User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
78 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Audi S4 öğrenmek istediklerim??

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Audi S4 öğrenmek istediklerim??

Başarısız bir 3 kapı czt alamama maceramdan sonra Emre Demir kardeşimizin ilanını gördüm ama bilemediklerim merak ettiklerim var.

http://www.techturkey.com/forum/otom...ri-manuel.html

Araç hakkında yapılan ile ilgili bir çok şey var ama geçmişini bilen motorunun nasıl kullanıldığını bilen birileri bilgi verebilirse çok makbule geçer.

Audi, BMW, MB motorları sorunsuz uzun km ler yapabiliyorlar rahatlık la ama 230k almak için uygun mudur bu performansta bir araba için acaba. Şuan aklıma takılan tek sorun bu?

Yani yılda zaten hepi topu 8bin km araba kulanıyorum, sanayi yerine yolda geçirmek isterim. Auris yerine bunu alıp evladiyelik kullanabilirim diye düşünüyorum... Yani alırsam muhtemelen son sahibi olmak için alırım.

Kaportasındaki boyası ufak tefek sorunları dert değil yürüyeni, şanzımanı motoru sorunsuz oldukça. Seviste kontrole sokarız ebette ama bu araçlarda özellikle neleri kontrol etmek gerekir?

Emre kardeşim göürse kusuruma bakmasın dışardanda araştırıyorum ama burası da doğru bilgi bulabileceğimbir yer

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sağolunşimdiden
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal sartlarda s4 u alıp evladıyelık kullanabılırsınız ama dusundugunuz arabayı almadan once ıyıce baktırıp kompresyon testıne sokmak lazım,ayrıca sunu da goze almak lazım 2.7 v6 bi-turbo b araba bazı parcalar motorda hep cıfter cıfter olucagı ıcın olası parca yorgunluklarında herseyın parası ıkıser ıkıser cıkıcak cepten.

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska fikri olan araci taniyan yok mu arkadaslar?
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konforlu bir araç olduğu kesin

ama 230.000 KM deki bir araç heleki turbo besleme ise bence uzak durmalı çok güzel rakamlara verilmediği takdirde diyorum....

aracın kullanım amacıda önemli günlük ise mantıksız yarış için ise modifikasyonlarının japonlara göre daha pahalı olduğu kesin...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel araç tamam ama parçası biraz zor bulunur denilidiği gibi.
    Onun yerine b5 kasa 1.8tQ olmaz mı? onlarda güzel yüklenebiliyor.Tamam belki s4 kadar gidemez ama yinede yeterli seviyede bence hem daha ucuza mal olur hemde daha düşük km'de olanlar bulunabilir.

ccc_mk1
    Misafir
    aracı iyi tanıyorum.istanbuldan geldiğinden araç yürümüyodu söktüler baktılar burda aracın intercooler ın 1 inin borularında kaçak ve dump calf in 1 inde sıkıntı olduğu tespit edildi yapıldı gayet iyi yürümeye başladı.alındığında döşemeleri bej renkteydi ve çok kirliydi ve renk olarak sırıtıyordu aracı ivedikte ilhan oto döşeme iyi bir şekilde yapıp teslim etti.bildiğim kadarı ile sağ tarafında komple boya vardı emre abiden önce ve sağ ön direkde ufak bi macun vardı.araç bizdeyken gayet temiz düzgün kullanılırdı. bakımlarını düzenli olarak bes servis sato abi yapardı. emre abiye geçtikten sonra sanırım turbolar büyütüldü boyacı ömer tarafından bir kaç parçası boyandı vesaire vesaire. benimde düşündüğüm bi araç bu arada imkanım olursa bende almayı düşünüyordum ama sanırım kısmet olmayacak.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger parca sorununu dert etmeyeceksenız,bu motordan anlıyan servıse ıyıce baktırılır,masaya oturulur derım...
    Eskıden harıkaydı bu makınalar ama sımdı nedır bılmıyorum...

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ccc_mk1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı iyi tanıyorum.istanbuldan geldiğinden araç yürümüyodu söktüler baktılar burda aracın intercooler ın 1 inin borularında kaçak ve dump calf in 1 inde sıkıntı olduğu tespit edildi yapıldı gayet iyi yürümeye başladı.alındığında döşemeleri bej renkteydi ve çok kirliydi ve renk olarak sırıtıyordu aracı ivedikte ilhan oto döşeme iyi bir şekilde yapıp teslim etti.bildiğim kadarı ile sağ tarafında komple boya vardı emre abiden önce ve sağ ön direkde ufak bi macun vardı.araç bizdeyken gayet temiz düzgün kullanılırdı. bakımlarını düzenli olarak bes servis sato abi yapardı. emre abiye geçtikten sonra sanırım turbolar büyütüldü boyacı ömer tarafından bir kaç parçası boyandı vesaire vesaire. benimde düşündüğüm bi araç bu arada imkanım olursa bende almayı düşünüyordum ama sanırım kısmet olmayacak.
    Anlattiklarina gore bu araba Ankaradan İstanbula satilan arac.. İci bej ve sag taraftan boyasi vardi zamaninda bizde nasiplenmistik istedigimiz paraya vermedi sonrada istedigimiz paraya bir baskasi almisti kimse yanlis anlamasin ama satildigi parayi bildigim icin simdi bu fiyati gorunce sasirdim 20.000 tl masrafmi edildi araca ?
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

ccc_mk1
    Misafir
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlattiklarina gore bu araba Ankaradan İstanbula satilan arac.. İci bej ve sag taraftan boyasi vardi zamaninda bizde nasiplenmistik istedigimiz paraya vermedi sonrada istedigimiz paraya bir baskasi almisti kimse yanlis anlamasin ama satildigi parayi bildigim icin simdi bu fiyati gorunce sasirdim 20.000 tl masrafmi edildi araca ?
    o zmn sorunluydu ayrıca ankaradan istanbula değil istanbuldan ankaraya geldi.emre abi çok para döktü arabaya her eksiğini yaptırdı. önceki sahiplerinden ömer meşe pek bakmadı arabaya.ama gerek levent abi gerek emre abi gerek cemil abi baya iyi baktılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zmn sorunluydu ayrıca ankaradan istanbula değil istanbuldan ankaraya geldi.emre abi çok para döktü arabaya her eksiğini yaptırdı. önceki sahiplerinden ömer meşe pek bakmadı arabaya.ama gerek levent abi gerek emre abi gerek cemil abi baya iyi baktılar.
    Yok benim bahsettigim araba Ankaradaydi MTM S4 disinda oteki mavi S4 du ve ici bejdi sag taraftan kamyon surtmustu sanirim boyaliydi..
    Bu baska bir S4 oyleyse
    you wouldn't understand

ccc_mk1
    Misafir
    Yok benim bahsettigim araba Ankaradaydi MTM S4 disinda oteki mavi S4 du ve ici bejdi sag taraftan kamyon surtmustu sanirim boyaliydi..
    Bu baska bir S4 oyleyse
    mtm s4 alp plakaydı bu diğer araç zaten karıştırıyosunuz siz.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi bu otomobil benim ankarada bundan 1-2 sene once bakip pazarlik ettigimi otomobil degilmi ?
    2 tane vardi ankarada hatta .. Birtanesi Alpaslan abideydi diye hatirliyorum hatta Umit Doganla beraber baktmistik ...

simdi bu ankaradaki 3. ayni renk s4 mudur ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ccc_mk1
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi bu otomobil benim ankarada bundan 1-2 sene once bakip pazarlik ettigimi otomobil degilmi ?
    2 tane vardi ankarada hatta .. Birtanesi Alpaslan abideydi diye hatirliyorum hatta Umit Doganla beraber baktmistik ...

simdi bu ankaradaki 3. ayni renk s4 mudur ?
    bu kasada ankarada 2 tane s4 var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mtm s4 alp plakaydı bu diğer araç zaten karıştırıyosunuz siz.
    Yazdigimi okursan MTM S4 disindaki oteki mavi S4 dedim zaten ici bej olan Ankaradaki MTM demedim
    Bugranin bahsettigi gibi ayni aractan bahsediyoruz 25.000 liraya satilan..
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kasada ankarada 2 tane s4 var
    ozaman bu araba daha oncede ankaradaydi ...
    biri mtm biri bu hatta araci biz almayinca daha dorusu kacirinca ankarada fiberci bir usta satin almisti simdi cikartamadim ismini tam ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ccc_mk1
    Misafir
    Yazdigimi okursan MTM S4 disindaki oteki mavi S4 dedim zaten ici bej olan Ankaradaki MTM demedim
    Bugranin bahsettigi gibi atni aractan bahsediyoruz 25.000 liraya satilan..
    kendinizle çelişkiye düşünüyosunuz ankaraya geldiği zaman komple döşemeye girdi araç içi bej kalmadı ve içi bej olarak ankarada satılığa çıkmadı ve ankaradan istanbula gitmedi

ccc_mk1
    Misafir
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman bu araba daha oncede ankaradaydi ...
    biri mtm biri bu hatta araci biz almayinca daha dorusu kacirinca ankarada fiberci bir usta satin almisti simdi cikartamadim ismini tam ...
    levent köremezli lec sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levent köremezli lec sport
    aynen lec sport dogrudur
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendinizle çelişkiye düşünüyosunuz ankaraya geldiği zaman komple döşemeye girdi araç içi bej kalmadı ve içi bej olarak ankarada satılığa çıkmadı ve ankaradan istanbula gitmedi
    Ne celiskisinden bahsediyosun ben Turkce yazmiyormuyum ?
    Bundan 2 sene once Ankarada iki tane mavi S4 vardi bildigimiz bundan birtanesi ALP plakali MTM S4 otekiside Bugranin bahsettigi ici bej olan S4. Yani arac Ankaradaydi buraya kadar tamam? Sonra o arac 25.000 liraya satildi sen yukardaki mesajinda bu arac İstanbuldan Ankaraya satildi dedigine gore demekki araba Ankaradan İstanbula satilmis oluyor Bugralarda burdan kalkip Ankaraya gidip arabaya baktigina gore ici bej hali ile Ankarada 2 sene once satiliga cikmis oluyor varmi celisen baska birsey?
    you wouldn't understand

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)