bu tamamen başlı başına bir sektör.. bu işi sadece bunlar değil maslak,bostancı vs bir çok sanayi veya galeride diğer illerde yapılıyor zaten..
denildiği gibi geneli zaten sigorta şirketlerinden alınan pert araçlar. fazla garipsememek lazım :)
Printable View
bu tamamen başlı başına bir sektör.. bu işi sadece bunlar değil maslak,bostancı vs bir çok sanayi veya galeride diğer illerde yapılıyor zaten..
denildiği gibi geneli zaten sigorta şirketlerinden alınan pert araçlar. fazla garipsememek lazım :)
arkdaşım gitti baktı buraya,
yaşları 22-26 arasında geçn elemanlar işletşyor.
araçlar kasti olarak vurulmuş çarpılmış gibi. sonrasında toplanmışlar. yada yarı toplu satıyorlar. sağlam iş değil diye girmedi alım işine. ayrca yerlerine gittiğinde size farklı farklı adresler veriyor birbirine yakın. amaç faykmi gerkeçten gelip alacakmısın diye test.
ya andizciler işte :D ekmeğini yiyip yiyip satıyolar arabaları :D
Cok Ucuz Ama Arabayı Aldıktan 2 Gun Sonra Sorunlar Çıkar Büyük İhtimal ;)
aman diyim dostum uzak dur bize yakın bu adamların yeri başınızı ağrıtırsınız..
Bence çok güzel araçlar, bunlar zaten günlük araçlar, trafikte her an gelip biri vuruyor.
Sonuçta trafikte çok hızlıda gidilmez, bunlarla gazlıcak değilsen, çok iyi seçenekler. sıfır alsan 1-2 boya oldumu zaten satarken bir dunya zarar.
En azından bunların fiyatı belli, arada 10.000TL fazla veririm duzgun alirim dersen o ayri.
Eğer başka aracın varsa bunlar yük tipi olucaksa direk alınır.
orda esnaf arkadaşlarım var sıklıkla giderim oralara açıkcası ne iş yaptıkları belli değil yani araba alıp satma değil bunların yaptıkları bizde niyetlendik uyardılar saolsunlar bende uyarmak istedim..
Merhabalar beyler açıkca söylemek gerekirse kimse babasının hayrına bu kadar ucuz araç satmaz mutlaka altında bir problem olduğunu düşünüyorum
Saygılar......
pertten toplama oluyor galıba :)
ya neyini öğreniceksinki başka muhtemelen hem pert hemde kanun dışı işler mevcut snaırım başka insanlar niye uyarsınki seni iyi olsa zaten tavsiye ederler bu işi yapan çok var arkadaşlarımda var ama ilk defa bu şekilde bişey gördüm
bi kargasa var adamlarda biyerlerden bişiler kaçırıp yetiştirmeye çalışıyorlar gibi ben daha öncede galerilerden araba aldım sattım böyle bişi görmedim beni uyarmalarının sebebi çalıntı olma ihtimaline karşı zaten doğru düzgün araba yok fiyatlarındanda insan kıllanıyor piyasanın altına satıyolar ne çıkacağı belli değil arabalarda riskine girmeye değmez..
Şahsen 3kuruş için başımı ağrıtma taraftarı diyilim....Kafam rahat olmadıktan sonra ucuza biniceğime hiç binmem en azından kafam rahat olur...Changeinden tutunda çalıntı aracın parçasıyla toplanmaya kadar ter tür şey olabilir...ama bilmem etmem kötülemekde istemiyorumda çewre esnafda rahatsızsa bi iş wardır..
bence muhtemelen çalıntı araçlarla toplanıyordur change olayıda olabilir ama o riske girmezler çok tanıyan var çalıntı araçlar başka bi yerde parçalanıp parçaları geliyodur buraya taklanlar takılıyodur ağar işçilik gerekenleride çekiçle öylesine düzeltip az hasarlı diye satıolardır muhtemelen. Resimlerden belli ztn mekan :D tam böbrek bırakmalık ahha
http://image2.sahibinden.com/photos/...35_x1v1885.jpg
yamukluğu görmemek için şaşı olmak lazım :D 5 kuruş etmez bunlar bence
Arkadaslar bı gun tanıstıgım bırının anlattıklarını anlatmam herseye yetıcektır sanırım..Tanıstıgım kısı bu ısın uzmanıydı kendısı parayla bıle araba patlatıyodu adama 500ytl alıp arabayı agaca cıkartıyodu ve bunu mac gunlerıne getırıyodu bu adamın kaportacı ve pert cıkarttıkları araclar genelde kaskolu kendıleri aracları perte cıkartıp kendılerı geri alıyolar pertten..hatta o gun yanında open astra vardı yenı kasalardan ve onden vuruktu arac bu adamların expert bıle tanıdıkları sadece ufaktan radyotere gırıyolar gırmıyolar arac PERTTT...aracı cok ucuza gerı alıyolar ufak malıyete toplayıp kı arac sapa saglam delı gıbı fıyata satıyolar sonuc para kazanıyolar..allaha yakın bıze uzak olsunlar...
dipnot:bu işi yapan cok sayıda genc oldugunu ve bu sekılde araclarını cok rahat yenıledıklerınıde soluyolar mesela bı kısı bmw sını kaza yaptırıp m paket olarak servıste toplatıyodu...
bu astranın motor fotolarına da bakın bariz motor yamuk duruyo.. ama bu sahtekarlar sadece kaporta hasarı war yazmışlar:Deli: