çok geçmiş olsun.. umarım bulursunuz
Printable View
çok geçmiş olsun.. umarım bulursunuz
İnsanlar çok adi..
geçmiş olsun izzet ,,,inşallah bulursunuz beyinden yoksun arkadaşı .............
izzet geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici aynı şey başıma gelmişti tahmin ediyorum nasıl sinirli oldugunu tekrardan geçmiş olsun umarım bulunur şerefsiz.
uyuşturucu kullanıp arabaya binen hıyarlardan biridir.geçmiş olsun
geçmiş olsun izzet..
ınsallah kısa zamanda bulunur
geçmiş olsun...
Mazdanın hasarı nedir? Belki yazmışsındır diğer sayfalarda göremedim.Tam olarak nerden hasarlı vede aracın tanınabilecek bir ayrıntısı varmıydı? Kan kardeşim sigorta eksperinin yanında çalışıyor ona bahsetdim konudan yarın tanıdık servislere ulaşıp durumdan haberdar edicek.Biraz bilgi verebilirseniz çok iyi olur...
Sahibinden vs. satılık sitelerine bak modifiyeliyse belki koymuştur ,
izonun telefonu varsa arkadaşlar bu aradığı aracın tarifine uyan bir araç şu anda ankara bahçeli 7.cadde de gezmekteymiş. aracı gören Unnamed (Orhan) az önce telefonla bildirdi ve aracın plakasını cepten mesaj attı bana. izoyu da oralarda görmüş ancak kendisini yakalayamamış o yüzden buraya yazayim izonun telefonu olan varsa kendisine iletebilir.
muhtemel aracın plakası 06 AH 4086 ( çift egzoz - metalik gri - hafif modlu bir mazda6 imiş)
bakıyorum çok saolun 7. caddedeyim ben de
sıtenın bu durumunu sevıyorum yardımlasma olayını : ) ınsallah odur ve gereklı ders verılır beklıyoruz..
sonuc varmı ızo ?
tez vakitte bulunması dileğimle..
emin olmadan vermek istemiyorum tum gun 7. caddede aradım durdum goremedim. yarın şikayette bulunacağım insallah...anlattığım bir kaç abim de da gördükleri yerde gerekli olanı yapacaklarını söylediler.
tek amacım bu hayvana gerkli olan dersi verip bir kaç insanın daha hayatıyla oynamasını engellemek..
bugun gordum ben ercan abıye haber verdım.ıcındekı tıpı hıc begenmedım.egzozlar bagırıyordu arabanın acık yanı.yarın bızım okuldakıne bakıcam onun panjur falan degısıktı bıraz modlanmıs gıbı.plakasına ve aracta surtme ızlerı hasar falan varmı bakıcam.buraya yazarım tekrar.
cok gecmıs olsun, umarım kısa surede bulursun...
bu adam bulunur bir kaç güne..
geçmiş olsun bu arada..
adamın resimlerini koymayın buraya :D
gecmiş olsun
Umarım hakettiği cezayı alır..
geçmiş olsun umarım ortaya çıkar:S
geçmiş olsun...
sahıbınden.comda kı mazda ılanlarına bır goz gezdır belkı aynı aracı bulur kontrol edersın
geçmıs olsun
gecmis olsun izo.gordugumuz yerde hbr veririz sana.bakarsın terslik yapar bizde hallederiz
merak ettiğim olay büyükşehir belediyesine falan gitsen mobese kameralarından aratsan olmazmı?
Geçmiş olsun izzet kardeş.
geçmiş olsun İzzet. zamanında benim arabama da sokakta park halindeyken etliğin serserilerinden biri çarpıp kaçmıştı. allahtan plakasını almışlardı. adamdan polis bile tırsıyordu. neyseki kazasız belasız halletmiştik :) polisimizin durumu içler acısı maalesef :(
vay anasına, bu ne terbiyesizlik ya, büyük geçmiş olsun kardeşim
saolun, 4 elden araştırıyorum ibret olsun bu işin peşini bırakmayacağım
saol erdem, ama hiç bulaşma abi gereksiz bi kişilik...
kamera olsa keşke...
saolasın.
çok iyi olur ben bi plak verdim emin olmak istiyorum
saol abi, amcam emniyet muduru o takip eidyor konuyu...insallah bi sonuc cıkar
saolasın..
geçmiş olsun inşallah bulursun
Gecmis olsun kardesim umarım dogru kisiyi bulur gereken cezayı verirsiniz.
gecmıs olsun.
bulunca dövecek misiniz?
geçmiş olsun
geçmiş olsun..
ee son durum nedir?
vtecturbo garip bi soru olmuş
mazda 6 ise muhakkak buluruz kaç tane var ki piyasada:mad: Geçmiş olsun:(