geçmş olsun kardeş
Printable View
geçmş olsun kardeş
gelişme var mı abicim hiç?
geçmiş olsun, servislere sorulabilir aslında, olur olru denkgelebilir.
bugun goremedım okulda bahsettıgım arabayı.ama aklımda bu olay 1-2 gune denk gelır oda.bahcelıde gordugum aracın plakada "ah" dı sanırım.kac harflıydı plaka aklındamı o ızzet ?
geçmiş olsun İzzetcim...
2 harf a ile başlıyor ve 4 harfli gerisi. ya ben bu ah4086 yı verdim polise yalnız gordum ki fiber tampon var o solediiniz arabada, bna carpan arabada tamponlar orjınaldi. arayıp plakayı geri almam lazım çok hassas konular boşuna milleti sucmalamam lazım.
ah4086da fıber tampon olup olmadıgını bılmıyoruz ızzet.ben arabayı gordum 7de ama yan ve arkadan gordum.gozume carpan ıcındekı elemanın tıpı ve arkadakı cıft egzoz sadece.ha bırde egzozları acık bagırıyordu araba bıraz.fıberlı araba bızım okuldakı.yanı fıber dedıgım on panjuru degısık bıraz aklımda kalan.bı goreyımde okuldakı mazda6yı bakalım plakası neymıs onun.
arabanın yapıldığı dukkanı buldum araba sahıbı plakaları sokmus yalnız bana carptığı yerı de yaptırmış:( arabanın plakasını dukkan sahıbınden almaya çalışacağım ancak legal yollardan bu saaten sonra pek sonuc beklemıorum cunku ortada kanıt yok...
moruk ben yerinde olsam.saglam 3-4 kişi alırım yanıma agzını burnunu kırarım daha iyi zevkli olur polisi boşvER.birde en son kamyonla arabasına çarparım.pişman ederim elemanı..
Hayırlısı ozaman inşallah cezasını bulur...
izo konuşalım yarın ara beni...aynı araçla benimde başımdan bir macera geçti...subayevleri tarafında sıçtığı yere kadar takip etmiştim ben bu hırboları...elimizle koymuş gibi buluruz istersen;)
adamlar adet haline getirdi herhalde vurup kacmayı...tutun kafasını arabasına vura vura pert edin:)
bizde vur kaç olmadı...kız arkadaşım önümdeki arabadaydı bende arkadan takip ediyordum eve kadar eskort modeli...bu şerefsizler önüne kırdı....sonra ben tamponlarına bir karış bayabi takip edince.durup özür dilediler....genelde 4 sap geziyor arabada benim bildiğim...çakal modeli sağa sola sataşa sataşa...
yani tam sopalık model...
eger onlarsa zaman kaybetmeden icabına bakın walla:D:D...demek ki biraz kasıntıya ihtiyacları var..
bir vurup kacanın peşine düşmeyın bence bana gecenlerde gıderken vurdu bir adam kacdı yakaladım trafıkde adam ıner ınmez sılah cıkardı sarhoşdu dedımki bana vurdun dedıkı yasadıgına gore onemlı bişey degıl dıyım havaya bikez ateş etdi. bence mala gelsın cana degıl.
bize daha önce vurup kaçan olmuşdu.plakadan ev adresini iş adresini cep numarasını her şeyini bulduk dükkanına gittik babamız yaşındaki adamlar el pençe divan özür dilediler...
Geçmiş olsun İzzet yapılabilecek herşeyi polisle halletmelisin bence pisliğe elini bulaştırma
izo arkadaşım. sana çarpan bulunurda şikayetçi olursan evraklara gerçek adresini vermemeye çalış..
o sana piçlik yaptı madem sende ona yap:D
anahtar veya herhangi bir sivri cisimle arabasının kaputuna Bir daha kimsenin arabasına vurup kaçma!! yaz derince
içine oturur elemanın. çokta güzel ders olur
Hidrolikte iş görür tecrübe ile sabittir.
işi sağlama al eldiven kullan dalgınlıgına gelir parmak izi bırakma :D
bencede madem böle bi itlik yaptı direk cevabını ver ama eminsen tabi? bas hidroliği komple :D boyatmak zorunda kalsın 2-3 lira bi kaçsın...
Ooooo komplo teorilerimiz başlamış=)hehehe madem komplo planları kuruluyo bende tawan dahil komple hidrolik dökme taraftarıyım=)
Boyaya hidrolik yağı cama ise yumurta :D
Bence sorunu kendisiyle hallet, gerekirse döv ama mal-mülk zararı çok saçma.
bugün durakta beklerken uzaktan mavi bir mazda 6 geliyordu bir baktım ön tamponu yoktu kazalıydı araba hemen plakasını aldım ne olur ne olmaz diye ama şimdi konuyu okudum ki araba gri
walla yaa herkzten ayrı bi can yakma fikri cıkıyor..:D
aklıma geldi simdi.. E30 cuların bi sitesi vardı..birinin arabası calınmıs falan adamı bulmuslar şöle dövelim böyle yapalım..şişeye otutturalım falan seyler yazmıslardı onun gibi:D:D:D