walla bırı ancak bana vtec alırsa bıseyler hıssederım ondada ole aman aman bısey olmaz zaten bende var bı tane onun dısında ısterse gıtsın hondayı komple alsın benım umrumda olmaz...bıde snoop dogg benım arkadasım deıl...
p.s olarak alıntı yaptıgın konu tamamem esprıdır...altına esprıdır dıe yazmam gerekıyormus sanırım...
sen bana nıe sevındıgını anlatsana yada neden dıne ıhtıyac duydugunu?
arkadaslar ortamı germıyelımdini konuları buralarda tartısmasak cok ii olur bence
kımse benı yanlıs anlamasın
yani güvenilen kaynaktaki cümle sayısı bile şaibeli, herkez bişi söylüoKıraat imamlarından Nafi 6217, Şeybe 6214, Mısırlı bilginler 6226, İbn-i Abbas 6616 olduğunu söylemiştir. Kufelilerin görüşü doğrultusunda bugün yeryüzünde bulunan tüm mushaflarda ayet sayısı 6236 olarak kabul görmüş ve numaralandırılmıştır. Halk arasında bilinen 6666 sayısının herhangi bir dayanağı olmayıp, çocuklara kolay öğretmek amacıyla yuvarlak olarak söylenmiştir. Bu ihtilaflar ayetlerin numaralandırılmasıyla ilgili olup, Kur'an'ın tümü üzerinde ihtilaf yoktur."![]()
o değilde Allah affetsin bu snoopun ictiği cigarayı rüyanızda göremezsiniz![]()
dını tartısıp sorgulamayan arkadaslar 5 vakıt namaz oruc fln takılıyosunuz demı? yoksa sorgulamıyoruz cunku ınanmıyoruz mu?
Kendi adıma cevap vereyim 5vakit namaz oruc fln takılmıyorum elimden geldigi kadar daha dogrusu nefsimi yenebildigim zaman namazda kılıyorum oructa tutuyorum ama en azından inkar etmiyorum .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)