Bi iki kez gördüm cok temizdi 2 görüşümdede..Dış temizlik tabi nedir neyildir ayrıntı bilmiyorum.
Bi iki kez gördüm cok temizdi 2 görüşümdede..Dış temizlik tabi nedir neyildir ayrıntı bilmiyorum.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
bizim mahallenin arabası ama yolda görmedim hiç. hep aynı noktada park halinde olmasından da fazla kullanılmadığını tahmin ediyorum.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Anlamıyorum sizleri arkadaşlar manavdan karpuz alımıyorsunuz 35 bin tl sayıcaksınız arabaya bi gidin bakın inceleyin ustanızı götürün detayı orada öğrenin
24000 km dıyorınanılmaz eger gercekse hondacıların kacırmaması lazım bu arabayı
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
şase numarası bende wermem nası güweniyim.. buarada galeriden bi arabaya talip olmuştum ankaradan kalkıp gelicem bakın falan diyince walla sahibi bıraktı ama pek güzel bi araba deil demişti.. yani dürüst bi yer gibi gelmişti bana..
buarada benm arabayla takas etmezmi ki yaw![]()
bencede şase no vermek pek dogru değil ama kulube giderken murat abinin ordan geçiyorum bakayım araç ordaysa ve görebilirsem şase nosunu (hondadan pek anlama da ) özelden mesaj atarım
bence şase numarası ile çalıntı toplama bi araca yerleştirilir araç orjinal gibi olur servis kayıtlarında..
geçende bizde satıyoruz diye aracı ve ruhsatı verdik 2 gün sonra vazgeçti adam bişey olmuş olabilirmi ??
cem otomotiv elit saygın bi galeridir aracta bir sorun olsa sölerler boş bi yer değil .sadece galeri işinde olduğu gibi telefonda cok detaya inmemişler buda en doğal şey madem ucuz madem arac kacmaz fiyat bi sen değil herkes ilgileniyodor adamlar bezmiştir böle durumlarda hızlı olan kazanırrbende galericiyim elinizi cabuk tutun bence.. bu arabayı sadece burda konu acarak bile kacırırsın ...
sahibi satmaktan vazgeçmiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)