User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
68 sonuçtan 58 ile 68 arası

Konu: eBay alışverişlerinde Paypal Hilesi ile Gümrük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az kaldı o KIZILI oraya gomecem

Illa tanıdık işi yaptırıcaz Ankaradayızya. Burada ısler bu sekılde yuruyor tanıdık soktur araya o Kızıl evıne kadar getırır urunu.
    KA Style

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az kaldı o KIZILI oraya gomecem

Illa tanıdık işi yaptırıcaz Ankaradayızya. Burada ısler bu sekılde yuruyor tanıdık soktur araya o Kızıl evıne kadar getırır urunu.
    Doğru walla...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Bydavulcu
    Misafir
    Bude benim başıma yeni geldi, Ankara Posta işlemeye bir adet ebay dan alınmış kargom gellmiş, bende normal olarak her zamanki gibi paypol çıktısı, banka ekstre çıktısı ile 2 bayanın bulunduğu yere gittim. İlginç olan kargo orada değildi ve kendilerine teslim olmadığını belirttiler. İsmi Mustafa olan ama soyadını hatırlayamadığım bir şahısa teslim olmuş, yol üstündeki kapıya yönlendirildim ve o kapıdan girince danışma beklememi söyledi. Aradılar arkadaşı ve sonunda Mustafa bey elinde benim kargom ile merdivenden yürüyerek indi. Bu uygulamanın niye böyle olduğunu ve her gelen kargoyu kendisinin mi bu şekilde teslim edeceğini sorduğumda bana bundan sonra belli bedel veya hacim üstündekilerle ben ilgileneceğim dedi. ne kadar gerçekçi ve ne kadar böyle devam eder bilemem ama, aranızda benzer sorunla karşılaşmış olan olursa belki yardımı olur diye yazdım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bydavulcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bude benim başıma yeni geldi, Ankara Posta işlemeye bir adet ebay dan alınmış kargom gellmiş, bende normal olarak her zamanki gibi paypol çıktısı, banka ekstre çıktısı ile 2 bayanın bulunduğu yere gittim. İlginç olan kargo orada değildi ve kendilerine teslim olmadığını belirttiler. İsmi Mustafa olan ama soyadını hatırlayamadığım bir şahısa teslim olmuş, yol üstündeki kapıya yönlendirildim ve o kapıdan girince danışma beklememi söyledi. Aradılar arkadaşı ve sonunda Mustafa bey elinde benim kargom ile merdivenden yürüyerek indi. Bu uygulamanın niye böyle olduğunu ve her gelen kargoyu kendisinin mi bu şekilde teslim edeceğini sorduğumda bana bundan sonra belli bedel veya hacim üstündekilerle ben ilgileneceğim dedi. ne kadar gerçekçi ve ne kadar böyle devam eder bilemem ama, aranızda benzer sorunla karşılaşmış olan olursa belki yardımı olur diye yazdım...
    Kadınları mimledik şikayetle sımdıde adamdamı sıra yanı
    KA Style

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heh işte oda aklıma geldi. O yüzdne misal alıcağım şey 400 dolar+50 dolar shipping.
    Ben şimdi bir tane 100 dolar bir tanede 350 dolarlık 2 tane satış açtırcam ebay üstünde. ikisinide alış yapıcam. Farklı kartlardan. Sonra sanki 100 dolar olan gönderiliyormuş gibi göndericek hepsini bir. Farklı kartlardan. Postam gelmezsede ebayden ikisinide iade alırım. Ama gümrükte tek ürün diye tek ekstre gösterebilirim. Ürün dediğim zaten 32 parçadan oluşan bişi.
    32 parça çatal bıcak takımımı evlilik felan diyince satıcıyla konuş gift olarak göndersin tmm dır senin dedigin fikirde gayet mantıklı yapılabilir

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    photoshop işini anlayaibliceklerini hiç sanmıyorum

zaten evime ekstre gelmiyor hepsi çıktı olarak ufak dokunuşlarla kimse anlayamaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    32 parça çatal bıcak takımımı evlilik felan diyince satıcıyla konuş gift olarak göndersin tmm dır senin dedigin fikirde gayet mantıklı yapılabilir
    YA ne çatal bıçak takımı. Onları burdan türkiyeden aldık. Başka şeyler.
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    photoshop işini anlayaibliceklerini hiç sanmıyorum

zaten evime ekstre gelmiyor hepsi çıktı olarak ufak dokunuşlarla kimse anlayamaz
    Daha geçen gün yaptım photoshop işi. Anlamadılar tabikide.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayram ve yılbaşı dönemlerini kaçırmayın nerdeyse herşey geçiyor onun haricinde izmir'de faturası 100$ veya 100€ altındaki hiçbişeyde ekstre vs. hiçbişey istemiyorlar.

Bide yeni bişey çıktı www.amerikadaniste.com bu da değişik ve baya mantıklı olay gibi deneyen var mı?

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle aleni yazın ondan sora birileri uyandırsın bu yöntemde sıçsın bravo.ibadette gizlidir kabahatte
    RACE WERKS

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle aleni yazın ondan sora birileri uyandırsın bu yöntemde sıçsın bravo.ibadette gizlidir kabahatte
    Hak vermiyor değilim ama bizim ülkemizde herşeyin önlemi fark edildikten seneler sonra alınır. Kaldıki www.iyibey.com adresinde daha neler yazıyo neler. Aklı başında vatan sever bir gümrük memuru yada müsteşarı internete girip "Hmm acaba vatandaş gümrükçüyü aldatmak için neler yapıyor" diye aratırsa o zaman bişiler olabilir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayram ve yılbaşı dönemlerini kaçırmayın nerdeyse herşey geçiyor onun haricinde izmir'de faturası 100$ veya 100€ altındaki hiçbişeyde ekstre vs. hiçbişey istemiyorlar.

Bide yeni bişey çıktı www.amerikadaniste.com bu da değişik ve baya mantıklı olay gibi deneyen var mı?
    Amerikandaniste gerçekten iyimiş.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)