münübüss müüü olum kavgayamı geliosunuz
KA Style
bende bu hafta sanıyordum iyi heveslendim valla
istanbuldan bende varım
Serencebey Nickli Üyeden Alıntı münübüss müüü olum kavgayamı geliosunuz şimdilik minibüs ilerleyen günlerde 27'lik Turkuaz'a dönüşebilir
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı şimdilik minibüs ilerleyen günlerde 27'lik Turkuaz'a dönüşebilir bu organizasyon aşkın yüzünden sonunda oraya damperli kamyonla gidiceğimizden korkuyorum koray, kendine gel
74 model sehpa...
XoR Nickli Üyeden Alıntı şimdilik minibüs ilerleyen günlerde 27'lik Turkuaz'a dönüşebilir böyle giderse o bile yetmeyecek
ben gelemiyorum arkadaşlar. hesapta olmayan bir işim çıktı.
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı bu organizasyon aşkın yüzünden sonunda oraya damperli kamyonla gidiceğimizden korkuyorum koray, kendine gel kapıda subaru ve camaro'su olupta minibüs'le gitmeye çalışanlar utansın diyorum hakan..
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı kapıda subaru ve camaro'su olupta minibüs'le gitmeye çalışanlar utansın diyorum hakan.. kadir yakamadığımız kadar benzini alıp dökücez aynı hesaba gelicek yoksa bukadar ekonomiklik fazla
ben topbaş'la konışıyım bi körüklü ayarlıyımda bari onlar gidin akbil falan'da bastırırsınız ucuza gelir..
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı ben topbaş'la konışıyım bi körüklü ayarlıyımda bari onlar gidin akbil falan'da bastırırsınız ucuza gelir.. boluda inip abanta giden otobüse 1 saat içinde binincede aktarma yapıp ucuz tarifeden olsun onuda söyle bence
onu ben ayarlarım yüz göz olmaya gerek yok
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı istanbuldan bende varım Ekledim sizide mcy seni çıkardık
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı kapıda subaru ve camaro'su olupta minibüs'le gitmeye çalışanlar utansın diyorum hakan.. büyük başkan büyük söz söyler chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Ekledim sizide mcy seni çıkardık ok
haftasonu geliyomusun hacı bu tarafa ?
Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Ana ismim Hep bu samsa'nın planları di mi konuşma len kocanla konuşup ayarladım ben işte yazdırdım hepimizin adını
Samsa
kadir abi bizim denizi de ekle, nişanlısından izin alabilmiş sonunda
Tamam ekliyim Cenk ankaradan bir s2k iyi gider
abi bide erel diye bi ark. var oda geliyomuş şimdi konuştuk onda da 40. yıl özel üretim rx-8
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları