Avea ile Turkcell arasında ki sorun..
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11134510.asp
Printable View
Avea ile Turkcell arasında ki sorun..
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11134510.asp
avea'nın sınırsız hattı avea-ev,iş-vodafone'u takır takır arıyor sadece bikaç haftadır tcell çelme takmaya çalıştı arattırmadı kendi hatlarını.hep meşgul verdiriyordu kaç avea'dan tcell arayınca.şimdi oda düzeldi heryeri takır takır arıyosun sınırsız avea ile.. ha arayamadım tcell kampüs var miss :D
Şuan eski sorun mevcut değil aveada 2 hafta sıkıntı yaşandı oda halloldu şuan ben aveayı kapatmıyorum 60 ytl fatura ödiyerek hiçbir operatör ayda 10 bin dakika tüm yönlere konuşma süresi verememekte ki 10 bin dakika günde 5-5,5 saat arası konuşma demek ....
Ben aveadan memnunum şuanda sıkıntısız alo diyorum ...
O size özel galiba daha dun iş yerinde bir arkadasım telefonunu yere fırlattı avea yuzunden :)
bende şu an memnunum ama :)
Aveada çalışıyorum bende.
Çalışanlara yolanan maili yolliyim. en son mail bu...
Tarifenin, şirketimiz tarafindan çeşitli mecralarda duyurulan tarife koşullarına aykırı ve amacı dışında ticari amaçla kullanıldığı durumlar tespit edilmiş olup; hukuka aykırı ve haksız bu kullanımlar için gerekli yasal yollara başvurulmaktadır.
Bu kullanımlar sebebi ile Avea'dan diğer operatörlere doğru artmış olan trafiğin “çağrı yapamama“ veya “çağrı kesilmesi’’ şeklinde müşteri memnuniyetsizliğine sebep olmaması için kısa süre içinde diğer operatörlerle birlikte yürütülmekte olan teknik çalışmalar tamamlanarak, tarifemize abone alımı tekrar başlatılacaktır.
tabi bu kullanıcıyı ilgilendirmiyo kullanıcı nerde rahatsa orda :)
sorun yavaş yavaş düzeliyo. bundan iki hafta önce olduğu kadar değil müşteri şikayetleri.
Ama hala şebeke meşgul mesajı alanlar var :D
Ben bı yerde duydum bı tabak corba ıcenlere 5 dk konusma ucretsız dıe..
Ses kalitesinde falan bariz fark var doğrudur i özelilkle kız arkadşımla dış mekan konuşmalarında ses çok gidip geliyor.
Ama işte karşılıklı 2taraf içinde ucuza geliyor avea.son 2-3gündür hiç sorunsuz maşallah diyelim:D
avea 10dk1 kontürü askerde kullaniyim dedim. 10dk olmadan önce 10 kere telefon gidip geliyo 10 kontürümü yiyo sonra 10dk konusabiliyorum gene gidiyodu deli oldum inatla kullandım :D ama artık pes ettim kanser eder adamı bu avea
Ben çift hat kullanıyorum avea ya bilerek bu ay kontor almadım çünkü bizim ev tepede kalıyo körfezi görüyo avea ne haspamsa çekmiyo paso gidip geliyo şebeke ama turkcell de hiç sorun yok o yüzden bu ay turkcell kampusle konuşucam hiç konuşmadığım halde 30 ytl geliyo faturası nasılsa konuşayım tam olsun bari en azından kaliteli ses kesilme derdi yok :) he bu arada bu ay kontor almadım ya avea ya şebeke problemi biraz düzelmiş sanrm dün gece avea full çekiyodu evde :D
Bedava kampanyaasında haklısın buraım ama turkcellde limitleri elde tutmaya çalışıyo tahminimce millet b.kunu çkartmasın diye bi acıdan iyi yapıyo bi açıdan kötü ;)
turkcell de aveada kullanıyorum. aveadan son zamanlara kadar acayip memnunken bir anda dodido dodido diyerekten telefon kesilmesi olsun, hat bağlanamama problemi olsun artık çileden çıkartmak üzere. resmen hatla inatlaşıyorum bu numarayı arıyacaksın diye 10 kere deniyorum sonunda bağlanıyor bir şekilde, umarım yakın zamanda düzeltirler ve ben eski huzuruma kavuşurum. turkcell in düdüklemesi dışında bir problemle karşılaşmadım.