bi kaçtanesinde gözüm war =) bakalm allah neyi kısmet edicek daha zamanı war
ama rsi 16v çevirebilirsin yurt dışında yaşayanlar olmaz diolar ama ben ilk fırsata yapıcam 16v o aracı inatla hırsla yapıcam herşeyi zman göstercek...
Renault Sports & ///MPower
Lacivert williams vardı bi ara satılık hatta savaş paşaoglundaydı sanırım
rsi'a gelince güzel zevkli bi arabadır bi müddet kullandım ben, donanımıda o döneme göre gayet iyidir ama düzgün olanını bulmak zor genelde apaçilerin elinde çünkü...
Tango-1 never dies.
rsi lar fiyatlarına gore iyi arabalar 205 eski kalır deerim
97 RSI bende de vardı. Çok keyif alarak bindiğim bir arabaydı ancak 16 valve olmamasının verdiği dezavantajı rakipleri karşısında bariz bir şekilde hissettiriyor malesef. Örneğin ilk 2 viteste 106 GTI ile kafa kafaya yürürken hatta iyi hakkını vererek kaldırırsanız 1 boy kadar da öne çıkartabiliyorsunuz ancak RSI 6400 devirde 95kmh da 2.vitesi bitiriyor ve 3 e atıyorsunuz ama 106 GTI 7200dd ye kadar devam ederek arayı anında açıyor. Zaten sonra 106 GTI yı yakalayamıyorsunuz ancak arkasından belli bir mesafeyle takip edebiliyorsunuz.
Ufak tefek oynalamarla stock 106 GTI geçebilecek duruma rahat gelebiliyor ancak piyasada kaçtane stock GTI var orası da ayrı bir soru![]()
harun bende bır ara vardı williams lacıvert garajımda yattı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bi ara 1.8 rsi çok baktım ama cok yaktığını söyledi araç sahipleri ama hepside menundu 205 1.6 yerine 1.9 gti tavsiye ederim ama diğer üyelerinde dediğ gibi artık temizini bulmak neredeyse imkansız
varmi yazarken mi yi ayri yazalaim lutfenhepside guzle arabalar gonul ister ki bir sonraki kasa clio olsun ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)