Arabada fiber ek parçalar var mıydı? En basitinden sonradan yapılma fiber bi spoiler var mıydı? Bizim buralarda da tipsiz bir adam bahsettiğim şekilde mazda 6 ile dplaşıyor. Belki odur ,tipi magandaya yakındı çünkü.
Arabada fiber ek parçalar var mıydı? En basitinden sonradan yapılma fiber bi spoiler var mıydı? Bizim buralarda da tipsiz bir adam bahsettiğim şekilde mazda 6 ile dplaşıyor. Belki odur ,tipi magandaya yakındı çünkü.
çok geçmiş olsun.. umarım bulursunuz
izzet geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici aynı şey başıma gelmişti tahmin ediyorum nasıl sinirli oldugunu tekrardan geçmiş olsun umarım bulunur şerefsiz.
Mazdanın hasarı nedir? Belki yazmışsındır diğer sayfalarda göremedim.Tam olarak nerden hasarlı vede aracın tanınabilecek bir ayrıntısı varmıydı? Kan kardeşim sigorta eksperinin yanında çalışıyor ona bahsetdim konudan yarın tanıdık servislere ulaşıp durumdan haberdar edicek.Biraz bilgi verebilirseniz çok iyi olur...
izonun telefonu varsa arkadaşlar bu aradığı aracın tarifine uyan bir araç şu anda ankara bahçeli 7.cadde de gezmekteymiş. aracı gören Unnamed (Orhan) az önce telefonla bildirdi ve aracın plakasını cepten mesaj attı bana. izoyu da oralarda görmüş ancak kendisini yakalayamamış o yüzden buraya yazayim izonun telefonu olan varsa kendisine iletebilir.
muhtemel aracın plakası 06 AH 4086 ( çift egzoz - metalik gri - hafif modlu bir mazda6 imiş)
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
sıtenın bu durumunu sevıyorum yardımlasma olayını : ) ınsallah odur ve gereklı ders verılır beklıyoruz..
emin olmadan vermek istemiyorum tum gun 7. caddede aradım durdum goremedim. yarın şikayette bulunacağım insallah...anlattığım bir kaç abim de da gördükleri yerde gerekli olanı yapacaklarını söylediler.
tek amacım bu hayvana gerkli olan dersi verip bir kaç insanın daha hayatıyla oynamasını engellemek..
bugun gordum ben ercan abıye haber verdım.ıcındekı tıpı hıc begenmedım.egzozlar bagırıyordu arabanın acık yanı.yarın bızım okuldakıne bakıcam onun panjur falan degısıktı bıraz modlanmıs gıbı.plakasına ve aracta surtme ızlerı hasar falan varmı bakıcam.buraya yazarım tekrar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)