süperonline yada uydunet'e geçmeyi çok isterdim ama malesef alt yapıları bulundugum bölgede yok bence varsa hiç düşünmeyin derim 49TL ye 10Megabit Download 1Megabit Upload sınırsız üstelik adil kullanım hakkı diye bir sacmalıkta yok TTNET hattınızı kapattırırken bile sizden modemin ve kampanyaların üçretlerini istiyorlarki SüperOnline bunları bile karşılıyor bu arada artık Ev telefonsuz internet var Yalın internet olarak geciyor ama hiç öyle 15tl telefon abonelik üçretinden kurtulurum demeyin yalın internete'de aylık 10TL ek ödüyorsunuz
fiyatı güzelde detayı pek işe gelir gibi değil
Uydunet Tarifeleri, Uydunet Fiyatları
uydunette 1mbit ve 5mbit tariflerini kullandım. Hep %20 daha fazla performans alıyorsun. 1mbit varken 120kbps, şimdi 5mbit ile 600kbps ile indiriyorum. 10mbitde bu orantıda olabilir
not: upload'da hemen hemen aynı şekilde.
ben bugun tt net ı actım resmen kufur ettım 60 tl olan 8mg lımıtsızdeyım upload hızı 0.35 dow hızı 3 mg bu ne yaa
bugun aradım bişeyler yaptırdılar ölçüm testi makinesi açıldı yaptık hızı 9748 mi küsürlü bişey çıktı adam herşey normal hızınız iyi dedi valla sayfalar eskisindne daha güzel açılıyo bide sınırsız 20mbi var o biraz pahalı 199 tl not 20 mbi bölge bölge degişiyor her semte vermiyolarmış genede detaylı bilgiyi almak lagzım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)