Basıklık konusu ümit erbaş'a sorulur![]()
Kendisi yerle1 a4 kullanıyordu hatırlayanınız vardır
Kimse lpg nin zararsız oldugunu soylemesin lütfen.. lpg yuksek ısıyla yanması ve dusuk verimiyle benzinli bir motor için hiçbir zaman benzin saglıklılıgında calısamaz.
LPG nın duzgun calıstıgı aman zararı mınımumda...
Bır cok otomobılde,250-400bın km arasında kullandık ve motor problemı yasamadık...
Yeterkı dogru montaj ve kullanılsın....
Bu s4 Omer abideyken bende niyetlenmistim ama o zamanki a4 umu satamadigim icin alamamistim..Hatta benden sonra Bugra ve Oytun Ankara;ya almaya gitmislerdi ama ne olduysa alamamislardi..O zaman neredeyse bir a4 parasina satilmisti..Su anki fiyat icin yorum yapilamaz cunku Bugraninda dedigi gibi kupon araba...Almasi dert, binmesi dert, satmasi dert vs..Anca meraklisi olacakki oyle satilsin..
Sahsi dusuncem TR sartlarinda s4 gibi bir aracin gereksiz oldugu..Kaskosu yukludur, benzin +4tl, vergisi cabasi..Amac egerki performans ise 1.8 TQ alinip tadinda yuklenerek saka makinasi olunabilir...Amac konfor ise eger normal a4 ile s4 arasinda isitmali & elektrikli recaro ve incik boncuk seyler haricinde herhangibir fark yok..Yani s4 de kulandim +3 senedir de TQ sahibiyim aralarinda fark yok denecek kadar az![]()
Arac degerinde satilmistir..bilip bilmeyen herkesin konusuyo kendi arabalarinaza bakin baktirin sonra konusun s4hakkinda kac kere bindiniz ne biliyosunuz????
1.8 t daha iyimismis hergun patliyo oyle arabalarinaza s4le 1.8i bir tutan bi milletiz iste...
Kimse 1.8t iyi dememis..Ben dahil cogu kisi TR sartlarinda s4 un gereksiz bir model oldugunu belirtmis ki oylede...
Ya kardes gel goruselim yuz yuze kim bilgili kim ne gorelim..bos muhabbet etmeyin s4 le 1.8 i karsilastiyosun benim arabami kotuluyosun 46.500 everdim bugun.hayrini gorsun alan arkadas..
Hicte gereksiz dgil 250binde benim aracim gibi yuruyen bi araba daha var mi sifirlandi evo10la 2boy oluyodu aramizda..tartismaya gerek yok kardes sidik yaristiramam. S4farkli bi dunya hekrkes binemez..ayrica sehir ici 50kurus yakiyodu aracim fazla yakiyodu diye yalan yanlis bilgi vermeyelim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)