Arkadaslar kas yapalim derken goz cikarmayalim. Oyle tapagaz filan yollar tehlikeli erken cikin yavas gelin lutfen
Arkadaslar kas yapalim derken goz cikarmayalim. Oyle tapagaz filan yollar tehlikeli erken cikin yavas gelin lutfen
tesekkür ederiz ama zaman kısıtlı oldugu için biraz erken davranıyoruz.yoksa boluya gelmek hayaL olur.haftada 2-3 kez ist-ant yapıorum 724km 5saatte giriyorum(getZ).kütahyaya geldigimizde seni arıcaz fabergepm tel:
pamukovayıdamı ort. 140 ile geciyorsun kardeş yaw
Biz gecen yaz iş için bostancıdan cıktık arkadas aldı gece 3:00 de saat 9 da konyaltında sealife da check in yaptık varan da corba ictik 15 dakika o kadar , araç focus tdci 2007 model herhangi bir getz nasıl olurda 5 saatte ant. iner benim aklım almıyor arkadaş5 saat icin cok saglam bir araç lazım benim fikrim diger turlu
![]()
konu dagılmasın uzatmayım getzle pamukova falan filan gündüz gözüyle 140la rahat geçtim daha fazlasıda vardır.iddaa etmeyin lütfen inanmayanlar çok oldu benzin fişi var dı 17:30ist çıkışından.4.30saatte bucaga girdim ordan birini aldım.saat 22:30da antalya konyalılar restaurantta yemek yiyoyrdum....
arkadaslar konuda bulusma harıc hersey konusulmus
konuya donersek daha guzel olur
1 hafta kaldı.ıstanbul ve ankaradakıler yavas yavas mangal gruplarını olustursunlar.
7-8 kısılık gruplar olusturup mangalınızı ve etınızı getırmeyı unutmayın![]()
Arkadaşlar yurt dışındayım ama sağolsun opelim.net'ten Cenker arkadaşımız mekan konusunda yardımcı oluyor.Kendi sitelerinin 3-4 senedir Abantta gittiği bir mekan var burada 80-90 kişi eğlenip yemeklerini yemişler..Bizede uygun gibi.
Burda mangal olayı yok hazır menü var,Mangal'da kimin nerde nasıl yapacağı kiminin ateşi yanacak kimi et getirmeyecek ..et'i nerden nasıl alacağı ekmeği,kömürü,kolası vs.uğraşmak yerine hazır olay daha iyi olur diye düşündük.
Mekanın adı "Dereceören Kapalı Çarşı Et Mangal"
Başlığa son hafta herkes bakıpta fikrini yazarsa iyi olur çarşambaya kadar kesin netleştirelim mekan sahibine ona göre sayı verelim
KİŞİ BAŞI ET MENÜ
2 Kalem pirzola
2 Dilim sucuk
1 Porsiyon salata
1 Porsiyon yoğurt
1 Porsiyon patates tava
1 Adet alkolsüz içecek
MENÜ (GEÇEN SENE)FİYATI: 25 YTL
MEKAN SAHİBİNE NAKİT ÖDEME YAPILACAKTIR
Resimler;
![]()
salı is gorusmesi yapıcam alırlarsa insallah pazar musait olur.kacırırsam cok uzulurum
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)