Bomba Bir sayı, ellerinize sağlık..
Printable View
Bomba Bir sayı, ellerinize sağlık..
almak lazımmm :D
Olm nie erken yayınlıyonuz gittim pazar oldum geldim Mİgros a gittim opet e gittim bizim burada yaysat gibi bi abi var yok yok ona bile gelmemiş heyecan yaptırttınız bana
çok güzel ve özenle hazırlanmış bir sayı . her geçen sayı bir öncekinden daha iiye gidiyor hep böle devam eder işallah . hemen bir tane alıyorum .
Masallah kardesim ellerinize saglık.
Cok güzel bir sayı olmus ;)
Bakalım C2 S1600 nasılmıs :D
A4 farındaki nedir?
Cok guzel bi sayı elinize saglık :)
Türkiye'deki dergiler çok gelişti ya. Bu kadar kısa zamanda büyük ilerleme. Olmamış dediğim bir araç göremedim. A4 ve Subaru çok iyiler. Yiit tabiki bizden :) Güzel bir sayı.
Bu ay wallah billah olmuş sanerim ellerinize sağlık bak oldumu oldu diyorum 2 MB... bu ay rakipsizsiniz :)
hepinize çook ama çok teşekkür ederim. Arkadaşlar bizler yazdık çizdik. sizler de olması gerektiğini söylediniz. Farkımız bu. 8 ay önce demıstım kı sızlerle bızler aynıyız aramızda fark yok...Herkes aslında bu derginin bir elemanı. Yani içinizden birisi beni gördüğünde heyecanla şöyle yapsak mı dediği an, en az onun kadar bende heyecanlanıyorum. Yani karşılıklı fikir alışverisi ve herkesin elinden geldiği kadar birşeyleri yapması sonucunda beğenileriniz her geçen gün artmaya devam ediyor.
Baran'cım elbette sevdiğin yanları, sevmediğin yanları da olacaktır. Rakipsiz değiliz elbette ama bugün itibariyle Türkiye'deki dergiler arasında krize rağmen en çok satılan dergi ünvanına sahip olduğumuzu öğrendim...İnanın ki bunda en az bizim kadar sizlerin de emeği var. Hepinize çok teşekkürler.
Bu ay ki sayıdaki araçlar gerçekten çok iyiler. Hepsi kazasız belasız sahibine uzun yıllar eşlik etsin. Cüneyt, iki defa çekimler için bize zaman ayırdı. Serkan A4 çekimi için fabrikadaki işlerini bıraktı, Tolga Type R çekecem diye aracın altına kadar camdan sarktı ( :) ) Yiğit'le çekim için çıktığımızda Özgün bey yolu kaybedip nerelere gitti ( :) ) yani herkesin emeği sonsuz.
:=) abi senin ne işin var Kemerburgaz'da....
Öyle birsey tahmin ettim de konduramamıstım :D
ofiste ki muhabbet geldi aklıma ahaha onurun bizle ilgilenmemesi ve onu tehdit etmem ahahah :D
Elinize saglik icerik yine saglam olmus.. ;) Yarin almaya calisacagim..
Sevdiğimiz bir dergi :)
Elinize sağlık.