awea her yöne sınırsız aldım kullanamıyorum :S helede aksamları hat düşsede konuşsam dıye beklıyorum düşünce sevinir oldum paramla rezillik bu olsa gerek.
Printable View
awea her yöne sınırsız aldım kullanamıyorum :S helede aksamları hat düşsede konuşsam dıye beklıyorum düşünce sevinir oldum paramla rezillik bu olsa gerek.
senelerdır trkcell kullanıom kampuscell falan gayet memnnum walla aveam wardı bı ara 2.hat kaybettım turkcelle dewam :D:D
avea da konusmak da mesaj göndermek de çok zor.
Hatlar aşırı dolu , şikayet ettiğimizde bize gelen cevap şu : ''avea olarak milyonlarca kamu çalışanı ve diğerleri bedava konuşuyor''.
Philips telefon kullanıyorum ses kalitesi olarak HD ses kalitesi sunuyor ama o bile avea iken karşı tarafın sesini duyuramıyor.
Turkcell en iyisi fakat doğru tarifeyi kullanmayı bilmek gerek ,o zman çok uyguna konuşuyorsunuz.
turkcell hala vampirlesmiscesine mesajlardan para aliyor ya bisey demiyorum :ofk:
olm ne bılım ewde 2 hat war 32 33 bırını awea yapım dedım 33 luyu bu saatten sora ııh sewsen gecmem aweaya lanet bısımıs gercı skldm artk ayda 200 300 odemekten turkcelle ama naplm alısmısıs artk sewerse turkcell sewsın fdıoz :d
senleredir turkcell yana cok hat geldi telsim vodafona avea ama hepsi cacık avea cekmio doru durust bence kampuscell iidir 3 msj sorası bedava ayda bir 2saat bedava.10 dakika 1 kontur
walla türkcelinde kötü yanı var aveanında var..ben suan avedan 39 kontöre 5bin sms kullanıyorum(avea içi) 55 kontörede sabah 5 aksam 5 sınırsız konusuyorum...aksamlarıda türkcelden 10 dakikası 1 kontörden konusuyorum :D:D:D
her operatörün güzel yanlarını sömürüyoruz:D:D
turkcele canım feda walla hıc bı hat turkcelın yerını tutmuyo tamam dudukluyolar bırazcık ucundan ama TÜRKCELL abii :)
Bence en iyisi Turkcell vallaha. yıllık 300lira verdim ayda 30 30 30 ödüorum :D
Her ay 150kntr yukluolar
300 kntr bedava verio
2 saat bedava verio
3 msjdan sonrası beleş :D
MC de bi menuye bi menu beleş
Sinemada da p.tesi perşembe bitane bilet beleş
daha ne olcak ??
Turkcell de 3 kontörden sora bedava sms m oluyo.. olmadı 30 kntr e 3000sms yapıyorum.. 2 saat bedava konusma süresi veriyor oda telefonu açıp kapama bile 1 dakika eksilmiyor saniye hesabı ile çalışıyor.. ancak bildirimde dakika olarak gösteriyorbir çok kez denedim eksilmiyor kesinlikle)..
Turkcell 4ever diyorum. önceden avea idim lanet herifler
bu arada MC de GNC Kampanyası bu ay sonu bitiyordu ancak bitmiyor, devam ediyor.. ;)
"Bakırköy CAPACİTY MC Mert Songül. :D"
Kısa mesajla gnçtrkcll'ye nasıl üye olurum?
* GNC yaz 2222'ye ücretsiz olarak kısa mesajla yolla!
* 5555'ten cevap olarak üyelik bilgilerini talep eden bir mesaj gelecek,
* Üyelik işlemini tamamlamak için GNC yazıp aralarda boşluk bırakarak, adını, soyadını, yaşadığın ilin plaka kodunu, doğum tarihini (gg.aa.yy olarak) ve cinsiyetini (K ya da E) yaz, 2222'ye yolla, üyelik işlemin tamamlansın.
* Üyeliğin tamamlanmış olduğu mesajı, kulüp şifrenle birlikte sana iletilecek.
ÖRNEK: GNC DILEK DEMIR 34 090484 K
avea sınırsız hatları patladı aman ha geçiyim demeyin.ne sıkıntı çektirdiklerini ben bilirim.ancak aveanın patlamasına türkcelin çelmesi büyük bi haltlar dönüo mecburen geri türkcele geçtm ben
benmde kontrlü hattımla konusrken zırp pırt kapanıyor telefon..aradım en sonunda müsteri hzmetlerini bi actım agzımı:D:D kadın bana bi dünya bisey okudu..sınırsız kamu tarifesiden falan yogunluk var..diğer operatörlerle yargı aşamasındayız özür dileriz falan...hakktten baya büyük biseyler dönüyoo..