geçmiş olsun
ee son durum nedir?
vtecturbo garip bi soru olmuş
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
mazda 6 ise muhakkak buluruz kaç tane var ki piyasadaGeçmiş olsun
![]()
geçmş olsun kardeş
geçmiş olsun, servislere sorulabilir aslında, olur olru denkgelebilir.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bugun goremedım okulda bahsettıgım arabayı.ama aklımda bu olay 1-2 gune denk gelır oda.bahcelıde gordugum aracın plakada "ah" dı sanırım.kac harflıydı plaka aklındamı o ızzet ?
geçmiş olsun İzzetcim...
2 harf a ile başlıyor ve 4 harfli gerisi. ya ben bu ah4086 yı verdim polise yalnız gordum ki fiber tampon var o solediiniz arabada, bna carpan arabada tamponlar orjınaldi. arayıp plakayı geri almam lazım çok hassas konular boşuna milleti sucmalamam lazım.
ah4086da fıber tampon olup olmadıgını bılmıyoruz ızzet.ben arabayı gordum 7de ama yan ve arkadan gordum.gozume carpan ıcındekı elemanın tıpı ve arkadakı cıft egzoz sadece.ha bırde egzozları acık bagırıyordu araba bıraz.fıberlı araba bızım okuldakı.yanı fıber dedıgım on panjuru degısık bıraz aklımda kalan.bı goreyımde okuldakı mazda6yı bakalım plakası neymıs onun.
arabanın yapıldığı dukkanı buldum araba sahıbı plakaları sokmus yalnız bana carptığı yerı de yaptırmışarabanın plakasını dukkan sahıbınden almaya çalışacağım ancak legal yollardan bu saaten sonra pek sonuc beklemıorum cunku ortada kanıt yok...
moruk ben yerinde olsam.saglam 3-4 kişi alırım yanıma agzını burnunu kırarım daha iyi zevkli olur polisi boşvER.birde en son kamyonla arabasına çarparım.pişman ederim elemanı..
Hayırlısı ozaman inşallah cezasını bulur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)